[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: [100NL FR/HU]: Euronicsis kaableid nuusutamas

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    "Kokkuvõtvalt võiks öelda, et Aasia ei tundugi enam nii huvitav ja on mu jaoks ammendunud. Tahaks öelda, et ma ei tule siia kunagi tagasi, aga never say never"

Väga värskendav lause kõigi nende "oomg tai goat goat jee aasia woohoo" seas (Y)

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

eksid omg tai ladyboy ees prolly

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

No aasia sai lõpuks läbi sõtkutud, viimane piisk Ranka Aasia kohvrisse oli see kui ladyboy paugu näkku lasi - rohkemat pole vajagi, kõik tehtud-nähtud.

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

krdi Tigrano. oli sama tark ja rahulik kui lenC. äkki sa ranka saad talle pinda käia, et ta siia oma ülevaate teeks oma pokkeri karjäärist? ala well stiilis? küsimused ja värgid?

Comment

• vennike
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1958

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            "Kokkuvõtvalt võiks öelda, et Aasia ei tundugi enam nii huvitav ja on mu jaoks ammendunud. Tahaks öelda, et ma ei tule siia kunagi tagasi, aga never say never"

Väga värskendav lause kõigi nende "oomg tai goat goat jee aasia woohoo" seas (Y)
            Just vastupidi, pfff, fking loll inimene, kes ei tea, mis on hea. Mine tra istu oma lumehangedes ja sumpa mingi pasa sees 6 kuud aastas. Täiesti arusaamatuks jääb kuidas saab 2 korda aasias käinud inimene öelda, et see on ennast ammendanud. Eriti veel siis kui ta 90% ajast on nii lakku täis, et päris täpselt ei saa aru, kus, kes või milleks ta üldse on ja vahib kui mingi värdjas pihku taob.

Comment

• harryahven
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1964

lol

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                Just vastupidi, pfff, fking loll inimene, kes ei tea, mis on hea. Mine tra istu oma lumehangedes ja sumpa mingi pasa sees 6 kuud aastas. Täiesti arusaamatuks jääb kuidas saab 2 korda aasias käinud inimene öelda, et see on ennast ammendanud. Eriti veel siis kui ta 90% ajast on nii lakku täis, et päris täpselt ei saa aru, kus, kes või milleks ta üldse on ja vahib kui mingi värdjas pihku taob.
                mul jäi täpselt sama mõte. mida ta fuk siis üldse reisib? aasia on üüratu, sealseid vaatamisväärsusi üks inimene elu jooksul ei suuda ära vaadata. seal on tuhandeid keeli, tuhandeid maailmavaateid, mõtteviise. sai oma linnukese jälle kirja ja las minna. lihtsalt on inimesi kes ei SAAAGI kunagi sellest aru, millest nad ilma jäävad. ala oli lahe hotell.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Minge p*** krdi kuumafriigid, palavust on meil siingi üle mõistuse palju.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                    mul jäi täpselt sama mõte. mida ta fuk siis üldse reisib? aasia on üüratu, sealseid vaatamisväärsusi üks inimene elu jooksul ei suuda ära vaadata. seal on tuhandeid keeli, tuhandeid maailmavaateid, mõtteviise. sai oma linnukese jälle kirja ja las minna. lihtsalt on inimesi kes ei SAAAGI kunagi sellest aru, millest nad ilma jäävad. ala oli lahe hotell.
                    Inimesed on erinevad... Ma väärtustan vägevat telekat suures toas mida saab aastaid kasutada rohkem kui nädalast reisi Miamisse, so what?

Comment

• rahvavaenlane
                      Klubi Liige
                      • Dec 2009
                      • 3040

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Minge p*** krdi kuumafriigid, palavust on meil siingi üle mõistuse palju.
                      sina ära mölise, käi riiaski ära

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

Inimesed on erinevad... Ma väärtustan vägevat telekat suures toas mida saab aastaid kasutada rohkem kui nädalast reisi Miamisse, so what?
                        mida sa nüüd teed? ironiseerid? ranka üle? minu üle?

lol, nice level :D

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

mida sa nüüd teed? ironiseerid? ranka üle? minu üle?

lol, nice level :D
                          Huh? Ei ole level.

Comment

• rahvavaenlane
                            Klubi Liige
                            • Dec 2009
                            • 3040

Huh? Ei ole level.

dafucqq relevel.

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

ma juba mõtlesin ülipika teksti Codeccile vastuseks, enne kui aru sain, et ta on HU mängija.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

krdi Tigrano. oli sama tark ja rahulik kui lenC. äkki sa ranka saad talle pinda käia, et ta siia oma ülevaate teeks oma pokkeri karjäärist? ala well stiilis? küsimused ja värgid?
                                Kindlasti Tigrano mängib pokkerit, ja mängiks edaspidigi, aga kuna ta tegeleb muude tegevustega, mis nõuab väga palju aega, siis seetõttu puhtfüüsiliselt ei saa ta enam nii palju aega pokkerile pühendada.

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                                Prantslane Anthony, kes elas mingi aja ka Eestis ja võitis ära Eesti netipokkeri meistrivõistlused valis alati omale sihtkohaks riigid, kus oli palju külma ja lund. Kuidas sa saad öeda, et su «fking loll inimene, tra mine istu lumehangedes ja sumpa mingi pasa sees 6 kuud aastas» on just see õige maailmavaade?

Loomulikult ei ole Aasia end ammendunud, nagu ei ole ükski riik peale Eesti, aga siia tagasitulles ei olnud mul enam mingit ohood ega WTF-i. Teiseks oled sa ise loll, sest suur osa turiste käib Aasia riikides just seksturismi pärast oma frigiidseid ja perverseid ihasid rahuldamas väga odava raha eest, mitte ei käi vaatamisväärsusi vaatamas.

On ka erand Aasia riike kuhu ma kindlasti soovin kunagi minna nagu näiteks Jaapan, Korea. Teiseks on mu lemmik(linn)riik Macau ja sinna ma koliks pikemaks. Väga puhas, turvaline, moderne jne.

Comment

Working...