Owner85-Nl100FR
Collapse
X
-
Re: Starsi FR @NL25 ning vaikselt ka NL50
Niih,räägime siis arengust,sai täna mixitud NL25 ja NL50 tulemus -350 alla EV 200,mängust ei ole mõtet rääkida!
Jätsin 30BI NL5 jaoks alles ja ülejäänud cashisin,2 korda olen 0ist 1k+rolli ehitanud kui tahan siis sudan ka seekord,ehk vb endale ka vaja tõestada või saada tõestust kas biidin või mitte!
Uuendusi hakkan tegema iga 5k pärast koos graphidega,eks siis saate arengut vms näha:)
Comment
-
Ning mis veel,et homsest ehk 1 Aprillist loodan suitsuga hüvasti jätta,staasi on juba 12a,selle aja jooksul on üks 6e kuune break olnud ja kui keegi peaks mind koni kimumas nägema siis talle kuulub see!Ps- Pole Aprilli nali
Comment
-
Õudne või mis?:)Algselt postitas inward Vaata postitustNuja....see sama summa kulub mul kuus suitsude peale. Edu :)
Comment
-
Sott kuus maksta polegi ju palju, et saada endale selline hingematvalt ilus respiratoorne süsteem:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Comment
-
no sellest koogist ma tahan küll tükikest saada lähem jooma kunagi?
Comment
-
hahah,nii kergelt nge ei tõmba,obv pean nädala tilgast ka eemal kindlasti olema:)Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitustno sellest koogist ma tahan küll tükikest saada lähem jooma kunagi?
Comment
-
joodan su t2is, topin tobi suhu panen põlema .. teen pilti .. 100€ for me right?Algselt postitas Owner85 Vaata postitusthahah,nii kergelt nge ei tõmba,obv pean nädala tilgast ka eemal kindlasti olema:)
Comment
-
not?Algselt postitas leits Vaata postitustjoodan su t2is, topin tobi suhu panen põlema .. teen pilti .. 100€ for me right?
Comment
-
Ootan graphe!Algselt postitas Owner85 Vaata postitustUuendusi hakkan tegema iga 5k pärast koos graphidega,eks siis saate arengut vms näha:)
GL aprillis!
Comment
Comment