Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Groams with SnGs.

Kehv -200$ sess. Mängisin väga halvasti, sessi alguses lendasin 5lt snglt välja kohe ja hakkasin tiltama.

Peaks mitte rohkem mängima nüüd.

Comment

• PokerDevil
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1177

Sharkscope'is -> Options -> Report Missing Game ja sinna toksid ID sisse.

Comment

• groams
        Grinder
        • Dec 2008
        • 683

Sai nüüd 16$stes üks hea sess tehtud, +200$ vms.

Jei!

Comment

• groams
          Grinder
          • Dec 2008
          • 683

Rämedalt putsis, hem ei tööta, run on halb.

-70$ sess ja magama ära.

Comment

• groams
            Grinder
            • Dec 2008
            • 683

Tore et downswing mu jälle üles leidis, juunikuu on ikka eriline näopeks olnud.

Comment

• groams
              Grinder
              • Dec 2008
              • 683

Tänane päev siis.

Päeva alguses sain siis hemi tööle, v noh tänu selle foorumi nõuannetele updatesin endalegi HEM 1.09 beta ja töötab täitsa ilusti.
              Vähemalt on statid laua peal olemas.

Esimene sess oli siis disaster. Täielik oramine, sukeldumine Helmi süvikusse lihtsalt, lauad olid üsna head, aga SB pushide vastu sain palju häid käsi ja nii see miinus tuligi. Pea -200$ siis. Tore päeva algus.
              Mõtlesin siis et peaks vene keelt hakkama õppima, aga läksin hoopis poodi. Sealt jäi meelde üks kassas rämedalt räuskav täistiltis vana, kes ei tajund üldse, miks talle 5eeki eest 2l bocki ei müüdud. MAXIMA siiski ju.
              Päeval sai kõvasti kitarri mängitud mõttega, et õhtu jääb siis pokertime'i jaoks.

Teine sess oli tore. Käsi jooksis, lauad olid üsna tightid aga late game sain väga head jooksu ja tegin kõik oma esimese sessi miinuse tagasi. Ja rohkemgi veel. See tegi tuju heaks ja mõtlesin, et pokker ei olegi nii nõme mäng, vähemalt ma ei ole miinuses.

Pärast seda tegin päeva kolmanda sessi. Nagu ka kõik eelmised, siis 16 table 16$ sngd. Enam-vähem sess oli, jooksu eriti ei olnd aga väike pluss tuli.

Vahepeal kuulsin elutoast mingeid hääli, nagu kõik inimesed seal toas oleksid jõhkrad hälvikud. Selgus et külla oli tulnud väike 1.7 aastane sugulane kes täiega tiltas selle peale, et talle marmelaadi ei antud. Igastahes sellest ka need suurte inimeste retarded hääled.

4. sessiga mõtlesin 27$seid tegema hakata. Ja nii ka tegin. Aga seekord mitte 10 table, vaid 16 table. Eriti hull olen ikka. Not.
              Kohe räme ora ja sessi keskel ütlesin McFoldbergile, et tuleb -400$ sess. Aga olin imelaps ja suutsin ennast hoopis +50$ peale mängida. Total lucksack lihtsalt. Neljas sess siis tuli väike pluss ning tundsin ennast täitsa hästi.

Viies sess oli tore. Sain kaks korda KK vs AA, aga muidu oli hea run. Sessi jooksul sain vist umbes 10 AAd, endal vähemalt selline tunne. Neid jooksis igastahes väga palju ja biiti ka ei saand nendega. Viimane sess tuli siis +150$ kandis vist. "Ehk ma suudan 27$ sngsid siiski biitida" mõtlen enda peas seda posti kirjutades. Loodame parimat!

Tahtsin täna 5800VPP peale jõuda, aga vist ei õnnestu. Peab nüüd vene keele arvestuse jaoks õppima hakkama + kirjandiga midagi ette võtma. Fun fun, vähemalt on homme viimane koolipäev, kus actually midagi teha tuleb. Ehk jah, suvi peaaegu käes ka minu jaoks.

Lõpp hea kõik hea!

Comment

• andu_andu
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 4050

kuidas liiklusega lood on ? Lauad täituvad kui kiiresti ? ja võrreldes nüüd 16 ja 27 buy-inni.

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

Haha, see on räme vahe!

27$ste lauad täituvad palju aeglasemalt kui 16$ste omad, nii et kui ma tahan mängida batchides, siis võtab 27$ste sess ca 20 min rohkem aega kui 16$ste sess. Väga halb on see tegelikult.

27$stes pmst iseenesest tuleb continous sess, sest kui viimased lauad lahti tulevad, on esimestes juba 4-5 level käsil.

Peaks hakkama siis continous mängima, aga mulle ei meeldi see üldse. Loodame et harjun ära.

Muide, täna oli üks rekord vist, vähemalt mina ei ole varem näind sellist asja.
                  Igastahes, üks sng jõudis ITM faasi blindide levelil t25/t50, ehk siis 3s level.

Comment

• groams
                    Grinder
                    • Dec 2008
                    • 683

Mõtlesin, et tänasest hetkest peale siis hakkan kuupäevade kaupa siia siis kirjutama. Et kui turna läheb üle 00.00, siis on juba homse all.

15. juuni kokkuvõtet siis ei tee, jätame selle vahele.

Nii.

16. juuni siis hakkas. Ja tegin täna kaks sessi. 16 tablesin 16$ sngsid, sest 27ste lauad tundusid väga sharkised.

Täitsa hästi läks

Run oli enam-vähem, teine sess võiks nuriseda, aga milleks. Kasum 2 sessi peale on täitsa korralik ju.

Päeva käsi ka!

PokerStars No-Limit Hold'em, $15+$1 Tournament, 15/30 Blinds (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Button (t1455)
                    SB (t1790)
                    Hero (BB) (t1470)
                    UTG (t1500)
                    UTG+1 (t1290)
                    MP1 (t1560)
                    MP2 (t990)
                    MP3 (t1320)
                    CO (t2125)

Hero's M: 32.67

Preflop: Hero is BB with K, K
                    1 fold, UTG+1 bets t90, 5 folds, SB calls t75, Hero raises to t360, UTG+1 raises to t1290 (All-In), 1 fold, Hero calls t930

Flop: (t2670) A, Q, 9 (2 players, 1 all-in)

Turn: (t2670) 5 (2 players, 1 all-in)

River: (t2670) 6 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t2670

Results:
                    Hero had K, K (one pair, Kings).
                    UTG+1 had 5, J (one pair, fives).
                    Outcome: Hero won t2670

Ma ei tea kuidas keegi seda levelit mitte biitida ei saa, kui inimesed niimoodi mängivad! :D

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Türi ja Paide :D
                      That was funny. Mismoodi sa sellised lauad üldse üles leiad ja kuidas sa nii pallju ohmoone sinna lauda saad? Hämming lausa. Mul kopp ees juba, sest 18 ja 45 matsi omades potsatab iga kord persetäis regulare sisse. Hui saab vältida.

Comment

• groams
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 683

Nojah, suurema osalejate arvuga SnGde teable selectimine on juba raske teema, aga 9stes väga lihtne selectida.

Shark aitab meeletult, vaatad kas rege liigub ringi, mina kasutan kahte varianti:

1) Mõni endale tuntud või sharkitud kaotav mängija multitableb, kohe panen kirja ennast tema omadele.
                        Neid kaotavaid regulare on 16$stel veel päris palju, early level statid on täitsa ok nendel tüüpidel, aga need tüübid ei jaga ICMist mitte midagi.

2) Ootan kuni mõne regi set on täis läinud, ehk siis ootan hetke, kus PSi lobbys on nähtaval umbes 2-3 16$ sngd. Siis panen ennast 16le kirja ja vaatan, kas mõni hea reg soovib minuga multitableda. Kui jah, siis teen unregisteri ja ootan paremat momenti. Viimasel ajal nad väga vabatahtlikult samasse batchi ei taha tulla :P.

Comment

• muhkLionu
                          Grinder
                          • Jan 2009
                          • 522

Küllap aitab sellisel tasemel kaasa ka enda imago. Kui teine regular näeb, et Sa oled juba lauas, siis ta pigem läheb ja otsib mõne parema laua, nii jäävadki ainult fishisemad mängijad lauda, kes table selectionist ja muust sellisest midagi ei tea.

Comment

• Cash87
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1402

Mis see ICM täh?

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Algselt postitas Cash87
                              Mis see ICM täh?
                              Peaks olema Independent chip model ???

Comment

• groams
                                Grinder
                                • Dec 2008
                                • 683

Independent chip modelling.

16.juuni alla siis läheb 1 sess veel. Just tegin 16 table 16$ sngsid.

16 juuni siis 49 sngd ROI 55% ja +431$. Tore.

Täna rohkem ei mängi, grillima/jooma vaja minna.
                                Rõve on see et ma olen juuni graafikust jubedalt maas. Vast saab nüüd mängida rohkem kui kool täielikult läbi.

Panen juunikuu graphi ja alltime graphi ning tulemused ka siia siis.

Head grindi ja runi teile.

Comment

Working...