[NL20 6-max] niki pokerdamas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: niki pokerdamas

aa krt ma seda enne ei märkanudki, et ma niimoodi tegin.
    siis on teiste jutt kohe palju loogilisem :D
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Algselt postitas nikitheone
      mul hakkab tasapisi tekkima tunne, et seda limiiti ei ole võimalik normaalse mänguga biitida -
      Muidugi biidib seda limiiti normaalse mänguga. Ma ei saa aru, miks pidevalt hädaltakse, et vastased mängivad nii kehvasti, et seetõttu on raske võita. Vastatse rumal mäng ongi ju see koht, mille pealt põhivõidud tulevad.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas daljoh
        Ah need NL2-5 mehed on hullud ma ütlen.....
        Liikusin PL2-5 ja raha tuleb....ma ei tea mis värk on aga vist see et NL mehed liiguvad suht any2 AI PF....

aga jah 0.47 potti 0.20 panustada see kutsub kohe callima v raisema....pane ikka normilt noh :D
        Ongi ju hea kui vastased ATC-ga PF nuppe panevad. Suht lihtne raha ju tuleb selliste meest pealt.

Comment

• Tohman
          FPP Pro
          • Aug 2009
          • 297

Got that right, tõmbad oma handrange'i koomale ja opa, kus tiksub.

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

njaa, eks ma üritan. lihtsalt närvi ajab, kui siuksed tohmanid niimoodi tõmbavad :) saate aru küll
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Tarmonator
              Lingiparandaja
              • Oct 2008
              • 3274

mind küll ei aja, paned note'i et top paar on talle nuts ja lükkad edaspidi kõik oma overpaarid sisse.
              tilti võivad ajada enda tehtud vead(mõtetud bluffid, light callid jne) aga mitte sellised vastased. neid ootad naerulsui tagasi
              täiesti tõsiselt...ma ei pilguta silma ka sellise asja peale

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

Septembrikuu kokkuvõtte: ühe sõnaga oleks see ilmselt - masendav.
                Kuu alguses kirjutasin - Plaan on mängida FR. Septembriga üritan mängida 4-8 lauda (ei hakka rohkem võtma, sest olen väga vähe mänginud cashi) ning saada selgemaks HEM. Ei sea endale eesmärgiks võita mingi $$$, vaid saada asjadest rohkem aru (eelkõige HEM'ist ja cashist üldiselt).

Mängisin FR. Ületasin laudade mängimise plaani korraga (mängisin kuni 12 vahepeal), HEM on enamvähem selgeks saanud. Midagi hakkan mängust ka jagama. Tulemus, nagu öeldud, on kakaauku kukkunud, aga vähemalt ma tunnen, et kui ma rohkem mängiks, siis võiks vabalt biitida seda. Selline õige fiiling on jälle käes. Take-2 sain FT's $25, sest avatasin selle boonuse poole pealt. RB saan ka ca ~$30. Kaotus oli aga -66$, seega olen ikka miinuses. Õnneks tuli Starsis korralik hit MTT turnal, niiet kuu on ikka megaplussis. Samuti sain stake/diili/coachingut taipupole'lt, kes annab pool NL10 br'ks. Diil kestab kokku 300 000 kätt. Eesmärk on vähemalt viimased 100 k kätt mängida nl50's. Diil algab homme.

graafik:
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

statsid positsioonide järgi:

homme plaan uurida oma statse ja käsi, et leida suurimaid leake enda mängus. Seni olen märkanud (ka teiste abiga), et mu suurimad vead on : vähem bluffimist (st ma ei peaks üldse bluffima), AK-ga peaks rohkem 3-bettima, samuti peaks vähendama oma cbeti protsenti (hetkel 78.1), ning mu suurim viga on see, et lähen liiga kergelt AI (eriti shortstackerite vastu).
                Nii, praeguseks kõik.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

SB VPIP on way liiga suur.. see on kõige halvem positsioon.. extra tight sealt olla paluks..

EDIT: went to showdown on ka ehk veidi liiga suur.. samas mul ta kõigub 22-24% vahel

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

tänud, tänud. jätkake!

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Kõige suurem leak on obv VPIP ja PFR liigne vahe, proovi 14/12 mängida. Positsiooni ka ei kasuta, CO ja BTN peaks põhilised rahaprintimise kohad olema, tõmba loosemaks, steali loosemalt. SB-lt lõpeta see callimine.

WTSD ja AF mul samad nitringis muidu. Mängustiili asi on see.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

mängin starsis 10 taalast nordic turniiri (10k guaranteed, 40% overlay). Siis surfan PN foorumis ja mis ma näen -
                        tristano00 kirjutas:
                        Tsiteerihttp://www.pokerhand.org/?4746400 jällegi AA aga mis te ise oleks teinud seal enne flopi call või väike ületõste `?

hehe, mina olingi see vend, kes ta ässad kräkkis. magus :P
                        hetkel siis 6/27'st

käsi on siin:

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

ja enne seda kräkkis tristan minu JJ ära.

Comment

• nikitheone
                            Mr. Puujalg
                            • Aug 2009
                            • 6446

krt, homme lähen langevarjuga hüppama. mitte tandemhüpe, vaid üksi :P
                            kui ma murran mõlemad jalaluud, hakkan pokkerit päevad läbi mängima.

kusi püksis rsk

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

langevarjuhüpe on sigalahe asi. soovitan soojalt. instruktor oli ka pull vend. ainuke jama asi oli, et kui lennukist välja hüppasin, kadus mul kiiver ära. seda ei leitudki üles. aga muidu ülikõva.

olen siis liikunud limiiti nl10, mis tundub palju loogilisem ja mõnusam kui nl5. asi võib olla ka selles, et nii vähe alles mänginud. Seni läheb ilusasti, aga aega mängida on vähe. laupäeval sõidan egiptimaale ka, ei saa jälle nädal aega grindida.
                              olen rohkem pannud rõhku kvaliteedile, mängin vähem laudu, kirjutan notesi jms. eks näis mis saab.

Comment

• Ahangama
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 615

õige

Comment

Working...