Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Groams with SnGs.

1 veel siis on raha.

Olen kahjuks carddead olnd viimase aja, blindid 400/800/100

raha sees aga kaarte ei tule. vaatab mis saab!

Comment

• groams
      Grinder
      • Dec 2008
      • 683

haha sain pähe A8ga Ak käest 3BB alles

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

Nojah saigi sul läbi selleks korraks, ma just vaatasin et saab kellegi turnat jälgida

Comment

• groams
          Grinder
          • Dec 2008
          • 683

Jee mingi viimane rahakoht vist ehk +8$ vms!!! :D

MTT pole minu teema ikka eriti.

EDIT: See A8oga call oli vist väga pask ikka, aga too tüüp käis närvidele!

Comment

• groams
            Grinder
            • Dec 2008
            • 683

Päeva esimene sess tehtud siis.

Run hea, mäng hea, kõik sujub, +200$ 12-lauaga.

Wizin sessi läbi ja ehk leian mõned käed ka.

Comment

• groams
              Grinder
              • Dec 2008
              • 683

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 50/100 Blinds (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Button (t2730)
              Hero (SB) (t1370)
              BB (t3510)
              UTG (t780)
              MP (t2315)
              CO (t2795)

Hero's M: 9.13

Preflop: Hero is SB with A, 6
              3 folds, Button bets t300, 2 folds

Total pot: t250

See oli huvitav käsi. Buttonil siis total fish, loose ja meeldib mängida, varastada, tahab actionit.
              Ja tema buttonil, 3x BB paneb sisse. Mul A6s. Paneks ta umbes 50% range peale, wiz ütleb et slightly -EV push.
              Et jah, jätsin pushimata, tüübil oli suur stack ja ei tahtnud mingi K8 vastu, millega ta mind prolly callind oleks, gamblema minna, sest fold equitit ei ole ka meeletult ja vast leiab parema koha kus pushida. After all meil 13 BB alles.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 75/150 Blinds (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

UTG (t2405)
              MP (t3404)
              Hero (Button) (t4636)
              SB (t1080)
              BB (t1975)

Hero's M: 20.60

Preflop: Hero is Button with 10, 9
              3 folds, SB bets t450, BB raises to t1975 (All-In), SB calls t630 (All-In)

Flop: (t2160) 3, 4, A (2 players, 2 all-in)

Turn: (t2160) 3 (2 players, 2 all-in)

River: (t2160) 7 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2160

Siin ka mõtlesin pikalt. 109o suure stackina on üsna ok, aga otsuse kallutas foldi poole see et ma olin eelmise ja üleeelmsie ringi Buttonilt pushinud juba, prolly selle tõttu vastased natuke lighimalt callivad ja push muutub slightly -EVks. Pushi mitte tegemine aitab ka natuke imaget säilitada, võibolla siis hiljem austatakse meie pushe rohkem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 75/150 Blinds (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Button (t2085)
              Hero (SB) (t2295)
              BB (t1270)
              UTG (t2990)
              MP (t1080)
              CO (t3780)

Hero's M: 10.20

Preflop: Hero is SB with 10, 10
              3 folds, Button bets t450, Hero raises to t2295 (All-In), 1 fold, Button calls t1635 (All-In)

Flop: (t4320) 3, J, 7 (2 players, 2 all-in)

Turn: (t4320) 9 (2 players, 2 all-in)

River: (t4320) 2 (2 players, 2 all-in)

Total pot: t4320

Haha see oli niisama koom. Kerge reshove siin kümnetega muidugi. Vastasel oli JJ :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 200/400 Blinds 25 Ante (4 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (Button) (t3595)
              SB (t2415)
              BB (t7075)
              UTG (t415)

Hero's M: 5.14

Preflop: Hero is Button with 10, 10
              1 fold, Hero bets t3570 (All-In), 2 folds

Total pot: t1100

Oi see oli ränk push, short on nii short kui üldse võimalik ja BBl on suur stack.
              Võtsin time banki, mõtlesin, viimase sekundi peal push siiski, et mida fakki, mängime siis esikoha peale ikka! TT on kindlasti mu range'i põhjas sellises olukorras.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PokerStars No-Limit Hold'em, $25+$2 Tournament, 100/200 Blinds 25 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

MP (t3311)
              CO (t2649)
              Hero (Button) (t1535)
              SB (t1935)
              BB (t2265)
              UTG (t1805)

Hero's M: 3.41

Preflop: Hero is Button with 10, A
              3 folds, Hero bets t1510 (All-In), 2 folds

Total pot: t650

A10o on siin ofc iizi push, aga tahtsin selle käega tähele panu juhtida sellele, et me oleme siin ATC või very very close to it. Seda selle pärast, et antest on dead money ning stack setup on ka hea, kumbki ei saa meid callida lightilt.

Comment

• vaenekala
                Jube Noob
                • Nov 2008
                • 148

No kui riskist rääkida siis, TT press bubbles oli suht massiivne. Aga noh kuna üks on väga short siis sa saad oma pressimisega väga palju retsepti ka! NP!

Comment

• kvaliteet
                  Jube Noob
                  • Oct 2008
                  • 122

Party Poker No-Limit Hold'em Tournament, 150/300 Blinds (4 handed) - Party-Poker Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t1350)
                  Hero (SB) (t4060)
                  UTG (t7300)
                  Button (t7290)

Hero's M: 9.02

Preflop: Hero is SB with Q, A
                  UTG bets t600, Button calls t600, Hero raises to t4060 (All-In), 1 fold

Total pot: t5560

Kas siin oli mõtet pushida? BB on nii short ja ees on mingid gay raise + call + enne olin sb pealt juba pushinud vist 2x ja tundsin, et button võib seekord juba lightimalt maha callida. Pigem oodata shorti move?

Comment

• groams
                    Grinder
                    • Dec 2008
                    • 683

Oleneb UTGst. Milline on tema tavaline raise, kas ta tavaliselt min raiseb v teeb 3x BB vms? Ja kas ta on selline raise fold tüüp?

Kui UTG on tavaliselt 3x BB raiseb siis ma viskan mucki, piisavalt hea seis olemas et ITMi coastida ja min raise lõhnab siis hea käe järele. Kui ta on selline casual tard kes tahab lihtsalt odavalt blinde saada siis pushin siin. BB ei ole nii short ka veel, double upib ja on normal stack olemas + Buttoni callist dead money olemas.

Suht huvitav spot, oleneb UTG retard levelist suht, sest buttoni pärast me ei muretse, ta Dead money. Call oleks kõige halvem play, OOP kahe suure stacki vastu bubbles AQ ei ole hea.

Comment

• groams
                      Grinder
                      • Dec 2008
                      • 683

Algselt postitas Kris
                      Mina isiklikult ootaks kuni see short ise lükkab... Kuna kui sa kaotaksid siis oleksite mõlemad võrdse stackiga ja siis jube **** edasi mängida... Parem short ise pushib... lõpus ei ole eriti vahet kas sul on 4k või 5k.. Pushiks kui oleks suited AQ...

sorri, et oma nubplayd groamsi teemas kirjutan*
                      Mu teema ei ole mingi tarkade prode teema wtf?. Ise ka õpin ja omandan uusi teadmisi.

Esiteks väga tore et kirjutad, ära midagi vabanda, ses mõttes et alati hea arutleda ja nõu anda.

Ma ei saa aru kas sa kaotamise all mõtlesid seda et BB callib meid. Ma arvan et 90% kordadest BB foldib ja loodab et me bustime ja isegi kui BB callib ja võidab siis wtf! :D Me oleme head mängijad ju ja meil on BBga sama stack, järelikult saame pohhuilt bubblesse.

HAHA

Comment

• kvaliteet
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 122

UTG ma ei kartnud seal, insta fold oli sealt ka. Button oli palju loosem, pigem kartsin et tema callib enne kui UTG ja callis ka.

Comment

• vaenekala
                          Jube Noob
                          • Nov 2008
                          • 148

IMO on mõtsilik seal AQo mokki visata ja korras. Min reis on tavaliselt see, et kas ta tahab varastada väga väikese kahjuga blainde või siis on premium käes, aga jah palju oleneb kas utg tight või loose või veel midagi :)

Comment

• groams
                            Grinder
                            • Dec 2008
                            • 683

Kui ma tean et UTG on tard raise folder siis ma pushin siin, Buttoni call tundub väga nõrk, eriti kui ta loose on.

Võib-olla minu leak, dunno.

NH anyways.

Ja inimesed, võtke jah initsiatiivi, postitage käsi ja arutage, mul väga huvitav, teil ka prolly ja kõik õpime kambakesi midagi juurde!

Cheers!

Comment

• groams
                              Grinder
                              • Dec 2008
                              • 683

OMG see oli sick sick sess!!!

tegin 16 ja 27$seid segamini ja nagu mida!!!

Vist 4-5 kolmandat kohta ja 7!!! bubblet. Eriti sick, lihtsalt igalpool sain biiti. Rõve
                              16st lauast 7 bubble peaks mingi maailmarekord olema vms. Dno aga rõve tunne on.
                              -160$ siis.

Comment

• groams
                                Grinder
                                • Dec 2008
                                • 683

Teine sess tehtud ja üsna kesise runniga õnnestus siiski +80$ saada.

Comment

Working...