Eestimatsi päevik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • EestiMats
    Grinder
    • Jul 2009
    • 625

Re: Eestimats NL50-100 HU

Algselt postitas fyte Vaata postitust
    Pigem konsulteerida mingi kompetentse arstiga, mitte jääda lootma, et keegi siin kindlalt sellist asja teab ..
    Miks ma peaks iga pisema asja pärast arsti tüütama hakkama, sain kaasa mingi lehe, kus oli ka kirjas, et võib esineda veritsemist peale oppi, et siis pikali ja jääd peale ja siis kena küll.

Pokkeri koha pealt niipalju, et paugutasin hommikul trios veits, õrn pluss jäi , sest donkasin veits turniiride alla. Otsustasin ka veits sealt cashoutida, et siis vajalikud ID asjad ja värgid ära saata, panin need ka veidi aega tagasi teele, ehk saab juba homme mängida.

Avastasin, et pkri arendamine on unarusse jäänud, lõpetasin äsja ühe video vaatamise ning tekkis suur tahtmine mingi regi , mitte päris vaala vastu mängida. Kuna ptr pani mingit käkki ja mul seal selle järgi ainult 100 kätt mängitud, siis loodan edaspidi igalt regilt actionit saada, alguses piirdun nl30 omade hävitamisega.
    Valisin mingi kahtlase ohvri välja, poiss istus ilusti ca 250bb deep lauas ka juba.
    Match kestis massiivsed 16 kätt, toon välja kõik potid mis olid üle 10bb.
    1.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2.

3.

Nüüd uue video kallale.

EDIT: Tundub, et tegu polnud ikkagi regiga.
    Last edited by EestiMats; 26.09.11, 20:37.

Comment

• g00000se
      Vana Tegija
      • Apr 2010
      • 1047

ma sõin kolmandal päeval võileiba läbi valu juba, kuna ei suutnud seda piima lürpida. Viiendal päeval oli sünna, kus oli veel natuke valus ja kuuendal oli täiesti kombes, nagu polekski midagi olnud :) Edu

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

lol, opijärgne verejooks pidi esinema umbes 3% inimestel vist ja see verejooks pidi jah suht räige olema, kui juhtub. Tuleb siis kurgus mingit jäävett kuristada vms.

Mul tehti asi sõjaväes ära ja üx teine tüüp tehti ka samal päeval ja esimene öö haiglas tüüp hakkas kuidagi kõhima vms ja tekkis vist mingi oxereflex vms, jooxis seal wc'sse täiega kõhis ja vist oxendas, kuulsin kuidas nagu vedelikku kukkus kraanikaussi lol, dunno pime oli, aga probably tüübil verd lendas sealt kurgust. Mõtsin, et hakkab surema juba lol, kuna mida rohkem kõhis , seda rohkem nagu oxereflexe tekkis. Mul oli siis kurgus selline tunne, et kui mingid maohapped sinna peaxid sattuma , holy fck! Värisesin oma voodis seal vaixelt ja üritasin jumala eest mitte valesti neelata vms, et ma ka mingi kõhima ei hakkas, hirmutas räigelt ära mind :D
        Esimene öö oli üldse jube pikk, kuna kogu aeg valgus sülge suhu, siis eriti magada ei saanud, mõtlesin pidevalt, et millal see hommik juba tuleb.

Ma olin ka juba muidu neljandal päeval valmis makarone sööma, aga jäi siiski proovimata.

Samas siiski, juba esimeste päevade jooksul oli mulle selge, et ma kartsin hullemat, kui see taastumine tegelt oli. Kunagi mingi haigusega on neelamine way valusam olnud, kui kogu taastumise jooxul, kui kurk liiga kuivax muutus, siis oli see neelamine natuke ghey, aga muidu üleelatav :D
        Last edited by RudiTurbo; 27.09.11, 00:34.

Comment

• KristjanLaas
          Pokkeritark
          • Oct 2009
          • 6450

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
          1.No-Limit Hold'em, $0.30 BB (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($83.92)
          Hero (BB) ($30.30)

Vastase bettimine toimus insta siis.

Preflop: Hero is BB with 9, 9
          SB bets $0.45, Hero raises $2.40, SB calls $2.10

Flop: ($5.40) J, J, 8 (2 players)
          Hero bets $2.85, SB calls $2.85

Turn: ($11.10) 6 (2 players)
          Hero checks, SB bets $8.40, Hero calls $8.40

River: ($27.90) 7 (2 players)
          Hero checks, SB bets $27.90, Hero calls $16.35 (All-In)

Total pot: $60.60

Results:
          SB had 3, Q (one pair, Jacks).
          Hero had 9, 9 (two pair, Jacks and nines).
          Outcome: Hero won $59.60
          Kohe üldse ei meeldi ülal sinisega märgitud osa kui ei ole eriti mõjuvat põhjust miks siin checkida sellel boardil.

Olen ka varem märganud, et kui ise 3-betid, siis peaaegu alati cbetid ja checkid turni, liiga exploititav ja valuet kaotav liin imo.
          Last edited by KristjanLaas; 27.09.11, 01:12.

Comment

• EestiMats
            Grinder
            • Jul 2009
            • 625

Fucking toolbox homo. Alguses tõmbas bustorisse ja siis hittis igasse floppi oma krdi nutsi. Pole kordagi foldinud 3b/4b-le , nahhui
            NL100 toidab. 3.5BI alla ev 1,2k käega .

o-Limit Hold'em, $1.00 BB (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($103.70)
            Hero (BB) ($244.70)

Preflop: Hero is BB with Q, A
            SB bets $1.50, Hero raises $7, SB calls $6

Flop: ($16) 5, Q, 8 (2 players)
            Hero bets $9, SB raises $26, Hero raises $227.70 (All-In), SB calls $69.70 (All-In)

Turn: ($207.40) J (2 players, 2 all-in)

River: ($207.40) 10 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $207.40

Results:
            SB had Q, 5 (two pair, Queens and fives).
            Hero had Q, A (one pair, Queens).
            Outcome: SB won $206.40

No-Limit Hold'em, $1.00 BB (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($207.70)
            Hero (SB) ($133.70)

Preflop: Hero is SB with 10, 10
            Hero bets $2.50, BB raises $8, Hero raises $17, BB calls $11

Flop: ($40) 9, 7, 3 (2 players)
            BB checks, Hero bets $21, BB raises $103, Hero raises $92.70 (All-In), BB calls $10.70

Turn: ($267.40) 6 (2 players, 1 all-in)

River: ($267.40) A (2 players, 1 all-in)

Total pot: $267.40

EDIT:
            TÜRA , järjekordne -miljon vend istub lauda , avab 6bb , ei foldi kunagi ja siis jookseb nagu jumal.
            No-Limit Hold'em, $0.50 BB (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($52)
            Hero (SB) ($102.50)

Preflop: Hero is SB with J, J
            Hero bets $1.25, BB raises $4, Hero raises $9.50, BB calls $6.50

Flop: ($22) 8, 9, 7 (2 players)
            BB checks, Hero bets $12, BB raises $24, Hero raises $79.50 (All-In), BB calls $17 (All-In)

Turn: ($104) Q (2 players, 2 all-in)

River: ($104) 2 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $104

Results:
            Hero had J, J (one pair, Jacks).
            BB had J, 10 (straight, Queen high).
            Outcome: BB won $103

No-Limit Hold'em, $0.50 BB (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($94)
            Hero (SB) ($58.65)

Preflop: Hero is SB with K, 10
            Hero bets $1.25, BB raises $4, Hero calls $3

Flop: ($9) 5, 7, K (2 players)
            BB bets $9, Hero calls $9

Turn: ($27) K (2 players)
            BB bets $20.25, Hero calls $20.25

River: ($67.50) 9 (2 players)
            BB bets $60.25 (All-In), Hero calls $24.90 (All-In)

Total pot: $117.30

Results:
            Hero had K, 10 (three of a kind, Kings).
            BB had K, 9 (full house, Kings over nines).
            Outcome: BB won $151.65

TILTTTT
            Last edited by EestiMats; 27.09.11, 13:00.

Comment

• lambitont
              Vana Tegija
              • Jun 2011
              • 1095

ma pole vetteli poolt, aga jumala eest ära tema vastu betti see hooaeg :D

Comment

• EestiMats
                Grinder
                • Jul 2009
                • 625

Sitt run astuski külla nagu arvata oli. Kasum sulab nagu lumi varakevadel.

Comment

• EestiMats
                  Grinder
                  • Jul 2009
                  • 625

See kuu rohkem ei mängi, igal pool satun mingite nutside otsa, trio roll ka peaaegu et hävinud. Nüüd on juba enne lauda istumist selline tilt sees, et jube. Proovin nüüd veidi kooli asjadega tegeleda, niigi lootusetult maha jäänud, see kuradi pokkeritilt segab õppimist ka, ei suuda kuidagi midagi teha.
                  Kuu jäi siis koos rb-ga mõlema saidi peale +1698$

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

alles oli ju one hour 900$ :D

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Kui ülikoolis käid, siis mida õpid ja kus ?

Comment

• EestiMats
                        Grinder
                        • Jul 2009
                        • 625

Gümnaasiumi materjal veel.

Eile hommikul põit tühjendades panin kerge klimbi kraanikaussi ja vastu vaatas sitaks verd. Tatistasin siis oma 1,5h ikka ära, klaasi sain ikka verd täis ja otsustasime haiglasse lennata. Pühapäev kena päev... vastavaid arste pole kohal. Kurguarstile visati kõned peale ning too vajus oma vabast ajast kiiresti platsi,peab tänulik olema. Viidi ratastoolis tema kabinetti ning hakkas seal minu suus opereerima. Tõmbas tangidega välja poole põidla suuruse vereklimbi(tundus nagu lihatükk), küll üritas verejooksu seal kuidagi kinni panna ja ma ei tea mida veel, kenasti sai okserefleksi harjutatud kui ta oma tööriistadega mul suus askeldas.

Probleemiks oli , et ühel pool oli kärn liiga vara ära tulnud ning mingi hüübinud veri sinna tekkinud, või ma ei tea mis loom see oli. Igatahes üksi ta verd pidama ei saanud, verd tilkus kenasti sinna neerukaussi, nii mõnus oli seda oma lõua all hoida ja nillida kuidas verd tuleb. Viskas kõned opisaali, küsis, kas olen nõus ja nii läkski vol2.
                        Pandi paugu alla, keevitati haavad kinni ja jälle üks igav ja raske öö haiglas.

Viimati söin reedel kell 9, hommikul olin SITAKS nälgas, aga kuna verd tuli, siis ei saanud süüa. Õhtul kell 6 ärgates sain kerge jäätise ja siis täna hommikul kell 9 sain lõpuks korralikult kodus süüa. Kõht oli nii tühi, et pea valutas, und ei tulnud ja siis kell 6 hommikul otsustas mingi vanatädike sitaks valjult raadiot kuulata, kust tuli ainult usklikke laule ja jutustusi,siis omaette sonis ka , et "Jah ma usun, jah ma tahan , bla bla , jesus kill me " . Ma olin nii fucking tiltis seal, FML.

Üks pool on täiesti terve, loodetavasti paraneb teine ka kiiresti ära, sest selveris on kolmapäeval soodukas, 1,75liitrine jääger 25€ , must have.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Haige seiklus sul oma mandlitega, beat :D

Comment

• EestiMats
                            Grinder
                            • Jul 2009
                            • 625

Eile oli minu pokkerikarjääris kõige sitem->parem-> sitem päev , pidin 2x uuesti raha triobetti kandma 1 sessiooni ajal NL50€ HU jaoks, vastane oli mingi ülidonk, pottis iga kord kui 3bettis, barreldas ka kogu aeg pot pot pot, kui checkida, siis kohe pottis. Alguses olin mingi -300€ , siis sain stacki 550€ peale ning siis tuli poisil hiiter, tõmbasin +300$ -> -450$ , ei oska õigel ajal lõpetada, tra kus ma eile soigusin alles, ei saanud 1,5h und ka , passisin mingi 3ni üleval ning jõudsin otsusele, et cashoutin kogu rolli, mindset on nii sitt lihtsalt, laivis ka tervis ple korras, koolis jamad, üldse jama + siis tuleb pokker ja ajab veel rohkem oleku tilti. Mõtlesin, et mida kõike ilma pokkerita teha jõuaks n shit, mingi aeg olen siis kindlasti pokkerist eemal. Kunagi kui mindset värske, siis proovin uuesti ehk nl30/50 HU-st alustada selle rolliga, mis I R Babooni stakest tuleb/alles jääb.

Eile olid siis ka minu elu suurimad võidetud potid, panen suuremad käed sellest alates kui vennal rets hiiter külla tuli.
                            Suurimad 2 potti , tegu on €€€ laudadega.

Teine:

Ja nüüd siis sellest hävingust, kust 550€ vs 50€ lendasin ise 50€ v 550€ 300 käega.

1.

2.

3.

4.

[/SPOILER]

5.

6.

7.

Kerge paus ei tee paha, võibolla saab kunagi veel erilise rahasüsti kui FTP uuesti avatakse ja raha makstakse, see oleks muidu eriti nunnu, aga eks näis mis tulevik toob, kui mindset korras, siis ei tohiks kuu/2 pärast eriti raske olla mingi nl30/50 uuesti alustada olematu rolliga.

Foorumist olen nkn nii sõltuvuses , et loen igapäev 10x vähemalt, ei saa üle ega ümber leitsi halast, krayzie vaimukatest postitustest, Laasi arengust ja tont teab millest veel.

EDIT : Peaks vist ära mainima, et vandalar on ka päris tegija.

Olen saaremaa rekordiomanik ASO näitajaga, 3600 oli siis enne teist operatsioon, asi seegi . Arst ütles, et süüa/juua omal vastutusel, tema ei lubaks ja, et teda see nv pole,kui ma peaks jamadesse sattuma, ehk kaine ralli ja nv,poksikotti ka ei luba peksta, FML.
                            Last edited by EestiMats; 05.10.11, 09:36.

Comment

• kjmrc
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 4541

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
                              Foorumist olen nkn nii sõltuvuses , et loen igapäev 10x vähemalt, ei saa üle ega ümber leitsi halast, krayzie vaimukatest postitustest, Laasi arengust ja tont teab millest veel.

Wöööörd :D

Comment

• EestiMats
                                Grinder
                                • Jul 2009
                                • 625

leits nillib praegu, amg amg

Comment

Working...