Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Groams with SnGs.

Ma kirjutaks siia midagi põhjalikku, aga konditsioon ei ole kiita.

-213$ päev oli, mitte midagi polnd teha lihtsalt :D, ei põe, räme haige run oli.

Magama.

Comment

• groams
      Grinder
      • Dec 2008
      • 683

Herr uniquest andis sellise geniaalse mõtte, et ma peaks 38$ ja 55$ sngsid proovima hakkama. Ma ei ole neid kunagi teind, roll on olemas ning ma ei saa ju teada kas ma biidin neid või ei

Ehk jah, 8x38$ + 4x27$ sngd lähvad hetkel. Saab ka continous teema ära õpitud lõpuks, sest 38sed täituvad üliaeglaselt.

Aga jah, põen downswingi praegu, võibolla ei ole kõige parem mõte, aga mul pohh.

Comment

• groams
        Grinder
        • Dec 2008
        • 683

Haledalt näkku, -300$ peal täna. Ei fun shot oli, hui noh, halb run ja tiltan natuke.

Tore tore.

Comment

• groams
          Grinder
          • Dec 2008
          • 683

Täiesti mõttetu päev, sain nulli tagasi ennast, aga selline tunne on, nagu ei oskaks üldse mängida.

Comment

• vaenekala
            Jube Noob
            • Nov 2008
            • 148

Eile tegin 11 sng-ga suht massiivse kasumi(402$), täna alustan mängu kõigepealt 6 lauda ja no rahadesse ei viitsinud vist tulla, tõmbasin kena miinuse peale ja nüüd õnneks pelasin tagasi ehk siis sama moodi naq sina aga sngsid mitmeid kordi vähem :Dsama sündroom kollitamas ka mind.

Comment

• groams
              Grinder
              • Dec 2008
              • 683

Noniiii...teema natuke ära vajunud.

Ma siis üritan siia natuke elu sisse tuua.

Eelnevatel päevadel väga palju ei mänginud, mõned väiksemad sessid, suht breakeven. Sai siis jaanipäeva peetud ja sõpradega möllatud.
              Ja rämedalt juuni graafikust maha jäädud. Oh poor me.

Muuseas, üleeile tegin 35 table 3$ sngde sessi!!! :D
              Eriti rõve, mõelda ei saand absull, räige tamp oli taga koguaeg, aga jah, 3$ omad siiski liiga lihtsad, et mitte võita neid, tuli 40% ROIga sess.
              Aga sellist asja ma enam ei proovi. Liiga ränk.

Eile, 24. juunil sai natuke 11$ HU sngsid proovitud, niisama tundus huvitav, tegin umbes 12 tükki ja +60$ vms. Tore tore.
              Ja üle pika aja siis üks korralik sess, täiskeskendumisega. Ja läks hästi.

Tegin siis 27$ 9man turbosid , continous sess, kokku 24 sngd sai mängitud ja +274.5$.

Natuke käsi ka siis, mõtlen praegu, et peaks panema käsi, mis ma halvasti mängisin, siis jääb endale ka midagi külge.

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 50/100 Blinds (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB (t3058)
              BB (t374)
              UTG (t2691)
              MP1 (t2915)
              MP2 (t1745)
              CO (t1570)
              Hero (Button) (t1147)

Hero's M: 7.65

Preflop: Hero is Button with 8, Q
              4 folds, Hero bets t1147 (All-In), 2 folds

Total pot: t250

Results:
              Hero didn't show 8, Q (nothing).
              Outcome: Hero won t250

Ma ei tea, miks mulle siin push meeldis, tegelikult peaksin pushima 44+, A8+, A7s+, KQ, KTs+.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 75/150 Blinds (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

CO (t1245)
              Button (t2570)
              Hero (SB) (t3240)
              BB (t1420)
              UTG (t3075)
              MP1 (t585)
              MP2 (t1365)

Hero's M: 14.40

Preflop: Hero is SB with A, 7
              4 folds, Button bets t300, 1 fold, BB calls t150

Flop: (t675) 2, 3, 10 (2 players)
              BB bets t450, 1 fold

Total pot: t675

Results:
              BB didn't show
              Outcome: BB won t675

Arvan, et oleksin pidanud siin pushima. Button on fish, kui ma panen tema open range'i 60% peale ja calling range'i 20% peale, siis on A7o bottom of my range. Aga siiski push.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 200/400 Blinds 25 Ante (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB (t2165)
              Hero (UTG) (t3925)
              MP (t2520)
              Button (t3050)
              SB (t1840)

Hero's M: 5.41

Preflop: Hero is UTG with 8, A
              Hero bets t3900 (All-In), 4 folds

Total pot: t1125

Results:
              Hero didn't show 8, A (nothing).
              Outcome: Hero won t1125

See on suht close one, aga wiz soovitab siiski foldida siin. Peaksin pushima 66+, AT, A9s+.

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 300/600 Blinds 50 Ante (3 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Hero (SB) (t5425)
              BB (t3040)
              Button (t5035)

Hero's M: 5.17

Preflop: Hero is SB with 2, 5
              4 folds

Total pot: t750

Results:
              BB didn't show
              Outcome: BB won t1500

Siin oleks pidanud pushima isegi siis, kui vastane callib mind 45%, üle mille ma teda küll callimas ei näe, ehk siis vale fold.

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 100/200 Blinds 25 Ante (4 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB (t4085)
              BB (t4725)
              UTG (t2220)
              Hero (Button) (t2470)

Hero's M: 6.17

Preflop: Hero is Button with A, K
              UTG bets t2195 (All-In), Hero raises to t2445 (All-In), 2 folds

Flop: (t4790) 3, J, K (2 players, 2 all-in)

Turn: (t4790) 8 (2 players, 2 all-in)

River: (t4790) 10 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t4790

Results:
              Hero had A, K (one pair, Kings).
              UTG had 6, 6 (one pair, sixes).
              Outcome: Hero won t4790

Kaur, õpi foldima ükskord AKs bubbles, dno miks isegi, mulle see call küll meeldib :D, ei jah, ICM on tegija, aind mina ilmselgelt sellist calli tehes ei tea sellest midagi.

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 200/400 Blinds 25 Ante (4 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB (t2310)
              BB (t6145)
              Hero (UTG) (t2875)
              Button (t2170)

Hero's M: 4.11

Preflop: Hero is UTG with 2, 2
              Hero bets t2850 (All-In), 3 folds

Total pot: t1100

Results:
              Hero didn't show 2, 2 (nothing).
              Outcome: Hero won t1100

Wtf, kas ma olen retard, ma ei tea, aga see move oli suht tarded vist. Any comments?

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 75/150 Blinds (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP1 (t1295)
              MP2 (t870)
              Hero (CO) (t1340)
              Button (t2767)
              SB (t4343)
              BB (t1420)
              UTG (t1465)

Hero's M: 5.96

Preflop: Hero is CO with Q, A
              1 fold, MP1 bets t1295 (All-In), 1 fold, Hero raises to t1340 (All-In), 3 folds

Flop: (t2815) 6, 5, A (2 players, 2 all-in)

Turn: (t2815) 4 (2 players, 2 all-in)

River: (t2815) 5 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2815

Results:
              MP1 had K, A (two pair, Aces and fives).
              Hero had Q, A (two pair, Aces and fives).
              Outcome: MP1 won t2815

Omg kui halb call, kui vastase 9% peale panen, siis tohin callida ainult JJ+, AK

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 100/200 Blinds (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG (t2565)
              Hero (MP) (t3570)
              Button (t3460)
              SB (t2255)
              BB (t1650)

Hero's M: 11.90

Preflop: Hero is MP with Q, A
              1 fold, Hero bets t500, Button raises to t3460 (All-In), 3 folds

Total pot: t1300

Results:
              Button didn't show
              Outcome: Button won t1300

What the faaak??? Miks ma peaksin callima siin, aga wiz käseb mul seda teha, isegi kui villaini 3bet range on siin JJ+, AK. Sick.

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 75/150 Blinds (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG (t1210)
              UTG+1 (t1350)
              MP1 (t2780)
              MP2 (t2485)
              CO (t75)
              Button (t3180)
              SB (t1045)
              Hero (BB) (t1375)

Hero's M: 6.11

Preflop: Hero is BB with 10, 3
              3 folds, MP2 bets t300, CO calls t75 (All-In), 3 folds

Flop: (t450) 10, 8, 2 (2 players, 1 all-in)

Turn: (t450) 6 (2 players, 1 all-in)

River: (t450) 8 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t450

Results:
              MP2 had Q, A (one pair, eights).
              CO had A, 4 (one pair, eights).
              Outcome: MP2 won t450

Siin oleksin ka pidanud pushima, ma ei ole kindel miks. Any comments ?

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 300/600 Blinds 50 Ante (4 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB (t4945)
              BB (t3550)
              UTG (t1780)
              Hero (Button) (t3225)

Hero's M: 2.93

Preflop: Hero is Button with 4, A
              UTG calls t600, Hero bets t1800, 2 folds, UTG calls t1130 (All-In)

Flop: (t4560) Q, 7, K (2 players, 1 all-in)

Turn: (t4560) 9 (2 players, 1 all-in)

River: (t4560) 6 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t4560

Results:
              Hero had 4, A (high card, Ace).
              UTG had A, A (one pair, Aces).
              Outcome: UTG won t4560

OMGOMGOMG, ma olen maailma kõige suurem retard, fakin fish, mida ma tegin siin käes, obv ju et tal ei saa siin midagi muud olla kui AA, vb KK.

Head ööd!

Comment

• vaenekala
                Jube Noob
                • Nov 2008
                • 148

Vot see viimane käsi, blinn kus mul on ka selleises olukorras jamasid, see võib mul suht õlileke ka olla :) ma bb, utg fold button call sb fold ja "standard" reis sisse enamvähem atc, vend callib maha ja tra mul kuul koos, ega kui seal just kahte paari või tripsi ei joppa siis poole mõtet vist väga jätkukat teha või tummine bluff sisse heal boardil?

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

imo button limp on päris tihti trap.
                  Ehk siis ma tavaliselt checkin vaatan flopi ära.

Comment

• timukasr
                    Vana Tegija
                    • Nov 2008
                    • 1099

Väikesed mõtte mõlgutused minu poolt:

1. käsi - nh minu arust, suht any 2 push
                    2. käsi - close, suht hea koht stealimiseks, aga pole kindel
                    3. käsi - minu arust standard push
                    4. käsi - sellisel momendil tuleb alati 1. kohale võidelda, sest cash 2. ja 3. koha vahel pole eriti suur
                    5. käsi - umm, väga standard, kui UTG on regular, siis ta pushib väga suure rangega seal, sest bubbles on kehvemad mängijad tightid
                    6. käsi - sama põhjendus nagu eelmisel, bubbles ollakse tightid, sul on fold equityt palju, kui double uppid on suurepärane võimalus SNG ära shippida
                    7. käsi - vaevalt et vastasel 9% on, rohkem ikka, su M on nii väike, et selise stackiga pole SNGd ära shippida
                    8. käsi - ma arvan, et villanil võib siin range olla suur (sest võimalus, et ta re-stealeb on suur) ning kui sa selle käe võidad, siis suurepärane võimalus terve SNG ära shippida (tuleb minna ikka 1. koha peale välja)
                    9. käsi - kindel ei ole, aga võib-olla sellepärast, et MP2 või ükskõik mis läks lihtsalt blainde stealima (CO pärast) arvatavasti ta range on hiiglaslik ja kui sa shoved oma T3o, siis fold equityt on jalaga segada, saad ilusasti MP2 raise endale
                    10. käsi - tõsi ta on, mingi vend 3BB'ga limbib UTG :D? ma lükkaks mucki

Comment

• groams
                      Grinder
                      • Dec 2008
                      • 683

Timukas, you've got some leaks, varsti vastan, kui aega leian.

Tänks arvamuste/arutluste eest.

Comment

• groams
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 683

Algselt postitas timukasr
                        Väikesed mõtte mõlgutused minu poolt:

1. käsi - nh minu arust, suht any 2 push
                        2. käsi - close, suht hea koht stealimiseks, aga pole kindel
                        3. käsi - minu arust standard push
                        4. käsi - sellisel momendil tuleb alati 1. kohale võidelda, sest cash 2. ja 3. koha vahel pole eriti suur
                        5. käsi - umm, väga standard, kui UTG on regular, siis ta pushib väga suure rangega seal, sest bubbles on kehvemad mängijad tightid
                        6. käsi - sama põhjendus nagu eelmisel, bubbles ollakse tightid, sul on fold equityt palju, kui double uppid on suurepärane võimalus SNG ära shippida
                        7. käsi - vaevalt et vastasel 9% on, rohkem ikka, su M on nii väike, et selise stackiga pole SNGd ära shippida
                        8. käsi - ma arvan, et villanil võib siin range olla suur (sest võimalus, et ta re-stealeb on suur) ning kui sa selle käe võidad, siis suurepärane võimalus terve SNG ära shippida (tuleb minna ikka 1. koha peale välja)
                        9. käsi - kindel ei ole, aga võib-olla sellepärast, et MP2 või ükskõik mis läks lihtsalt blainde stealima (CO pärast) arvatavasti ta range on hiiglaslik ja kui sa shoved oma T3o, siis fold equityt on jalaga segada, saad ilusasti MP2 raise endale
                        10. käsi - tõsi ta on, mingi vend 3BB'ga limbib UTG :D? ma lükkaks mucki
                        1. käsi - kaugel ATC pushist, sest sul on siiski üle 10BB ning SBl on suur stack.
                        4. käsi - tõsi ta on, et 1. koht on meie main goal, aga siiski ei saa lampi igasse vastasesse ATC pushida, kui nad meid lightilt maha callivad. Selle vastase vastu oleks prolly siiski õige push olnud.
                        5. käsi - no no no no no dude. kui utg on regular, siis ta pushib umbes A9+, A8s+, 55+ siin imo. UTGlt ei steali keegi 11BBga. Sellise range'i vastu on see vale call.
                        6. See on jah huvitav, 22ga on see probleem et me oleme coinflip at best. Peaks 2+2te lükkama selle käe.
                        7. Miks sa tahad panna villaini laiemaks kui 9%. Ma ei näe teda siin A9ga 33ga või KQsga pushimas. 9% suht õige minu arvates.
                        8. Ma ei tea selle spoti kohta, villain oli hea reg ning eelmine käsi ma raisesin buttonilt ja ta restealis mind. Tavaliselt 2nd resteal enam väga lai ei ole imo. Pigem tahab ta mind arvama panna et ta on wide siin ja tegelikult hoiab ässasid vms. Dno, seda võiks ka targematelt uurida.

Kriitika alati oodatud! :)

Comment

• timukasr
                          Vana Tegija
                          • Nov 2008
                          • 1099

Algselt postitas groams
                          1. käsi - kaugel ATC pushist, sest sul on siiski üle 10BB ning SBl on suur stack.
                          4. käsi - tõsi ta on, et 1. koht on meie main goal, aga siiski ei saa lampi igasse vastasesse ATC pushida, kui nad meid lightilt maha callivad. Selle vastase vastu oleks prolly siiski õige push olnud.
                          5. käsi - no no no no no dude. kui utg on regular, siis ta pushib umbes A9+, A8s+, 55+ siin imo. UTGlt ei steali keegi 11BBga. Sellise range'i vastu on see vale call.
                          6. See on jah huvitav, 22ga on see probleem et me oleme coinflip at best. Peaks 2+2te lükkama selle käe.
                          7. Miks sa tahad panna villaini laiemaks kui 9%. Ma ei näe teda siin A9ga 33ga või KQsga pushimas. 9% suht õige minu arvates.
                          8. Ma ei tea selle spoti kohta, villain oli hea reg ning eelmine käsi ma raisesin buttonilt ja ta restealis mind. Tavaliselt 2nd resteal enam väga lai ei ole imo. Pigem tahab ta mind arvama panna et ta on wide siin ja tegelikult hoiab ässasid vms. Dno, seda võiks ka targematelt uurida.

Kriitika alati oodatud! :)
                          1. käsi - push or fold hakkab 13BBst ja minu arust on too ikka väga push
                          4. käsi - oleneb vastastest, aga nagu sa enne ise ka ütlesid, oleks pidanud pushima - blindid on ju suured ja selle pärast stealimine on hea
                          5. käsi - sa tahad AKs sellisel momendil foldida :O - see on päris korralik leak imo
                          6. käsi - me oleme coinflip (veits parem kui coinflip) juhul kui vastased callivad, aga kuna nad ei calli nii tihti ja callides võime olla veits ees, siis push on +EV
                          7. käsi - Kui vastase range on 9% (mis võib ja arvatavsti on suurem), siis meie AQs on sellise range vastu favourite:
                          Kood:
                          Player 1: 47,723% 42,581% 10,285% 47,134% 88+, ATs+, KTs+, QJs, AJo+, KQo 
                          Player 2: 52,277% 47,134% 10,285% 42,581% AQs
                          8. käsi - kui ta teist korda sind re-stealeb, siis võib-olla tõesti, samas ta võib teha 2nd level thinkingut (ta arvab, et sa arvad, et tal on teist korda järjest stealimisel tightim range) Sa pead panema 3k chippi mängu, et võita 4k,mis on potis + 3k su enda poolt , seega 3k, et võita 7k, mis on 2.3:1

Ma ütleks, et ta range on 99+ AT+ KQ+ -ehk 8,75% juba sellise range vastu sa oled favourite (kusjuures ma pole sinna lisanud random bluffe), ütleme et tal on tight range AJ+TT+, selle vastu on meil 43,2% equity, mis on piisav arvutusest selgub:
                          Võita võime: call*EV+pot*EV, kus call on 3000, ja pot on 4k ning EV (expected value) on 43,2% - 7000*0,432= 3024 chippi
                          Kaotada võime: call*(1-EV), kus (1-EV) on vastase EV: 3000*(1-0,432)=1704 chippi
                          Võit miinus Kaotus: 3024-1074=+1320 chippi

Isegi kui me võtame musta stsenaariumi nagu AK+ JJ+, mille vastu meil on ca 30% equityt on call break-even (aga kui võidame selle on suur šanss 1. koht saada tänu chipleadile ja seega call on ainuõige):
                          Võita võime: 3000*0,3+4000*0,3=2100 chippi
                          Kaotada võime: 3000*0,7=2100 chippi
                          Võit miinus kaotus: 2100-2100=0

Mis su SNGde ROI on?

Comment

• Uniquest
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 615

Mis su SNGde ROI on?
                            ;D

http://foorum.pokkeriprod.com/index....ic,1649.0.html

Comment

• Uniquest
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 615

Isegi kui me võtame musta stsenaariumi nagu AK+ JJ+, mille vastu meil on ca 30% equityt on call break-even (aga kui võidame selle on suur šanss 1. koht saada tänu chipleadile ja seega call on ainuõige):
                              Võita võime: 3000*0,3+4000*0,3=2100 chippi
                              Kaotada võime: 3000*0,7=2100 chippi
                              Võit miinus kaotus: 2100-2100=0

Mis su SNGde ROI on?
                              See on paraku vale.
                              Turniiridel ja eriti SNG-del on vale võtta breakeven chipEV otsuseid, sest eriti bubble-olukordades on need tugevalt -$EV. St. võidetavad chipid on vähem väärt kui chipid, mida kaotada võime ning me kaotame siiski raha, kuigi chippidega jääme nulli. Seda nimetatakse ICM(Independent Chip Modelling) ning on üks SNG mängu põhialuseid. On tore, et viitsitakse pikalt EV matemaatika välja kirjutada, aga SNG bubbles on see keerulisem, sellepärast kasutataksegi abitarkvara nagu SNGWizard.

Comment

• groams
                                Grinder
                                • Dec 2008
                                • 683

Heey...Timukas, oled kuulnud midagi ICMist??? :-*
                                See on selline huvitav teema jah, mille kohta võiksid netist lugeda miskit.

Ja sulle meeldib ikka minuga vaielda, ma ei viitsi oma teksti uuesti kirjutada, ei ole mõtet siin vaielda, umbes, et mina ütlen, et ma paneks vastase mingis teatud kohas mingi range'i peale ja siis sa ütled, et sa paneks ta hoopis teise range'i peale, või siis, et mina ütlen, et ei ole ATC push, aga sina ütled et on :D. Kummalgi meist peab õigus olema, teeme 5k 9man ükskõik, mis stake turbo sngd ja kummal parem ROI on see saab teiselt nt 1k$ ja saame teha ühe epic battle, peaks suht long run run olema isegi.

Meanwhile, osta endale SnG wiz ja hakka tegelema sellega.
                                No hard feelingus muide, puhas fun.

Comment

Working...