makz - back to basics

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • makz
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2009
    • 428

Re: makz ehitab BR-i

Mul on sellest FR-is sügamisest tõsiselt kopp ees. 6max on palju mängulisem ja elavam. 4 laua taga ei hakka never igav ja ega ma vist väga palju rohkem ei suudakski ette võtta. FR mängisin ennem vähemalt 8-l laual, siis 6maxi ma cascades üldse mängida ei suuda. Vaja nüüd ainult korralikult ümber kohaneda.

Comment

• makz
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2009
      • 428

Oleks tore, kui keegi veidike õpetussõnu viitsiks jagada, kuna mul on veidike küsimusi tekkinud seoses 6maxiga.

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

Pane küsimused siiasamma, vb saavad teisedki miskit kasu kui ässad vastata viitsivad :)

Comment

• makz
          Õpihimuline Mängur
          • Aug 2009
          • 428

ok :)
          1.Mis võiks olla 6maxi PF 3betting range?
          Mind on sageli 3betitud AJ+ kätega. See ilmselt oleneb positsioonist ka ja mis read on mängija kohta, aga mis see standard range võiks olla? Siiani olen nagu FR-iski 3bettinud TT+ AK+ (paar korda vist ka veel madalamate pocketitega)

2.Kas monster paaridega call - check/bet on normaalne? (JJ+) Minu vastu on juba mitmel korral nii mängitud, veidike kahtlane, aga krt teab sest ma ple never 6maxi põhjalikumalt mänginud.

3.PF betting range on pmst sama mis FR-is? Positsioone on lihtsalt vähem, see tähendab, et igas positsioonis lihtsalt range suurem?

4. Openlimp on halb mäng?

Mul kindlasti küsimusi veel, ei tule hetkel meelde lihtsalt.

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

Algselt postitas makz
            ok :)
            1.Mis võiks olla 6maxi PF 3betting range?
            Mind on sageli 3betitud AJ+ kätega. See ilmselt oleneb positsioonist ka ja mis read on mängija kohta, aga mis see standard range võiks olla? Siiani olen nagu FR-iski 3bettinud TT+ AK+ (paar korda vist ka veel madalamate pocketitega)

2.Kas monster paaridega call - check/bet on normaalne? (JJ+) Minu vastu on juba mitmel korral nii mängitud, veidike kahtlane, aga krt teab sest ma ple never 6maxi põhjalikumalt mänginud.

3.PF betting range on pmst sama mis FR-is? Positsioone on lihtsalt vähem, see tähendab, et igas positsioonis lihtsalt range suurem?

4. Openlimp on halb mäng?

Mul kindlasti küsimusi veel, ei tule hetkel meelde lihtsalt.
            Ma pole küll mingi spets ning alles ise ka leiutan, kuid paar asja on ikka silma jäänud.

Nagu enamus asju sõltub 3bet eelkõige vastasest. Ma arvan, et standardina võiks see olla pocketid TT+;AQs+
            Mina neid standardeid väga ei jälgi ning lähtun rohkem sellest, et (varasest vaevalt 3bettida tuleb)keskpositsioonist hoian 3beti tightina EP avangute suhtes ja hilisest positsioonist üritan vahel panna isegi AT taoliste kätega maksimaalselt 1 vastase vastu kes ei ole avanud EP-lt vaid MP-lt.

Monster paaridega ei ole mõtet mingit keemiat leiutada. Avad nagu ikka ning kui pannakse otsa, siis call või 4bet olenevalt kui suur monsterpaar sul on. Alati on parem preflopis asjad selgeks teha.

kolmanda küsimuse suhtes niipalju, et EP tasub tight hoida, Samas hiline positsioon on juba tunduvalt magusam ning pole harv minu puhul kui ma CO BTN mängin üle 30% kätest. Seega range avamine peaks toimuma ikkagi positsioonist mitte positsioonist väljas.

Viimase küsimuse suhtes tuleb meelde kohe Estpatricku 6maxi video kus on selgelt ja lihtsalt seletatud. (ma ei tea millega sa plaanid openlimpida, eeldan et madalad pocketid) Kui sa preflopis sisened postti tõstega ning saad vastaselt calli ning hitid, on sul võimalus panna suurem cbet ning poti ehitamine on lihtsam ja kiirem. Kui sa limbid ning vastane limbib järgi ja sa hitid, siis on suht raske saada vastast riveriks allinni.

Comment

• makz
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2009
              • 428

Suur tänu sulle nõuannete eest, sain palju targemaks :)

Comment

• makz
                Õpihimuline Mängur
                • Aug 2009
                • 428

Ettekanne starsi rigged riverist

Tänasest arhiveerin starsi rõvedalt rigged rivereid, vanaduspõlves hea meenutada (mu kollektsioon on juba küllaltki eeskujulik).

Esimene käsi oli NL25 shotis(shott tõi kokkuvõttes +100$ ja siis ma kaotasin selle kõik, vähemalt jäin BE). Teise käega oli lugu selline, et ennustasin enne turni ja riverit, et riveriks tuleb vastasel trips ja panin ta edukalt AA peale. Viimane käsi tõestab, et rigged river ei too alati kahju, vaid vahest ka meeldivat mõnutunnet (pärast turni oli selge, et slowrollib muttidega aga tahtsin et ta ise ja ka teised näeks, kui fish ta on)

Tänan tähelepanu eest :-*

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO ($11.55)
                Hero (Button) ($29.30)
                SB ($20.45)
                BB ($33.20)
                UTG ($29.85)
                MP ($25)

Preflop: Hero is Button with 8, 8
                3 folds, Hero bets $0.75, 1 fold, BB calls $0.50

Flop: ($1.60) 8, 4, Q (2 players)
                BB checks, Hero bets $0.75, BB raises to $2.75, Hero raises to $9, BB raises to $32.45 (All-In), Hero calls $19.55 (All-In)

Turn: ($58.70) 7 (2 players, 2 all-in)

River: ($58.70) A (2 players, 2 all-in)

Total pot: $58.70 | Rake: $2.90

Results:
                Hero had 8, 8 (three of a kind, eights).
                BB had A, A (three of a kind, Aces).
                Outcome: BB won $55.80

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP ($4.94)
                CO ($4.21)
                Button ($19.53)
                SB ($3.13)
                BB ($9.73)
                Hero (UTG) ($5)

Preflop: Hero is UTG with 6, 6
                Hero bets $0.20, 1 fold, CO raises to $0.40, 3 folds, Hero calls $0.20

Flop: ($0.87) 9, 10, 6 (2 players)
                Hero bets $0.50, CO raises to $1, Hero raises to $3, CO raises to $3.81 (All-In), Hero calls $0.81

Turn: ($8.49) 4 (2 players, 1 all-in)

River: ($8.49) A (2 players, 1 all-in)

Total pot: $8.49 | Rake: $0.40

Results:
                Hero had 6, 6 (three of a kind, sixes).
                CO had A, A (three of a kind, Aces).
                Outcome: CO won $8.09

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($10.58)
                Hero (MP) ($9.01)
                CO ($5.19)
                Button ($8.02)
                SB ($5)
                BB ($2.93)

Preflop: Hero is MP with K, A
                1 fold, Hero bets $0.20, 3 folds, BB calls $0.15

Flop: ($0.42) Q, A, Q (2 players)
                BB checks, Hero bets $0.25, BB calls $0.25

Turn: ($0.92) 6 (2 players)
                BB checks, Hero bets $0.50, BB raises to $1.20, Hero raises to $4, BB calls $1.28 (All-In)

River: ($5.88) A (2 players, 1 all-in)

Total pot: $5.88 | Rake: $0.25

Results:
                BB had Q, K (full house, Queens over Aces).
                Hero had K, A (full house, Aces over Queens).
                Outcome: Hero won $5.63

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Esimeses käes on cbet liiga väike. Minimaalselt pane 1 soovitavalt 1,25.

Comment

• makz
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2009
                    • 428

Sellises olukorras on vale nupud sisse ajada? Read ütles, et eks vastas vähemalt draw, kuid ilmselt alla AQ poleks 3betti callinud.Mul oli võimalus siiski maja saada, kolmikut oleks ka narr maha visata.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO ($9.95)
                    Button ($10.20)
                    SB ($15.60)
                    Hero (BB) ($10)
                    UTG ($10)
                    MP ($14.70)

Preflop: Hero is BB with K, K
                    1 fold, MP bets $0.30, CO calls $0.30, 1 fold, SB calls $0.25, Hero raises to $1.20, MP calls $0.90, CO calls $0.90, SB calls $0.90

Flop: ($4.80) 10, J, K (4 players)
                    SB checks, Hero bets $2.80, MP raises to $5.60, 2 folds, Hero raises to $8.80 (All-In), MP calls $3.20

Turn: ($22.40) 3 (2 players, 1 all-in)

River: ($22.40) 7 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $22.40 | Rake: $1.10

Results:
                    Hero had K, K (three of a kind, Kings).
                    MP had A, Q (straight, Ace high).
                    Outcome: MP won $21.30

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

Nii väikese stacki vastu ei näe miskist asendist foldi. Isegi fullstackli vastu üldjuhul ei näe.

Comment

• makz
                        Õpihimuline Mängur
                        • Aug 2009
                        • 428

Kolisin eelmise nädala lõpus starsi €Nl10 6max laudadesse ümber, hetkel on tempo hea, selle nädala lõpuks peaks goldstar ära tulema +100$ rakebacki(võtan ilmselt cash bonuse ka lisaks rewardile). Nelja päevaga on 10BI juurde tilkunud. Samuti tõmbasin end kunagi tekitatud NL10 miinusest välja. Varsti peab vist HEM-i sebima, kuna PT3 € laudu ei toeta, vähemalt mina teda tööle ei saa.

edit: ei tea kas HEM ka üldse toetab neid laudu?

Comment

• makz
                          Õpihimuline Mängur
                          • Aug 2009
                          • 428

Re: makz @ €6max

Veebruarikuu on siis eurolaudades möödunud. Ma alles hakkan mängule korralikult pihta saama, nii et leake on ilmselt palju ja kasum võiks kindlasti suurem olla. Täna peaksin goldstari kätte saama, kuna ainult 300p puudu.
                          Veebruari graph(enamasti €NL10, saab HEM-is valuutat muuta kuidagi?):

Comment

• makz
                            Õpihimuline Mängur
                            • Aug 2009
                            • 428

Tra NL25 shotid on eluuuu rollercoaster. See on lihtsalt jube kuidas fishid kahte paari riverdavad. Fck, tna sain 100$ RB-d ja ikka roll on pmst BE ffs. Peaks vist ikka oma liistude juurde jääma.
                            Eile lendasin micro millionilt ka mullis välja, thx to that god damn river. Ma kardan seda riverit nagu tuld, iga kord kui flipp tuleb jõllan ekraani ja ootan mis üllatus seekord starsil varuks on. Jooksen edaspidi kuvarist eemale, see on +EV kui oma **** karma flippidest eemal hoian.

Comment

• makz
                              Õpihimuline Mängur
                              • Aug 2009
                              • 428

and it worked...jooksin kiiresti toa teise nurka kui QQ vastas nägin. + sain ühelt tiltis vaalalt 2x flippi AK vs 6T ja AA vs 67. Lihtsalt imeline kui kiiresti mindset võib paraneda.

Last edited by makz; 15.02.10, 22:24.

Comment

• makz
                                Õpihimuline Mängur
                                • Aug 2009
                                • 428

Täna on minu jaoks pidupäev...sain platinumi kätte! Hetkel liigun isegi peaaegu SN tempos, arvestusega, et jõuan järgmine kuu NL50. Aga nohhh, ilmselt jääb see SN mul nägemata tänu uuele seadusandlusele. Kui saaks NL50 võitvaks regiks, siis võiks isegi väljamaale kolimise peale mõelda, aga selleks on esmalt vaja kool ära lõpetada. Ahh whateva, utoopia :)
                                Selle kuu hetkeseis on +700€, cashist tulnud ca. 450, ülejäänud eduka stakemise tulemusena. Postitan mingid graphid ka vbla varsti (mul ple ikka veel HEM-i, trial sai läbi ja PT ei loe euro laudu)
                                Ahjaa, elasin üleeile kuu suurima swingi läbi, kui Tartus käies langesin kahe sessiga ca. 150€ miinustesse. - internet was rigged! Tlnas teenisin kõik tagasi kohe.

Comment

Working...