Mart (Hopeless7)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenn17
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 163

Puhkuselt tagasi ning muretu elu

Austraalia oli superluks. Ühe kuuga kulus seal elamise, söögi, joogi, transpordi peale ~23.000kr. Ei viitsi pikalt jahuda, packbackerina oli seiklust kogu raha eest. Teistkorda läheks ka, aga siis juba pooleks aastaks, 1 kuuga ei jõua seal suurt midagi vaadatagi. Selleks tuleks, aga enne miljonäriks hakata.

Midagi uskumatut toimub aga prima võrgustikus. Kas tõesti on käed enamvähem pidama hakanud? Ei teagi, võibolla asi limiidis. Ei kiirusta nuppe keskele lükkama. Ainult 1 ühe audine see nädal. Drawide vastu pole palju sattunud, ainult 2 oversetti. Vähe käsi ka mängitud. Tavaliselt lasin ikka lõtsi nädalaga miskine 15k kätt ära. Liinitööd enam teha ei jaksa, rohkem kvaliteeti. Kuid minu kvaliteet piirdub siiski veel ilma HEMita, lihtsalt pole vaja, ning teiseks ei lähe HUD tööle ka.

Neljapäeval sai lasnamäe olümpsis donk 110.- kr unlimited rebuys 1h and double add on. Tegin 3 rebuyd + Add on. Jäin Rasmus L. kahekesi jagasime vennalikult 1-2 koha rahad ära ~2000.- kr nägu.
    Pühapäeval EMV 500.- turbole ka. Suuri ootuseid pole, aga arvan, et kogemuse mõttes kindlasti hea osavõtta.

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

Re: Mart (Hopeless7)

kus kandis seal trippisid

Comment

• lenn17
        Jube Noob
        • Jul 2009
        • 163

Sydny, Port Macquarie, Byron Bay, Brisbane, Rainbow Beach, Hervey Bay <-- sealt läksime Frazer Island self drive tourile. Ning tagasi tulime mingi 1 nädalaga Hervey Bayst, peatusime Byron Bays ja 3 päevane stopp Port Macquarie, mis on üli nuts koht surfiks ja bodyboardinguks, 7 rannaga väike linnake:P.

Sisuliselt siis reisisime mööda idarannikut suunaga lõunast põhja.

Comment

• lenn17
          Jube Noob
          • Jul 2009
          • 163

Ja märkus ka:), enam kunagi ei ava ma NL40mnest madalamat rahalauda. Kui keegi viitsib vaadata siis statid on ka NL50 ja Nl100s loomulikult 180 kraadi teistsugused, kui minu üüber grindide aegu NL10 ja NL20 lol.

Comment

• lenn17
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 163

Jaapani räpp, mida sai kuulatud Austraalias väga palju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_sV93bsX4Cw&feature=related[/youtube]

Comment

• noname
              Purjus foorumlaste kaitseingel :P
              • Oct 2009
              • 2366

lenn17 graph väga bueno.

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Ja seda kõike kõigi poolt väga armastatud HEM-ita. Mul sama teema umbes see kuu, käed peavad vastu, väga harjumatu, aga ülimalt meeldiv!
                Kiitused!

Comment

• lenn17
                  Jube Noob
                  • Jul 2009
                  • 163

Jaanuar on läbi:)
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Peale ilusat algust hakkasid standard ameerikamäed. Aga aga aga, bad biidid biitideks, aga tegin ise ikka paar üüber viga.
                  VIGA NR 1. Kui ei ole runni, siis pole mõtet vihaga mängida
                  VIGA NR 2. Ära mängi PLO-d, kui sul natukenegi scared money tunne on. Või veel parem, pole mõtet seal flippamas käia. Eriti NL100s.
                  VIGA NR 3. ÄRA TEE PIKKASI SESSIOONE. 2x sai tehtud maraton sessioon ja mõlemad olid täiesti FAILED.

Aga see kuu oli ka palju plusse:), nimelt peksasaamise meetodil hakkasin bluffimist harjutama ja ainult regularide vastu.

PLUSS NR 1. Lisasin arsenali bluffi.
                  PLUSS NR 2. Sai käidud NL200s shotte võtmas. Obv kohe sain seal oversetti ja -200E. Aga selle asemel et tildata rahulikult 1h nittisin neilt fishidelt selle raha tagasi. Hea on, et vastased üüber agrod tsekk call tsekk call tsekk min reis ja raha tuleb kiirelt.
                  PLUSS NR 3. Sai käidud live mängimas rohkem, kui ükski teine kuu.

Võrreldes eelmiste kuudega mega vähe käsi mänginud. 37k kätt :S, tavaliselt laksasin ikka +55k kätt. Igatahes +19.000 krooni koos reikbackiga sai välja kanditud. Suhteliselt normaalne palk 90h töö kohta. Ja päris aus olla, siis sai 4 filmi ka ära vaadatud samal ajal pokerit mängides 2 aknaga. Unibetis endiselt tohutu miinus laudade vähesus.

Nii aga live peale läks päris palju raha. EMV turbo NL, neljapäeval lasna olümpsis 110kr unlimited rebuy 1h +double addonilt sai toodud koju 2000 krooni jagasime 1-2 koha Rasmus L.-iga. Peale EMV turbokad, sai mängitud live cashi, kus peale 8h mängu (19mnest umbes istusime lauda ja 5st minema) jäi parimaks paariks QQ, mis lendas vaal fishi vastu puruks, obv tal AA :D. Tol päeval tuli siis -3000 eeku päris must live cashi päev. Aga noh mis teha lihtsalt käed ei pidanud vapsee. AK AQ ka ei olnud AJ läksin shortina korra allinn üks call (AJ) teine vend mõtleb mõtleb (89s)´käes ja callib. Nagu ikka 89s mängib paremini, kes sai ilusa rea omale. See nädal sai käidud teisipäeval järve olümpsis samat 110kr unlimited rebuy 1h mängimas. Kohas häbiväärne 15mnes koht. Ilusti mängisin, algus oli väga hea, aga siis sattusin settide flopatud nuts mastide otsa jne.. tegin oma ilusad foldid ära, ja lõpuks standard flipp ei tulnud ära ja ma out. Üks märkimist väärt moment oli ka, blindid 25/50 olen BB-l ees 4-5 limpi, tõstan 69s 300 peale ja sain 4 calli. Flop täiesti mööda tsekkin, terve laud tsekib vastu, turnil sain masti ostu lükkasin allinn ja kõik foldisid, sain sisuliselt duublisse :D.

Nüüd viimased nädal aega olen kuulanud Kuuba Hip-Hopi, nautige.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IQspTWQZEgM[/youtube]

Comment

• lenn17
                    Jube Noob
                    • Jul 2009
                    • 163

Postitan siia mõned bluffimise momendid. Sooviks teada teie arvamust, mis võis vastasel olla, et ta foldis ning põhjust miks ma just nii või naa võisin tegutseda. Ei anna teile mingeid statte ka, sest olen vanakooli regular ja mängin ilma HEMita.

Comment

• K2snakas
                      Pokkerihai
                      • Feb 2009
                      • 2388

3 k2si on pigem standard cbet flopil:P

Comment

• lenn17
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 163

Ma pole mitte kunagi sedasi turnalt final tables välja kukkunud. Aga ehk oli siis aeg. Turnad on ikka pededele nagu leits ütleb:P

Comment

• lenn17
                          Jube Noob
                          • Jul 2009
                          • 163

http://www.pokerhand.org/?5168787 - no selle kuu esimene suck out mille tegin:D, 10k käega ikkagi -10BI alla EV veel see kuu.

Comment

• lenn17
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 163

Noob

Tere taas. Vahepeal on läinud suht nutuselt, ei suuda korraliku profitit cashis näidata. 4ndat kuud juba downswing. Õnneks miinus kuud pole olnud, küll aga üks nulli kuu ning 3 kuud alla 10k krooni teenistust :(. Õnnestus veebruaris pokerstars livel saada kuue parima sekka, ning siis 4janda stackiga pakuti välja diil et jagame auhinna raha võrdselt ära ja nii ta läkski tuli kena 15k sealt küll.

Eile õnnestus võita 2750€ pakett Unibet Openile, nüüd peab administraatorilt luba kerjama, et osakute müügi topicut teha. Oma 136 postiga olen ma kohutav noob. Kavatsen 30% osakuid müüa 1%=1% auhinna rahast, 10% on juba müüdud keissile

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

nice hit mart!

Comment

• lenn17
                                Jube Noob
                                • Jul 2009
                                • 163

Päris vägev hommikuks ongi minu osakute müügi topic kinni pandud -andrese- poolt. Kusjuures andres oli üks esimesi pokerimängijaid kelle ma omale msni lisasin:D, mingi kõva 1 aasta tagasi. Aga lambalegi selge, et probleem on lihtsalt selles et pole tehtud 500 postitust. Vähemalt võin kiidelda, et keskmiselt on minu postituste pikkus üle 100 tähemärgi. Eile kirjutasin ESTPatricule, aga hakkas see tüüpiline "mina selle asjaga ei tegele kirjuta talle talle või talle". Kirjutasin hr.Rankale, kahjuks tähendab see seda, et oma osakuid müüa ma enne esmaspäeva ei saa. Mul on lihtsalt selline karvane tunne, et ranka joob terve nädalavahetuse.

Comment

Working...