[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: [100NL FR/HU]: Euronicsis kaableid nuusutamas

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Starsi RNG (Rake Number Generator) on vaieldamatult oma ala tipp.
    just nimelt rake number generator mis toodab kaardi mis starsile k6ige rohkem rake annab

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
      jep ranka. kogu see muchose jura on kahtlane. valige kõik pokerstars.ee.
      Räägin hoopis teistest asjadest. Minu post ei ole mitte kuidagi Muchosega seotud.

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      Poleks sellist juttu sinu suust uskunud. 10k pole sample ka, oleks 100k BE ja oleksid käsi näidanud oleksin minimaalselt mõtlema hakanud alles.
      Algselt postitas jasssass Vaata postitust
      Pokerstars on samuti rigged. Minu arust ei ole normaalne terve aasta peale inimesele võlgu jääda üle 100 bi, saan aru, et lühiajaliselt ja väikese sample peale oleks see ok. Suht surmkindel, et järgmine aasta tuleb sama koonus ja lõpuks võlg aina suureneb.
      Ka teistele «anti-vandenõu teoreetikutele»: Seal toas ei saa suuremat samplet, et midagi tõestada. Seal toas salvestada ka HH-d, ei tracki ükski 3-rd party site ega programm. Seega tavakasutaja ei saa suht never-ever samplet, et midagi tõestada.

Ma tõin välja faktid ja näited, mida ma nägin. Ma räägin tõesti suurtest fishidest, mitte fishistest regularidest. Teine asi võib olla see, et on bot colluderid, kes 3-4 kesi uustulnukat kaarte sheerides vägistavad. Sama nagu toona juhtus iPokeris ning RNG kõrvalekalle muutus pikemas perspektiivis ebanormaalselt suureks.

Mina väidan, et sealne toimuv ei ole normaalne random: kas tegu on rigged, colluderite või housemade bottidega.

Comment

• q_q
        • Jan 2011
        • 6303

kuidas muchosega seotud pole kui seal v6rgus on rigged tuba?

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas q_q Vaata postitust
          kuidas muchosega seotud pole kui seal v6rgus on rigged tuba?
          Kui iPokeris on botid siis Olympic-Online on süüdi?

Comment

• Konso
            Grinder
            • Nov 2009
            • 936

no kui mina mängin läbi OO nende bottidega, kellelt ma siis aru pärin?

Comment

• q_q
              • Jan 2011
              • 6303

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Kui iPokeris on botid siis Olympic-Online on süüdi?
              mitte otseselt aga kui seal oleks t6estatud et botid siis jah kui nad sealt networkist ei lahkuks

Comment

• q_q
                • Jan 2011
                • 6303

niiet muchosel on pohui

"savi et rigged minge m2ngige tehke rake $$ tuleb meile"

??

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                  no kui mina mängin läbi OO nende bottidega, kellelt ma siis aru pärin?
                  Ära räägi aiaaugust. Aru pärimine on üks asi, aga pokkeritoa vastutus siinkohas on null, kui nad ei ole teadlik probleemist, ega vahenda botte. Obviously, ma olen rääkinud ja ma kirjutasin seda ka algses postis, aga nagu näha, sa ei vaevunud lugemagi.

Comment

• BentleyMulsanne
                    Bännitud
                    • May 2012
                    • 499

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Nimelt mõned nädalad tagasi ühendas Muchos enda keskkonnaga Speed Pokeri ehk InstaDeali.
                    Vot.

Comment

• Konso
                      Grinder
                      • Nov 2009
                      • 936

Ranka, sa saad samamoodi aru, et heidab see halba varju küll muchosele aga respect, et sellest siin kirjutasid. PEACE!

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

niiet muchosel on pohui

"savi et rigged minge m2ngige tehke rake $$ tuleb meile"

??
                        Loe palun algset postitust ja ära räägi oma jutule nii vastu. Algul trollid oma mõttetu postitusega, ja siis hakkad toetama, et ongi rigged. Palun - kui sul ei ole midagi öelda faktipõhist, siis ära kirjuta, sest ma ei edaspidi ei vaevugi siia vastama. Saad aru, ma tõsiselt ei räägi miskitest mõttetutest reg-fishidest, kes on 30/14, postflop enam-vähem skilliga, vaid suurtest donkidest, kelle eest ma sisuliselt nüüd HNR-isin.

Miks ma peaksin seda tegema ja sellist mulli suust ajama, et tuba rigged? Ma räägin, et see on goldmine. Nagu heads-upis tuleb agro-donk, keda olen päev otsa oodanud, siis ma löön käsi kokku ja loen raha. Juhtub ja on juhtunud ka HUs kõige suurtemate donkide vastu downswinge.

Kõige rämedam ongi see, et mida rohkem ma mõtlen, seda võimatum on tõestada ilma andmebaasita ja statistikata. Kui ma mõtlen enamus käte peale, siis suuremalt jaolt olid coolerid või suuremalt jaolt drawdest läks mööda. Kui ma tulen postitan siia 20-30 kätt, kus drawd läksid mööda ja selle alusel väidan, et tuba on rigged, siis mind naerdakse ju lihtsalt välja. Meenutab leitsi downswingi, kus AA ei saanud pres actionit... :P

Seega oleks vaja suurt andmebaasi, et väita statislist anomaaliat. Ainus, mida ma sa saaks tõestada on see ,et tegu on suurte fishidega, väga suurtega, postitades käsi/screenshote. Kuna andmebaase ei ole, siis on sedagi suht võimatu teha.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                          Ranka, sa saad samamoodi aru, et heidab see halba varju küll muchosele aga respect, et sellest siin kirjutasid. PEACE!
                          Mind ei häirinud see, et Muchosega seotud. Mind häiris see mõttetu trollimine. Seoses Muchosega - kui ma täna öösel/homme päevaks kokkulepet ei saavuta, siis tuleb Muchosega seosest väga mustav kiri. Aga ma ei soovi sellest rääkida hetkel - ma räägin ausalt, et see on rigged.

Ma ei tuleks lampi ju vinguma, eriti 10k samplega! Ma tean, mis on sampled. Ma tean, mis on fishid. Ma tean, mis on downswingid. Ma olen headsupis jooksnud suurte fishide vastu 30 000 kätt break-even, eluhaiged käed, elu sitt downswing aga ma teadsin ju, et ei ole rigged. Downswing.

Hetkel tolle Speed Pokeriga ma seda väita kahjuks ei saa.

Comment

• q_q
                            • Jan 2011
                            • 6303

ma kyll ei trollinud

mul pole aega su original posti uuesti l2bi lugega aga kui sa leveldasid siis w/e

kui sa seriously arvad et see rigged siis minu arust see v2ga otseselt seotud muchosega kui nende v6rgustikus rigged tuba

peace

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

ma kyll ei trollinud

mul pole aega su original posti uuesti l2bi lugega aga kui sa leveldasid siis w/e

kui sa seriously arvad et see rigged siis minu arust see v2ga otseselt seotud muchosega kui nende v6rgustikus rigged tuba

peace
                              Ei ma ei levelda rigged koha pealt.

Loomulikult on see selles suhtes Muchosega seotud, et see nende võrgustiku tuba, aga kuna see on neile väga uus tuba, siis ei pruugi ka nemad mitte midagi teada. Ütlesin ka Timile, et sa peaksid nägema võite/kaotusi ja reigi suhet. Võrdle seda näiteks Eneti või mõne muu toaga.

Tema peaks saama long-runni suhteliselt kiiresti - kuu/kahega, sest tal on rohkem mängijaid mängimas. Ta küll lubas seda teha, aga ma arvan, et ka tema arvab, et ma mul on downswing, variatsioon jne. et bshit standard rigged pasa jutt.

Mul on veel seal low-stakes mängijaid ja nad räägivad täpselt sama juttu.

Comment

• q_q
                                • Jan 2011
                                • 6303

yup ma lihtsalt r22gin et oleks minu teha siis ma proovikisin kiiresti sellest toast vabandeda

ja samamoodi kui olympic oleks minu ja ma saaks teada et ipokeris botid ja keegi asjaga ei tegele siis vahetaks networki jne

see oli k6ik mis ma 6elda tahtsin, mitte trollida/m6ttetuid poste teha jne

Comment

Working...