Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Groams with SnGs.

Ja ära lase biitidel ennast segada, nende saamine on vältimatu, tiltades lisad oma downswingile lihtsalt veel miinust juurde.

GL laudades.

Comment

• rank
      Julm Donk
      • Dec 2008
      • 56

heh, tegelt ma ei mängi hetkel (üldse) , kuna br-i pole. Tegelen enda harimisega pokkeri vallas ja vaatan, millist mängu mängima hakata. SnG tunduvad head alustamiseks :)

Comment

• groams
        Grinder
        • Dec 2008
        • 683

Kui sngdega tahad tegeleda sis tuleb kasuks. http://forumserver.twoplustwo.com/36/stt-strategy/ Loe FAQ kindlast läbi ja otsi üles basic hands thread.

Comment

• vaenekala
          Jube Noob
          • Nov 2008
          • 148

Algselt postitas rank
          heh, tegelt ma ei mängi hetkel (üldse) , kuna br-i pole. Tegelen enda harimisega pokkeri vallas ja vaatan, millist mängu mängima hakata. SnG tunduvad head alustamiseks :)
          SNG-d on alustamiseks väga head, eriti kui oled natukene ennast harinud selles mängus. Madalamatel limiitidel kipub see graafik päris sirgelt üles minema, niiet mina soovitan sul küll sellega algust teha ja BR kasvatada.
          Ma arvan, et seda teemat võib juba sng nurgaks nimetada?!groams?

Comment

• groams
            Grinder
            • Dec 2008
            • 683

Ma ei tea, mina ei julge siin midagi nimetada, STT foorum oleks tore, aga eks moded nimetavad kui miski nimetamist väärt on. haha

Comment

• vaenekala
              Jube Noob
              • Nov 2008
              • 148

ehehe...ega ma siis seda ei mõelnud, et teema nime muuta, vaid üldiselt

Comment

• groams
                Grinder
                • Dec 2008
                • 683

SNG nurk võiks see olla minugipoolest, ehk siis tekib FR cashi mängijate kõrvale mõni sng hai ka, kes 55$seid 10%se ROIga biidib.

Loodame.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

3.40$ 10 inimese turbod on tõesti unreal. Seal on enamasti 2-4 tüüpi, kes annavad ülejäänutele oma raha 5 minutiga ära ja siis need teised võitlevad selle raha eest ning isegi need, kes vähegi regulari stattidega , need on ka täielikud udupead, kohati nägin seal mingeid AT limp reraise ja asju varajastel levelitel ning igasuguseid sellised "I DONT BELIEVE YOU" Moove.

Mul viimasel ajal olnud SNG'des ja tournamentides halb run ning sitt on cashi minna grindima, kui lähen seal oma BR'i tagasi tõstma selle kohani, kus ma enne SNG'de kaotusi olin, seega läxin kindlat raha tegema ja mängisin eile öösel 122 tükki neid ja mingi 65$ kasumit, Tunda oli, et run ei olnud ka kõige parem igatahes ;D

Probably olexin NL50's suurema kasumi teinud ööga, kuid mindsetti on vaja rahustada natuke ja oma SNG'de tilti eemaldada ning natuke puhkust cashist ei tee ka paha :D

Comment

• rank
                    Julm Donk
                    • Dec 2008
                    • 56

Ma olen varem mänginud pokkerit ja teinud nullist 1000$ (freerollidega alustasin,) , HU cashgames nl25-s ning low BI sng-dega, kuid pärast pikka heaterit hävisin totaalselt kuni nullini tagasi. nüüd on plaan comeback teha(hetkel br-i kogumine). hetkel harringtoni triloogia käsil - püüan vundamendi selgeks teha.

tirisin ka omale SnG Wizard triali ja jumala sõltuvusttekitav tööriist , heas mõttes :)

Comment

• groams
                      Grinder
                      • Dec 2008
                      • 683

Veits vale muuv SnG wizi trial tõmmata kui rolli ei ole :-\. Ses mõttes et juba triali ajaga sa saaksid sngsid normaalse volüümiga grindides ja pärast sessi üle vaadata oma ICM mängu väga väga palju paremaks. Quizi saad muidugi teha, see on ka arendav.

Comment

• vaenekala
                        Jube Noob
                        • Nov 2008
                        • 148

Sa algul kirjutasid, et vahepeal on seal starsis VIP 12-14. Mul on need kõige väiksemad olnud vb 20-21(mängin AP toas) aga seal on selline probleem, et mängijaid on suhteliselt vähe eriti päeval aga kui mõned on siis lihtsalt Puhas Kuld VIP küündib 35-38 peaaegu. Aga seal on jama see, et volüüm jääb väga väikeseks(põhi möll on vist öösel, aga krt éi viitsi mina 1 öösel kuni 6 hommikul mängida) mängijate puuduse tõtt. Lugesin ka siin mai keskel raamatu läbi sng-st ja surfan 2+2s ja peale seda olen~250 sng-ga teinud veidi yle 1000$. Sinul see 250 võtab vb paar päeva, aga starsi ka ei taha kolida multitablema

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas groams

Imric - kus mis steike mitu lauda jne sa mängid?
                          Eks ma üks paras kalake olen ;D Hetkel seda kõige madalamat limiiti ehk 1$, loodan vähemalt selle taseme alistada

Comment

• groams
                            Grinder
                            • Dec 2008
                            • 683

Imric - rake 1$ sngdel on unbeatable :P

Vaenekala - Jah, starsis on regidega lauad 12-14 VPIPga. väga rõve mängida. Aga jha, teistes tubades volüümi jääb jälle väheks. Minu jaoks on tähtis, et igal ajal 16-20 tableda saaks. Ja Stars võimaldab seda ülihästi. Table selectimisega teeb ka korralikult tagasi seda väiksemate tubade nõrgemat taset.

Comment

• rank
                              Julm Donk
                              • Dec 2008
                              • 56

Algselt postitas groams
                              Veits vale muuv SnG wizi trial tõmmata kui rolli ei ole :-\. Ses mõttes et juba triali ajaga sa saaksid sngsid normaalse volüümiga grindides ja pärast sessi üle vaadata oma ICM mängu väga väga palju paremaks. Quizi saad muidugi teha, see on ka arendav.
                              sellessuhtes on sul õigus :I

Comment

• groams
                                Grinder
                                • Dec 2008
                                • 683

FAAAK...tahaks ühe sessi ära teha aga aind regid vahivad vastu.

Tahaks head runi ja profitit. Dont we all.

Comment

Working...