[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [25NL@UNIBET] Tõmbame foorumi käima või mina üksi jäin? [€500 to busto@Unibet]

Vastane fish, kellega natuke maadelnud. Mingeid erireade pole ja pigem vaikne sulistav särjeke, mitte laamendav linask. Siiani mõtisklen, et mida seal turnil teha.

Küsimuseks on, kas shove või fold. Callima ma never seal ei hakka, sest tean juba, mis riveril toimuma hakkab ja kui stäkkide peale mängida, kaotan sel juhul päris palju valuet ning otsus tuleb vastu võta turnil.

Põhiprobleemis ongi see, et ta line on nii fucking tugev ja teeb seda value peale, aga ta lollike valuebetib ka pasemat, aga mitte nii piisavalt, et küsimata raha sisse pumbata. Lisaprobleemiks - isegi, kui on EVd, siis oleme 'investeerinud' kõigest $3 ja riskime $23.85-ga, et võita $23.85 (rake on selles potis $3).

WTF is Poker - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 5 players
    Hand converted by PokerTracker 4

BTN: $33.75
    SB: $25.10
    BB: $27.22
    Hero (UTG): $26.85
    CO: $25.00

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: (pot: $0.35) Hero has J A

Hero raises to $0.75, fold, fold, fold, BB raises to $1.25, Hero calls $0.50

Flop: ($2.60, 2 players) 7 J 6
    BB bets $1.75, Hero calls $1.75

Turn: ($6.10, 2 players) 7
    BB bets $6.10, Hero ?

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [25NL@UNIBET] Tõmbame foorumi käima või mina üksi jäin? [€500 to busto@Unibet]

GGPokeri mehed on kavalad! Seoses preflop rake ja kohustusliku jackpotiga, on nad suutnud varjatult, aga osavalt eemaldada mängust 4bet bluffi. See tähendab, et 4bet bluff väikestes limiitides on kahjumlik, kuna ühe käe kohta makstakse julmalt reiki ja BBJ.

Selgituseks niipalju, et 4bet bluff ei pea olemas 'kasumis'. Teisisõnu 4bet bluffiga peab kaotama vähem kui foldimisega. Kui avasite 2BB, siis 4bet bluffiga peate kaotama vähem kui 200bb/100; kui 2.5BB, siis 250bb/100 jne.

Kui kasutada standard suurusi, siis reik on 1BB käe kohta.

Näide:

fold, fold, Hero raises to $0.50, fold, BB raises to $2.50, Hero raises to $5.20, fold
      Hero wins $4.85
      Rake paid $0.25
      Isegi, kui 20BB poleks standard, on siiski preflopis 5% reik ja kui kuidagi kasvab võidetava panga suurus üle 30BB, siis võetakse 5% reigilie lisaks 1BB Bad Beat Jackpoti.

Kokkuvõttes, 4bet bluff lisab mikrosse ca. 1BB lisakulu ja seda tuleks bluffimisel arvesse võtta, et mänguliselt kasumijoonele ta lisatulu ei tekita, aga kulu küll.

Lõpetuseks. Seepärast on GGPokeri mehed kavalad, et selle relva eemaldamisega, eemaldatakse mängust agressiooni, mis tähendab rohkem floppe, rohkem raha, pikemat pidu fishidele ja kes ei lõpeta 4bettimist ega tea suhteliselt suurt reigi kulu, kaotab ka ise ka raha. Seda siis mikrulimiitides (mikru meelega), muude kohta ei oska rääkida.

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

See on kindel et reiki läheb palju, mängud peavad piisavalt softid olema et ära tasuks, kaua see pidu kestab ei tea. Varsti kolima Unibetti spinne mängima

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          See on kindel et reiki läheb palju, mängud peavad piisavalt softid olema et ära tasuks, kaua see pidu kestab ei tea. Varsti kolima Unibetti spinne mängima
          Huvitav. Rääkides reigist, siis GGPokeris 25NL 6-maxis läheb reiki 7.63BB/100 ja Optibetis 8.16BB/100. Reigi arvutuses kasutan attributed meetodit ja ühikuna big-blind 100 käe kohta.

Attributed on meetod, kus reiki arvestatakse ainult võidetud kätest ja seda kasutan seetõttu, et see on reaalne osa, mis jääb seetõttu võitmata.

Contributed meetodina Optibetis 7.58BB/100 ja GGPokeris 7.66BB/100. GGPokeris lisandub reigile ka BBJ fee, mis on 25NL-lis 1.34BB/100.

Seega ei olegi GGPokeris see rake midagi nii hirmsalt suur, kui just PokerStarsiga ei võrdle.

Aga polegi vahet. Isegi Unibeti spinne minema pelama, sest GGPokerit ma küll ei biidi... Ikka väga räigelt paugutab vastu.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Aga vaheta mängu ja võta deep stack lauad ette, alusta nl5 ja kohandu veidi. Esimesed sessionid jälgid mida populatsioon teeb, mis sizinguid pre kasutatakse jne, trial and error hakkad vaikselt aru saama palju limiidis blufitakse, kui laialt fishid in general callivad.

Ma üldiselt uude limiiti kolides alguses kaotan veidi aega kuniks ma ära harjun, võtan seda kui õppemaksu :D

Ei ole midagi ebareaalselt lasta pre rake 20bb/100 seal
            Last edited by Kakahirmutis; 27.02.24, 11:03.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Aga vaheta mängu ja võta deep stack lauad ette, alusta nl5 ja kohandu veidi. Esimesed sessionid jälgid mida populatsioon teeb, mis sizinguid pre kasutatakse jne, trial and error hakkad vaikselt aru saama palju limiidis blufitakse, kui laialt fishid in general callivad.

Ma üldiselt uude limiiti kolides alguses kaotan veidi aega kuniks ma ära harjun, võtan seda kui õppemaksu :D

Ei ole midagi ebareaalselt lasta pre rake 20bb/100 seal
              Ei ma ei viitsi ja ega võta pokkerit nii tõsiselt ka, et nüüd hakkan siin limiite ja asju sättima. Isegi natuke liiga paljuks seda hetkel läinud :D

Lähen bustoks, siis lähen, saab alati uue depo teha. Kui ei lähe, siis proovin midagi remontida. Küll vaikselt areneb.

Küll aga müstika on see, et kuidas mängud pokkeritubadeti erinevad. Kogu populatsioon.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Ei ma ei viitsi ja ega võta pokkerit nii tõsiselt ka, et nüüd hakkan siin limiite ja asju sättima. Isegi natuke liiga paljuks seda hetkel läinud :D

Lähen bustoks, siis lähen, saab alati uue depo teha. Kui ei lähe, siis proovin midagi remontida. Küll vaikselt areneb.

Küll aga müstika on see, et kuidas mängud pokkeritubadeti erinevad. Kogu populatsioon.
                Kõrge reigi jutt ajab regid eemale, paljud pole harjunud ilma HUDita mängima ning lisaks mäng mida ma mängin on solvimata, lisaks sinna terve aasia vaalad ka otsa on olukord ok.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Kõrge reigi jutt ajab regid eemale, paljud pole harjunud ilma HUDita mängima ning lisaks mäng mida ma mängin on solvimata, lisaks sinna terve aasia vaalad ka otsa on olukord ok.
                  On veel mõni (arvestav) pokkerituba, kus võib ja saab päriselt ka veel HUD-i kasutada?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Mida tahtsin veel solvitud mängude kohta lisada, siis näiteks see tüüp: https://forumserver.twoplustwo.com/1...100nl-1826358/

See tüüp mängib samu FR ante mänge ja samas limiidis nagu sinagi, aga hullemad tulemused kui mul 'solvitud' mängus :)

Objektiivsuse huvides lisan graafiku. Ta winrate muidugi mproveb ja näha, et viimased 100k mängu on juba tõusuteel.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

See selleks. Mida ma tahan öelda, et olgu mäng solvitud või mitte - kui oled minusugune, kes mängida ei oska, pole vahet, mida mängid - tala saad ikka :D

---

Muust. Optibetis võitsin jälle €250 EMV pileti ja nädalavahetusel rahvaturniiri mängima.

Siis sellest mõttetust pokkeris, mida sai nädalavahetusel liigagi palju tambitud või mina ei tea millest, saanud mõnusa 'odraiva' silma. Pole eriti meeldiv tunne. Kõige iroonilise see, et kontoris leitsil oli paar nädalat tagasi sama teema.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

WTF. Vaatasin alguses, et Igor Gräzin on pokkerit mängima hakanud ja poseerib lõbusalt Phil Hellmuthiga.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Olin ka luckbox ja osalesin ühes jackpoti lauas.

Aga olgem ausad. Kõige suurema Bad Beati sai lauas olev 'Sitting out' mängija :)

Kes ei tea, mis on jackpot, siis tutvuda OlyBet GGPoker Bad Beat jackpotiga.

Hästi lühidalt. Igast rahamängu pangast, mis on suurem kui 30BB, võetakse 1BB, mis lisatakse BadBeat jackpoti. Iga limiidi kohta on BadBeat jackpot eraldi ja see läheb välja, kui Holdemis AAATT või tugevam käs kaotab (tavalises omahas peab kaotama mistahes nelikuga, viie kaardi omaha kaheksate nelikuga, short deck mängus kuute nelikuga või tugevamaga).

Käest peavad mõlemad mängijad kasutama KAHTE (ei rohkem ega vähem) taskukaardi. Näiteks, kui ühel on JJ, teisel on QQ ja maha tuleb AAA34, siis Bad Beat jackpot läheb välja maksmisele.

Kui aga ühel on AQ, teisel TT ning maha tuleb AAKTT, siis Bad Beati välja ei maksta, sest AQ mehel on küll maja AAATT, mis kaotab, aga ta kasutab ühte käest (A) ja nelja maast (AATT).

Väljamakstest saab käe kaotaja omale 10%, võitja 3% ja ülejäänud lauas olevad mängijad 0.8%. Täpsem info: https://www.pokkeriprod.com/ggpoker-...ybet-pokkeris/

Rakebackist ka. Sain $129.50, raket maksnud olen selle aja sees $887.64, mis andis 14.6%. Jackpoti tasusid olen ise maksnud $158 eest. Seega pikas perspektiivis need BBJ tasud, mis võetakse pankadest saab täies ulatuses siiski tagasi ja ülaltoodud rakebacki arvutuse võib visata prügikasti.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Sellised käed teevad tuju heaks.

Preflopis SB-lt flattisin, flopis check-raisesin, turnis bettisin ja riveris openshovesin, mille peale kommunistliku sotsialistliku riigi kodanik ütleb 'Thank You' ja callib. Peale kaartide avamist läks lauaks sõjaks ja irvitamiseks...

EDIT: Kui nägin 'Thank You', siis teadsin, et tal on kas emandad või üheksad, aga pigem emandad (just kuna thank you ütles), aga sisimas lootsin, et siiski üheksad. Sel juhul oleksin saanud ca ~1.6K BBJ.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Vaadata alates 20:11. Väga värske ja tõene info sellest, mis päriselt Ukraina rinnetel toimub. Igasugused Pyrrhose võidud, mida Välid ja muud soovmõtlejad räägivad, on muinasjutt, vaid need on hoopis räiged Pyrrhose kaotused Ukrainale!

Andri Kiige toob ka välja numbreid, mis on enam kui sünged. Avdijivka all langenuid ukrainlasi oli väga palju, tuues näitena 4500 brigaad, kus pole harukordne, et võitlusvõime kaotas neist 4000. Viiest võitlejast neli on sõjalises mõistes neutraliseeritud!

Kuulake aga edasi. Kui olukord nii jätkub, ja hetkel jätkub, siis pole Hersoni, Zaporižžja kui ka Odessa kaotused kaugel ega ebareaalsed, vaid julm tõsiasi. See võib tähendada omakorda rinnete kokku varisemist ja sisuliselt Ukraina põlvili surumist - loe kapitulatsiooni.

Seega need asjad ei ole kaugeltki nii roosilised, mis muidugi oli mu teada, aga pean vajalikuks tuua seda ka rohkemateni. Soovitan ka tutvuda vastavasisulise grupiga: https://www.facebook.com/groups/missionukraina

Samas grupist leiab ka foto - ja videomaterjale Kiige Ukraina abistamise kohta ja varsti alustatakse uue kogumist. Seega oleksin tänulik, kui võimalusel gruppi jälgiks ja ka aitaks.

Lisaks tutvuda ka pedofotograafi Marko Mihkelsoni artikliga, millest on ka saates juttu. Nõustun Andriga, et vaatamata Mihklesoni rõvedatele tegudele, on ta allikana adekvaatne, usaldusväärne ja pädev. Mihkelsoni artikkel leitav: https://maailm.postimees.ee/7972062/...itilisse-seisu

Igaks juhuks, kui YouTube ei avane, siis saade leitav ja vaadata alates 20:11, kui soovid teada, mis päriselt Ukrainas toimub ja kui sünge on olukord: https://www.youtube.com/watch?v=mM0D-ZSUWYE

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Viimastel päevadel saanud nii räigelt 3-outereid ulmekohtades, et ei julgenudki laudu lahti teha. Tegin turkad lahti, et seal runbad üle elada, aga hittisin hoopis EMV rahvaturniirile 10% sisse ja OlyBetis ühe satika ära. Ka cashis hakkas 'natukenegi' tagasi andma.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Live võib ***** minna. Rahvakal peerukale. Siis tagasi kontori ja asju tegema ning õhtul parki, kus juba Naxer nühkis. Me sõbraga turbot nühkima ja kuulake siia, kui rigged see kõik on.

Kuna turkal on seal loosid, siis kohe võitsin €50 kasiinopromo pileti. Yeee! Luckbox. Sisuliselt 1-kordne läbimängimise nõue ja 50 kulli kui maast leitud. Turniiri buy-in tasa. Kas saab olla midagi paremat, kui koheselt turka alguses nulli jõuda? Seega lootust nagu on, et selline luckbox.

Panen pileti siis laua peale. Telefoni ka sinna. Vaatan telefonist ajal EMV rahvaka ülekannet ja saan AK. BINGO!

UTG raise, oli ka äkki paar calli, kütan otsa 5 kilo peale, UTG callib ja teised fold. Floppi kena kolm madalat ärtut ja nüüd käib PÕMMDI!

Naabrimees mul kõrval ajas õlle ümber ja nii, et kogu mu stäkk, kaardid, telefon, airpodsid ujuvad õlles. Loomulikult ka 50-eurone kasiinopromo pilet.

No, siis hakkab seal jube koristamine, mäng pannakse seisma. Selle huina muina ja sahkerdamise sees kaob endalgi usk ja kindlus, kas mul on ikka need ärtud või mitte - kontrollida ka ei saa, sest kõik ujub nagu akvaariumis. Olgu. Saadakse pärast pikka nühkimist puhtaks, siis kuidagi selle õllesed kaardid piilun üle - ikka on ärtud.

Aga muidugi momentumid ja kõik läinud. Lõpuks, kui laud puhas ja saab edasi mängida, teen lambika cbeti ja nagu oligi arvata UTG snap-fold ja käsi läbi. Räägib, et tal üheksad olid.. Olid või ei olnud, aga käsi selle nahka ka läks.

Naxeri turkal hakkas vahepeal paus ja võttis mu ligunenud kasinnipileti ,et see korra läbimängida ja rahaks teha. Õnneks sellega vähemalt joppas. Oli piisanud 'kõigest' neljandast slotiaparaadist, mis lõpuks selle õlles leotatud pileti vastu võttis ja sai korra läbi mängitud. €52 kulli sealt.

Turkal jätkus edasi standard tiks. Kuivamine. Lõpus leian pres KT. Ees väga LAG suure stäkiga mängija raiseb, ma ajan nupud sisse ja ta callib. 24o. Seegi hea.

Floppi 35X, turn A ja riverisse mõnituseks kümme. Nägemist. Sõber ka ikaldus, naxer mingi mincashi sai.

Totaalne ebannõi v rot ma ütlen.

Comment

Working...