[NL20 6-max] niki pokerdamas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Naxer
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2009
    • 345

Re: niki pokerdamas

Jutt 2st käest olnud. Esiteks, käsi, millega niki Sunmillilt välja kukkus, JTs, millega 3betti callis preflop mingi 2k ja siis Txx flopist KK-le ka ülejäänud 8k ära andis peale flopi actionit, ck, vastane bet 4k, niki allinn, vastane instacall.
    Teine käsi oli eilses Viimsis toimunud cashi lauas, kus niki tõstis peale paari limperit kui mu mälu ei peta late pos-lt 12, omades J3os, ma SB-lt AQs call, limperid ka call, flopp 993, kus mul oli fd, ma ck, 1 limper donkbet 56, teine fold, niki raise 140, ma allinn mingi 330, donkbettor fold, niki call. Riverisse sain oma masti kokku, kuid poh see, väidan, et lihtsalt tema poolt kohutav play-leida J3os ja püüda sellega nupud ära anda.

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

noh okei, käed käteks.
      oktoobri graafik - mängida sain suht vähe, sest nädal olin egiptuses, nädal oli arvuti katki pluss olid eksamid.
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

novembris on eesmärk rohkem grindida ja saada kasumit.
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

khm
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

mismoodi sul nonSD nii kõrgel on ja SD joon nii madalal :o. mul see täpselt vastupidi. mängi vahepeal lehte ka mitte ära ainult bluhvi. NL10-s see bluff ei tooda. seriusly

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

targad mehed räägivad, et neil oli nl10s samamoodi.

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

ma siis loll vä. mul küll polnud :D

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

ah mis sa nüüd

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas nikitheone
                  ah mis sa nüüd
                  midagin sellega viltu küll.. mina kes ma olin superaggro NL10s.. mul jooksis punane ülevalpool küll.. aga sinine SD joon oli veel kõrgemal... pikas perspektiivis peaksid sa sellise stiiliga kõrgematel limiiitidel küll kaotama hakkama... nt FTP NL25'te kolides hakkas mul punane joon ikka kõvasti alla hoopis jooksma.. sest hetkel tuleb sul kasum selle pealt, kui keegi turnis või riveris foldib suure poti... ühel hetkel nad enam ei foldi.. ja sa hakkadki kaotama.. või variant on see, et tugeva käega sa betid liiga suurelt, sa ei saa oma käele valuet..

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

Algselt postitas Rage
                    midagin sellega viltu küll.. mina kes ma olin superaggro NL10s.. mul jooksis punane ülevalpool küll.. aga sinine SD joon oli veel kõrgemal... pikas perspektiivis peaksid sa sellise stiiliga kõrgematel limiiitidel küll kaotama hakkama... nt FTP NL25'te kolides hakkas mul punane joon ikka kõvasti alla hoopis jooksma.. sest hetkel tuleb sul kasum selle pealt, kui keegi turnis või riveris foldib suure poti... ühel hetkel nad enam ei foldi.. ja sa hakkadki kaotama.. või variant on see, et tugeva käega sa betid liiga suurelt, sa ei saa oma käele valuet..
                    aga antud limiidile kuidas see on?
                    äkki tegemist liiga väikese sämpliga ka?
                    nl5's mul oli 27k peale showdown 650 bb non-showdownist all. hetkel on siis 18k peale 1300 bb vahe

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

aga antud limiidile kuidas see on?
                      äkki tegemist liiga väikese sämpliga ka?
                      nl5's mul oli 27k peale showdown 650 bb non-showdownist all. hetkel on siis 18k peale 1300 bb vahe
                      seal on midgai viltu.. sa commitid ennast poti ära ja lähed marginaalsete kätega showdownile ja kaotad... võidad sa rämeda paugutamisega.. kui vastased foldivad... vaata mis su showdown won % on.. ideaalis peaks ta üle 50% olema.. mul oli ta vahepeal 45% kandis kuid näitasin ikkagi suht head kasumit.. hetkel NL50s mängides on ta mul 58% kandis..

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

47.2%

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

47.2%
                          olgu.. aga siis tuleb välja nii.. et showdownis võidad väikeseid pote.. ehk siis maitea mingi lõpuni checkitud potid... ja kaotad suuri pote.. allinisid jms

Comment

• vapsik
                            Klubi Liige
                            • Apr 2009
                            • 5462

Algselt postitas Rage
                            olgu.. aga siis tuleb välja nii.. et showdownis võidad väikeseid pote.. ehk siis maitea mingi lõpuni checkitud potid... ja kaotad suuri pote.. allinisid jms
                            Mul on ka showdowni võitude % alla 50%, mida ma valesti teen ja mida tuleks muuta seal ???, aga punane joon on natukene üle nulli ainult :P

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas pikk28
                              mismoodi sul nonSD nii kõrgel on ja SD joon nii madalal :o. mul see täpselt vastupidi. mängi vahepeal lehte ka mitte ära ainult bluhvi. NL10-s see bluff ei tooda. seriusly
                              Tõenäoliselt jube agro ja spewy

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Algselt postitas Vapsik
                                Mul on ka showdowni võitude % alla 50%, mida ma valesti teen ja mida tuleks muuta seal ???, aga punane joon on natukene üle nulli ainult :P
                                sina ei tee midagi valesti. vaata oma profitit :D

Comment

Working...