Kuda Sa NL10 küll Starsis biidid. Nitid ju...regid. Või on regularide streik tõesti ka sellele limiidile mõjunud?
Kuna üks inimene palus, et aitaksin teda veidi, siis olen vaadanud ta mängu mitu x nüüd NL10s. Tase on endiselt kohutav - fishe korralikult ja regularid ei tundu just teravad vennad. Mikro jääb mikroks.
Kuda Sa NL10 küll Starsis biidid. Nitid ju...regid. Või on regularide streik tõesti ka sellele limiidile mõjunud?
mis regularide streik?
kusjuures valem on küllalt lihtne (sample small obv), esimesed 20-30 kätt nitin/kasutan positsiooni. siis on vastaste kohta statid olemas ja neid on 3 liiki - 4/5 10/6 vms mingi ultranitt. siis on 18/6, 22/8 vms, ehk donk ja siis on fishid. kuvan ma aint 5-6 statti ja nende järgi panen. kui vastane teeb mingi muuvi, vaatan historyst järgi kuidas ta varem mänginud on.
a rääkides endat, täna proovin 6maxi vast
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
kusjuures valem on küllalt lihtne (sample small obv), esimesed 20-30 kätt nitin/kasutan positsiooni. siis on vastaste kohta statid olemas ja neid on 3 liiki - 4/5 10/6 vms mingi ultranitt. siis on 18/6, 22/8 vms, ehk donk ja siis on fishid. kuvan ma aint 5-6 statti ja nende järgi panen. kui vastane teeb mingi muuvi, vaatan historyst järgi kuidas ta varem mänginud on.
a rääkides endat, täna proovin 6maxi vast
aga kuhu jäävad 19/15 vennad :D Ma kaks päeva nostalgia mõttes lasnud selliselt. Pea 20bb/100 5k kätt umbes.
Comment