[NL20 6-max] niki pokerdamas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • paradigmlost
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 421

Re: niki pokerdamas

mul on plaan ka millalgi egputisesse minna tahaks teada kuidas seal mandiga on? on seal kerge kätte saada/osta seda?

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

Algselt postitas paradigmlost
      mul on plaan ka millalgi egputisesse minna tahaks teada kuidas seal mandiga on? on seal kerge kätte saada/osta seda?
      suht raske on. aga mitu võimalust on
      1. kõnni tänval ja oota kuni suvaline tont tuleb ja küsib - hotšiš gašiš?
      2. mine taksosse ja küsi taksojuhilt.

ostsime tänavalt 10$, 7 inimest kammis õhtuks ära. kauplesime enne ka natuke (algul oli 17$)
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

kuna arvuti remondis, siis cashi ei saa teha. tegin starsis 2 step turnat, tänaseks üks ikaldus ja teisega olen saanud step4. pühapäeval siis sunday milli. keegi veel mängib?

ja tartus tahaks mingit homegame teha. kui keegi teeb midagi, võiks teada anda (pühapäevani tartus - 5531340)
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• atsetoon
          Joomas õlut Atsetooniga
          • May 2009
          • 1105

Egiptusest saab hassi palju kergemini. Sõitsin taksoga seal, siis taksojuht ise tõmbas, pakkus mulle ka :D
          Usun, et normaalse tüki hind võiks kuhugile 5 taala juurde jääda.

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

sunday mill

PokerStars No-Limit Hold'em, 215 Tournament, 75/150 Blinds (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button (t11887)
            SB (t12375)
            BB (t6650)
            UTG (t11800)
            Hero (UTG+1) (t7925)
            MP1 (t11650)
            MP2 (t8650)
            MP3 (t7025)
            CO (t12038)

Hero's M: 35.22

Preflop: Hero is UTG+1 with Q, A
            UTG bets t450, Hero calls t450, 2 folds, MP3 calls t450, CO calls t450, 3 folds

Flop: (t2025) K, 4, K (4 players)
            UTG checks, Hero checks, MP3 bets t450, 2 folds, Hero calls t450

Turn: (t2925) J (2 players)
            Hero checks, MP3 bets t1050, Hero calls t1050

River: (t5025) 5 (2 players)
            Hero checks, MP3 bets t2700, Hero calls t2700

Total pot: t10425

Results:
            Hero had Q, A (one pair, Kings).
            MP3 had 10, A (one pair, Kings).
            Outcome: Hero won t10425

kui tuli river, ütlesin sõbrale msnis
            niki | ütleb:
            upsss
            sittagi pole
            a tal ka mitte

Comment

• Naxer
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 345

See oli norm käsi, kuid see millega välja pm lendasid lõpus oli tüüpiline beginner mistake imo. Callisid esmalt soliidse mängija 3betti spekulatiivse käega (JTs) ja seejärel maksid Txx flopist ka ta kunnid ilusti kinni. 2 viga, ühtemoodi üsna suured tundusid mõlemad. Kui suudad mitte kinni maksta oleks preflop call ehk väiksem viga.

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

soliidse mängija? tegemist oli täieliku dongiga.

Comment

• Naxer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 345

Paistis agressiivne, kuid ei tundunud otseselt donk. Mõni käsi, mida jälgisin tegi mumeelest üsna ok mängu. Ja ta oli Piiterist-mis lisab shanssi, et hea mängija. Eks täpsema hinnangu andnuks muidugi sharkscope.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

vtsin sharkscopest järgi (kusjuures juba enne seda viimast kätt) - ta on teinud mingi ca 80 mängu, ühel oli hittinud ca $3k, teistel mitte. Ja ta mängis kogu mängu suht väga donkilt, nt mp2 pfr oli k6o.

maeitea, mulle ta jättis kogu mängu jooksul väga-väga dongi mulje ja ma usun, et mu all-in lüke ei olnud seal halb. see, et tal kõrge pocket oli, oli sitt. tal võis vabalt olla väiksem pocket pluss any two overcards, nendest ma olin ees.

Comment

• Naxer
                      Õpihimuline Mängur
                      • Mar 2009
                      • 345

Oluline ongi range. Üldise range vastu, millega ma harjunud olid oma TPWK-ga taga seal. Olen tähele pannud, et Sul pigem kombeks käsi üle mängida vahel. Et justkui peamine leak vm. Igasugi TP, overpair käed deepstack mängus nt.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

TPGK, mitte TPWK. Üldisest tema rangest ma olen pärast floppi ees.

Comment

• Naxer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2009
                          • 345

Kuna tahtsid vaielda, eks vaidleme veidi. Siiski TPWK kui mitte peaagu TPNK arvestades, et ta 3 bettis preflop. Kui teil mõlemal juhtub sealt flopist TP olema, siis millise nõrgema kickeriga ta 3 bettis ja ühtlasi on rõõmuga valmis flopist bustoks minema? T2 ehk kui on Doyle-i suur austaja? AT, vbl mingi KT või QTs on ta ranges vast olemas hädapärast kui tegu agressiivse mängijaga, kuid madalamat uskuda kipub juba täielik soovmõtlemine olema. Flopibet oli tal selgelt committiv ning tõsi, et ta võib seda vbl teha ka nt AK-AQ tüüpi kätega, lisaks mõnede väiksemate või middle pocketitega. Tuleks jooksutada veidi Pokerstove-i, kuid praegu aeg hiline ja ei viitsi. Vbl teed seda veidi ise ja kirjutad välja võimalikud ranged ja equitid?! Kui oled selle ära teinud püüa järgmiseks end asetada vastase olukorda ning objektiivselt mõelda, kuidas tõenäoliselt mängiksid ise ühte või teist kätt postflop. Mõtlemine, et ah vastane ju donk ja nuppe uhab või committib obv ei ole liiga edasiviiv siinkohal.

P.S. AdQd vs miski J3os 9d9s3d flopist on equity kalkulaatori hinnangul 53.7% esimese käe kasuks. Tegid mingi suure loogikavea jättes arvesse võtmata, et 15 outi 45st on 1/3 aga kuna saan ju 2x tõmmata (nii turn kui river), siis palju on laias laastus 1/3+1/3 ??? Käsi mängiti mõlemalt poolt korrektselt flopist ning call oli Sul loomulikult hea EV-ga arvestades potis olnud raha, (samas võimalikke range silmas pidades on muidugi väga küsitav see korrektsus, kuid meil alles eelminegi rangede vaidlus pooleli, seega las ta olla) kuid lihtsalt see valjuhäälne õigustamine, et kindlasti ees olid tundus veica kohatu. Aga poh ikka juhtub, eriti kui täis olla ja eesmärk ongi ju õppida 8)

Tegelt...kui järele mõelda oli see ikka päris halb call rangesid silmas pidades. Ikka kohe nii hirmus halb, et ma ei saanud magama ka jääda ja pidin arvuti uuesti lahti tegema, et kirjutada kui halb see ikka oli. Või kas just vaid see call isegi, kuid kogu käsi oli kohutavalt halvasti- ja üle mängitud Su poolt. Ees oli bet 56, sa tegid raise 140 ja ma läksin allinni 300+...suur osa mu rangest on 9, mille peale oled pm drawing dead. Sul polnud isegi arvestatavat kickerit, kuigi see vähetähtis, kuna ka A3 oleks mupoolt ilmselt instafold olnud seal (sassi poolt samas vbl mitte ka 140 peale). Oled kas drawing dead või slight underdog, seega reaalselt oddse väga ei olnud. Ka 33 oleks ma seal ilmselt samamoodi mänginud, et 9x-lt kohe raha sisse saada. Kokkuvõttes mängisid oma crappi räigelt üle alustades preflopist, saades sodiga riivamisi pihta ja siis sattudes sellega peaaegu 400bb potti. Saad aru-genereerisid monsterpoti, kus EV-s olid räigelt koeraalune ju >:( Loodan, et peale meie keegi veel kommenteerib, kuid minu arvates ei saa selline asi kuidagi long runis +EV olla. Soliidse vastase vastu oleks ma isegi flopis foldimist tõsiselt kaalunud, kuna 9x vastu pole mul eriti oddse ju ollagi, ka QQ+paari vastu pole väga kiita. Vbl eksin kuskil, kuid hetkel tekkisid sellised mõtted. Ning olen arvamusel, et Sul tuleb tööd teha üldisema pokkeri loogika ja matemaatika mõistmisel kuigipalju esmalt kindlasti kui on isu arvestatavalt heaks mängijaks areneda.

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

no selle turnakäe koha pealt, pean rõhutama seda, et tegemist oli täieliku dongiga. ta oli mind gayreisinud oma 3betiga, see ei olnud mingi solid 3bet. ta on bb pealt, tal võib olla vabalt AJ,AQ,AK, väikesed pocketid ning ei välista ka täiesti ikssuvalisi käsi (nagu öeldud, vend oli enne MP2 reisinud K6o!). Vastane oli donk. Seega kui mul on 10-high flopil 10 käes ja J kickeriks, ei usu ma, et saan sellise venna vastu maha panna.

a eile viimsis jah, sa olid ees, aga sa ise ei suutnud mulle ka selgeks teha, kuidas sa ees olid seal. ja kui mul on õigus, siis ma ütlen, et mul on õigus. ja see, et sina ütled "sa ajad paska, sul ei ole õigus", aga ei suuda loogilise matemaatikaga ära tõestada seda - siis see on ju bullshit. ma ütsin sulle, et arvutame kokku - me arvutasime (valesti, arvestamata riverit ning arvestamata runner-runner 2 paari) ning saime, et ma olen ees. selle peale ütled sina, et ei ma ei ole ees ja ei ole nõus midagi edasi arvestama. pluss, pikas perspektiivis on see sitt mäng, aga sinu vastu naxer? OBV ma callin su ära kui ma fopist saan oma J3 3'le pihta (399 kaks ruutut). Sul võib olla seal vabalt ükskõik mis pask, sa ju tead iseennast ja enda bluffe.

ise ka ütlesid, et hiljem toimusid mingid 700potid, kus võideti 8-higha. see on live cash, kus inimesed joovad - sa ei saa seal matemaatilise loogikaga inimesi käe peale panna ju.

Comment

• Naxer
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2009
                              • 345

Gayraise 3bet BB-lt on tavaliselt extreme strength. Miks peaks keegi tahtma BB pealt 3bettida mingi crapiga, selle asemel, et ehk lihtsalt floppi vaadata esmalt?! Teedki mu arvates selle loogikavea, et eeldad, et vastase raised või nuppude uhamised on mingi crap ja Su TP vast pikalt ees vms. Reaalsus on see, et tugev bet või nuppude panek tähendab reeglina siiski tugevaid kaarte. Sunday milli mängib 7k inimest, paljud satelliitide donkid jms. Normaalne on eeldada, et 3bet preflop ja committiv cbet flopist on suur paar, mitte hakata liialt soovmõtlema midagi. Alati on väga tõsine oht, et seal on suur paar ja miks peaksid otsima mingeid kahtlasi shansse, kus oma nupud sisse saada kui samas mänguruumi ju veel oli küllalt.

Eilsest mängust veel niipalju, et kui mängida pokkerit, miks mitte püüda seda hästi mängida?! See kui laud on täis tegelasi, kes marginaalsete käte ja drawdega end pidevalt allinnist leiavad ei tähenda, et peaksid sama tegema. Loomulikult on sellises mängus oma osa enterntainment valuel, kuid kui enda mängutase selle arvelt liigselt kannatab seonduvad sellega omad ohud. Nagu näiteks majandusliku olukorra märgatav halvenemine, (ka 1/2 kodumängus võib vabalt õhtuga 1-2k kaotada lihtsalt lampi lahmides) sellest tulenevalt hilisem tilt ja lahmimine ka niiöelda "tõsistes" mängudes, nt onlines. Ehk siis lihtsalt oht, et selline kodumängus lahmimine nüristab tera.

Pokker on situatsioonikeskne mäng ja oluline on püüda tabada ka vastase hetkeemotsioone või motivatsiooni. Eelkõige on see võimalik just live pokkeris. Hea mängija vaatab lauda istudes oma vastaseid ja mõtleb-miks ta mängib...miks ta nii mängib, vaatab, kas ta on purjus, kas ta on vbl tiltis, kas ta on seal, et raha võita jms. Ok, homegamede kohapealt see kõik ilmselt juba liigne pedantsus, kuid kasiinos mängitava kohta käib see juba vägagi. Nägid Sa mind seal eile nt õlut joomas? Mängimas enamikku käsi? Lased ilmselt end kohati mingitest eelarvamustest liigselt segada ega püüa hetkeolukorda alati objektiivselt hinnata. Sinna käib ka näide, et tüüp, kes utg+2 K6os raises peab olema donk. Aga mis siis kui ta on tegelt pro, kes tegi omale odavalt imagot, et sinusugune vend konksu otsa saada ja talt hiljem nupud kätte saada nagu juhtus?! Loodan, et saad siit vähemalt pisut mõtlemisainet...

Comment

• Ahangama
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 615

näidake siis seda kätt ka juba :D

Comment

Working...