Eestimatsi päevik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • harryahven
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1964

Re: Eestimats NL50-100 HU

mul oli ka kunagi mandli op, siis pidin õnneks aint 1 öö vahtima seal, a mulle tehti see kohaliku tuimestusega, äkki sellepärast vms.. igatahes, umbes 3-4. päeval oli mul kõht nii perses tühi, et võtsin 1600mg valuvaigistit ja läksin MC drive-i ja ostsin 5 juustuburksi ja surusin kuidagi sisse, ikka oli sitaks valus, aga samas sitaks hea!

Comment

• EestiMats
      Grinder
      • Jul 2009
      • 625

Ma arvasin, et ma ei suuda vaadata, kuidas lõikeriistadega mulle suhu tungitakse, seega otsustasin narkoosi kasuks, oli ikka vahva asi küll, arvasin, et suudan biitida, aga mingi 15sekiga olin sügavaimas unes. Mul oli kurk juba üle kuu aja väga valus ja paistes, otsustati varem haiglasse võtta, et natukenegi paistetust ja mädanikku ära saada, kuid see pole vist väga õnnestunud.
      Arst on suutnud huulde ja keelde väiksed lõikehaavad teha, eile oli alumine huul ja pool keelt täiesti paistes, vaat et ei mahtunud suhu äragi, täna ikka takistab sülitamist ja neelamist. Kuna neelata on nii valus, siis sülitan kaussi ning see ila lõhn on ikka nii mäda ja rõve.
      Loodetavasti saab 2 nädalaga asja timmi, et siis Saaremaa ralli ajal juba jäägrit kuskil raja ääres tinutada.
      Pokkeri koha pealt oli täna täiesti katastroofne päev, alguses mingi BE regi vastu nl50-s -5BI 2 tabledes, alguses jooksis hästi ja siis panin juba omalt poolt toorest ka. Preflop shippimine käis, fishide vastu oli ka jooks väga mage ning suutsin lõpetada mingi -4BI peal päeva, väsimus võttis oma.
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tüüp oli nii palju kottinud mind , et otsustasin lõpuks ära vaadata, minbet pot pot liini võtab pea kogu aeg, korra võtsin ta nii vahele, mingi pasaga tulistas. Tildil on oma osa mängus.

Sama venna vastu toores valuebetting,peale seda kätt läks korraks nett ära ja tagasi tulles oli vend sitout.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Ma vähemalt 2 nädalat peale mandlioppi korralikku sööki ei söönud, ainult suppe, jogurteid jms jama. Samas väga polnud isu ka...

Comment

• EestiMats
          Grinder
          • Jul 2009
          • 625

Olen pikemat aega mõelnud teist tuba lisaks võtta ning täna saigi siis triobetti rets roll, 200€ kantud. Esimene sess mängisin kõikidega NL20-40, NL20s tulid kohe "pro regid" peale ja loovutasid esimesed 220$. Praegu lõpetasin just ka teise sessiga, kus mängisin veidi nl50 ühe regiga ja siis hakkas mingi tüüp NL20s annetama, tegin paar viga ja olin peagi 100bb v 400bb(lauas tema raha), avas 88% , 3bettis 37% , peagi olime mingi 5x€-5x€ , sain pre KK-ga sisse, näitas ära veel 58ssAx flopi ja siis jooksis soft kokku, kerge tilt, aga samas mõtlesin, et ju tal pigem see QQ on. Lagi kadudes istusin üksi uhkelt 109€-ga lauas, hand historys kätt ei olnud, hemis ka mitte, ei saagi teada mis tal siis oli.
          Ei hakka nl20 spewi käsi panema, suht mõttetu teema va see viimane käsi.
          NL50 matchis oli korra üks mõtlema panev koht, trios mingi 2min timebanki, suht rõve, et nii palju, aga no ongames ple üldse timebanki.

Trio tänane hiiterigraafik ka, lõpust see KK v xx puudu.

Ongames oli ka päeval tuline sess mingi megafishi vastu, kes tänu flipile,cooleritele ja tont teab tänu millele sai ennast korra mingi 400bb deep. Tegelane avas btn-lt 2bb-6bb avangutega, 4 ja 6 olid enamasti, callis iga 3beti, ise 3bettis 16%.
          Siit sai tema deep run alguse.

Peale seda kätt suutsin peagi turnis 4.5% equitiga AI paugutada ja kaotada. Niivörd häbi, et ei hakka postitama.
          Siis möödus pikem aeg ilma suurte pottideta, kartsin juba, et poiss jookseb minema, kuid siis olukord võttis positiivse suuna.

10 minutit hiljem 500 käelise sessi esimesed bulletsid, peab meeldima.

Rekordpäev siis, veits alla 600$ kazumit, RB-ga tleks 600 ära ikka. Eilsele -210$-le kena parandus.
          Üks käsi HNR-eri vastu kah.

Comment

• fyte
            Pokkerihai
            • Jun 2010
            • 3378

WP!
            Aga miks viimases käes turnil otsa ei pannud?

Comment

• EestiMats
              Grinder
              • Jul 2009
              • 625

Meil on nuts, vastane võib mingit retarded bluffi siin aretada ja callides võib ta ka riveril bluffshoveda, mingite turnitud 2pair handide vastu saame nkn riveril AI. Correct me if im wrong.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Esimene käsi oli see kus timebankisid?
                Miks? Mingi special read või vastane oli nit vms?

Liin tundub ju väga inducev (muul põhjusel ei ole see liin lihtsalt loogiline ja kaotad valuet), snapfistpump call sellisel juhul.

Comment

• EestiMats
                  Grinder
                  • Jul 2009
                  • 625

No okei, mingi 3+10 sek mõtlesin vist, ongames ei saa sedagi :D . Ma ei vaidle vastu, et see on snapcall, aga lihtsalt aegajalt tore mõelda ka ja siis soulreadida, et millega ta shoves jne. Iseenesest panin ta mingi 67hh tüüpi kätele, aga ta suutis üllatada mind K4dd-ga.
                  Last edited by EestiMats; 24.09.11, 19:46.

Comment

• EestiMats
                    Grinder
                    • Jul 2009
                    • 625

Comment

• Relamz
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1467

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

:D, mõtlesin ise ka midagi sellist

Comment

• EestiMats
                          Grinder
                          • Jul 2009
                          • 625

Täna järjekordne soliidne päev siis trios,ongames mingi +40$ . In be4 downswingz.
                          Vormelis hävisin 10€-ga ennustamises, olen sügavalt pettunud, et vettel jälle võitis;(, võibolla märk downswingi algusest?

Võtsin ära ka irl sõbra stake , hoidkem põialt.
                          http://foorum.pokkeriprod.com/showth...588#post371588

EDIT: Paar igavat kätt ka. Ehk lisavad vähe rohkem vaatamist. Eurolauad kui kedagi peaks huvitama.

Päeva misplay
                          Last edited by EestiMats; 25.09.11, 20:15.

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Ma hakkasin kuuendal päeval tavalist sööki sisse ajama. Kuskil 8-14 päev oli suht samasugune olla nagu, ei mäletagi millal see terve inimese tunne peale tuli, aga kuskil pärast 18 päeva vist oli juba suht tavaline elu. Praegu aina tuttavad jäävad haigeks ja tõbiste naistega musitamas käidud jne, aga pole siiamaani haigeks jäänud. Parimal sõbral hetkel just angiin ja istusin Temaga ühes autos 2 päeva tagasi, vb söön varsti sõnu though :D

Comment

• EestiMats
                              Grinder
                              • Jul 2009
                              • 625

Googeldasin ka päeval, et enamusel läheb vist ikka üle 2 nädala aega, et täiesti terveks saada... no ralli+ jääger siis :( .
                              Täna hakkas ka lampi jäätist süües verd tulema, alguses tuli ikka päris retsilt, üle tunni aja lebasin maas, jää kaelal.
                              Kas see veritsemine nullis praeguse paranemise täiesti ära v?

Comment

• fyte
                                Pokkerihai
                                • Jun 2010
                                • 3378

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
                                Täna hakkas ka lampi jäätist süües verd tulema, alguses tuli ikka päris retsilt, üle tunni aja lebasin maas, jää kaelal.
                                Kas see veritsemine nullis praeguse paranemise täiesti ära v?
                                Pigem konsulteerida mingi kompetentse arstiga, mitte jääda lootma, et keegi siin kindlalt sellist asja teab ..

Comment

Working...