[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: Ranka - Käkipokkeri hirm ehk vana, kes naelutab lehmadele laike ja laulab hümni.

Ranka tundub lihtsalt nii nummi.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: Ranka - Käkipokkeri hirm ehk vana, kes naelutab lehmadele laike ja laulab hümni.

Algselt postitas Keiss
      Ranka tundub lihtsalt nii nummi.
      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AzSwBMCafyA[/youtube]

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

Ranka pane käsi~!!!

Comment

• jrgn hell
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 3328

Algselt postitas Pahvak
          Lahe, peaks ka seda statideta mängimist proovima! Ainuke asi, millest ilmselt puudust tunnen on PFR/VPIP, et donke/rege ära tunda - muu on micros ilmselt standard. :)
          peale Hero on laus nagunii kõik donkid. Nii et ne nada pfr/vpip

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas antnx
            Ranka pane käsi~!!!

Ma nit ja ei ole eriti huvitavaid käsi.

Tegelt vastaste poolt Cakes ikka väga huvitavaid. Ei viitsi otsida aga kirjeldaks siin kohal paari.

EP fish limbib, kaartide sahisedes folditakse minuni. Ma buttonil ja käes punaarmeed parimad võitjelad ehk ärtu ja ruutu äss ning panen panga suuruse ehk 4.5BB-lise tõste. Pisi-Blain foldib, Hiid-Blaind callib ja kalake fold-lahkub lauast. Flopp on K77. Blaind checkib, ma bet ta call. Turn blank, ta check, ma bet, ta call. River blank ja panin uue paugu ning ta läks all-in. Kägisesin ja ägisesin, kui roostes volga uks ning callisin ära. Blaindil KK. Good game.

Järgmine huvitav käsi. Regull EP-lt tõstab, ma panen CO-lt calli poiss-kümme ärtudega ja button ka callib. Flop:

Kes ei saa aru siis flopiks oli vana hea kaitseväe teenistusrelv ehk AK4. Ok EP checkib, ma checkin ja button ka checkib. Turniks tuli veel kõvem püss kokku:

[
            Ehk AK47 laud. Siis jälle EP checks. Mõtlesin, et mu gutter keegi potti ei taha, siis üritan selle tuuri lasta ning lasi nats üle poole poti. Button foldis aga üllatuseks EP callis ning river oli jälle tühi nagu kuulõpul vilistv rahakotike. Ok ta checkis ja ma enam FE-d ei näinund ning checkkisin järgi. Üllatuseks vastane näitas mulle KK-d ehk kuningate setti...

Siis kolmas käsi, mis meenub. Regularid mõlemad. EP tõstab, MB callib ja ma blindilt AKo-ga squeezen. Flop J48. Ma check, teised ka mind matkides kiirelt checkivad järgi. Turn on jälle poiss. Kurvalt checkin ning seda teevad sõpradki. Riveri K, mis lõi mul klahvi naerule ja panin poole potise valuebeti. EP mees foldis ja MP mees callis (kes regular) ning suht kindel, et tegi seda halvema käega ja best on split. Aga imestuseks ajasn silmad pähe punni, kui nägin kolme poissi enda ees ehk ahv callis AJ-ga :)
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

EDIT: ja ma ikka jube düsgraafik :)

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Tase kuidas sul fantaasia lendab isegi käte postitamisel :)

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Ranka peaks pokkerist raamatu kirjutama, kasvõi elulooraamatu.
                Sulg jookseb ju ja kui muud mitte, siis Anne Veesaare elulooraamatut ikka biidiks.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas nomerlot
                  Ranka peaks pokkerist raamatu kirjutama, kasvõi elulooraamatu.
                  Sulg jookseb ju ja kui muud mitte, siis Anne Veesaare elulooraamatut ikka biidiks.
                  Olen kirjutanud 15 lk raamatut ja rohkem never-ever ei kirjuta -- lihtsalt ei ole rahul kinniseotud kirjastiiliga. Olgu strateegia osas peab olema korrektsem aga kui saaks Sass Henno stiilis mahlaste väljenditega siis võib juba nac mõtlema hakata.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

oled sa seda 15lk kellelegi lugeda andnud? ntx oma sõbrale keda usaldad ja kelle arvamus sulle korda läheb? . vb oled liiga kriitiline enda suhtes, mitte et see halb oleks. las sõber loeb läbi ja kui tal silmad säravad, siis lase edasi. usun, et sul on pajatada nii mõndagi.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas pikk28
                      oled sa seda 15lk kellelegi lugeda andnud? ntx oma sõbrale keda usaldad ja kelle arvamus sulle korda läheb? . vb oled liiga kriitiline enda suhtes, mitte et see halb oleks. las sõber loeb läbi ja kui tal silmad säravad, siis lase edasi. usun, et sul on pajatada nii mõndagi.
                      See 15lk on juba mitu korda läbi loetud ning varsti peaks olema ka trükis. Vihje loed välja siit: http://ee.pokernews.com/uudised/2010...vitus-2864.htm

Comment

• Sebastian_du
                        Klubi Liige
                        • Jul 2009
                        • 232

Algselt postitas ranka
                        See 15lk on juba mitu korda läbi loetud ning varsti peaks olema ka trükis. Vihje loed välja siit: http://ee.pokernews.com/uudised/2010...vitus-2864.htm
                        Tundub hüva lügemine olevat.

P.S Keskile eeskirjutajale Lewis Carroll ehk C.L. Dodgsoni seenetarbmimine küll suuretõenäosusega tõsi ei ole. Küll kannatas mees raskekujulise migreeni käes, millest tulenevalt tema taju reaalsusest võis erineda elik AIWS.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

Algselt postitas ranka
                          ty, jälle targem

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Fk, pean nädalalõpuni vist suppi lürpima. Pumperpoiss kolis pühapäeval minema ja kuna tal uues kodus veel ei ole netti siis eile tuli vanasse korterisse, mis on veel üle andmata. Kahjuks seal ühtegi molli ei olnud ning siis tuli minu juurde suppi tegema (elan põhimõtteliselt teiselpool risti). No supi vastu ei olnud midagi aga kui mul kapis on kolm potti, millest üks meenutab välimuselt 50 liitrist tünni siis pidi ta ikka selle võtma ning poolenisti täis ka tegema. Tõenäoliselt pool lastekodu saaks kolm päeva jutti söönuks.

EDIT: VÄGA OLULISELT TÄIENDATUD

Supiköögi pealiku Ranka sõnul läks supp väga kiirelt soojaks ja väga kergelt alla. "Peaks mainima, et päris hea lurr oli" lausus ta.

EDIT:2 veel parem pidu

Comment

• noname
                              Purjus foorumlaste kaitseingel :P
                              • Oct 2009
                              • 2366

Algselt postitas ranka
                              No supi vastu ei olnud midagi aga kui mul kapis on kolm potti, millest üks meenutab välimuselt 50 liitrist tünni siis pidi ta ikka selle võtma ning poolenisti täis ka tegema. Tõenäoliselt pool lastekodu saaks kolm päeva jutti söönuks.
                              ;D made my day(loe:morning.)
                              nuts.äkki pumperil kavas veel mõne päeva sind "külastada".

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas noname
                                ;D made my day(loe:morning.)
                                nuts.äkki pumperil kavas veel mõne päeva sind "külastada".
                                No ta läks eile jalku trenni peale supitseremooniat siis hakkasin juba kartma, et äkki pool ta jalkumeeskonda tuleb läbi...

Comment

Working...