Groams with SnGs.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Groams with SnGs.

Algselt postitas privador
    testin jah. Eesmärk on roi võimalikult kõrgel hoida. Pole eesmärk rake proks hakata kes 1% roiga mängivad. ja 20+ laual grindivad.
    Näd vahetustel üritan võtta shotte ka 27 ja 36$ taalastel.

Sharkscopest ikka väga abi. Mul tasuline versioon. A la näide suva vend paneb esimesel leevlil lambist allinni. Ma leian nt aq või TT. Hud ütleb et see on räme kaotav mängija. Vaatan pos ja kui palju vante taga pole siis callin. Kui nüüd sama asja näitab et on mingi tugev regular siis tema vastu KK+ kaardiga ei lähe.
    Kui hudi poleks oleks väga raske selliseid otsuseid vastu võtta.
    Kas pokkeri mõte ei peaks olema $/hour nii kõrge hoida kui võimalik. Mingit head ROId 8tabledes jahtima minna ei ole eriti mõtekas, kui mingi 24 tabler sust tunnis 2 korda rohkem teenib - see lihtsalt üks näide. Aga jah, professionaalse pokkerimängija goal peaks olema ikka võimalikult hästi teenida pokkeriga, mitte umbes et mina ei taha 20 lauda mängida, sest siis on mu roi ****.
    Ma ei vaidle üldse vastu et shark hud on hea asi, aga:
    IMO esimesel levelil kaotava mängija play AKga on päris tihti open shove, sellepärast ta kaotav ongi, TT ja AQga ennast ära stackimine esimesel levelil ei ole väga geniaalne, kaotav mängija ei tähenda veel seda, et ta on mingi üüber loose shover. Ja kui vaatad et tugev regular raiseb/shoveb, siis tema vastu KK+ ei lähe??? wat?

Comment

• Fortune
      IP
      • Oct 2008
      • 1396

Algselt postitas groams
      Kas pokkeri mõte ei peaks olema $/hour nii kõrge hoida kui võimalik. Mingit head ROId 8tabledes jahtima minna ei ole eriti mõtekas, kui mingi 24 tabler sust tunnis 2 korda rohkem teenib - see lihtsalt üks näide. Aga jah, professionaalse pokkerimängija goal peaks olema ikka võimalikult hästi teenida pokkeriga, mitte umbes et mina ei taha 20 lauda mängida, sest siis on mu roi ****.
      õige suhtumine, aga alles siis kui oled piisavalt kõrgele jõudnud. Ma leian, et alguses, tasub korralikult mänguga vaeva näha, et kiiresti kaugele kõrgele jõuda. FR mängijana, hea näide oleks, et ma võiks ka mingi 20+ tableda nl100 ja nl200t, lasta korraliku nit stiiliga suur volüüm ja ma teeniks mängulise kasumiga ja rakebackiga ilmselt rohkem, kui hetkel 12 lauda lastes. Miinus oleks, et kõrgemal ei ole enam fishe palju ja naljalt ei 20 table kah kasumis, sellepärast ka mängin 12 lauda loosema'lt, tekib rohkem raskeid olukordi, õpib paremini postflop mängu ja kunagi äkki siis ka saab kõrgemale ka tõusta.

Comment

• groams
        Grinder
        • Dec 2008
        • 683

Algselt postitas Fortune
        õige suhtumine, aga alles siis kui oled piisavalt kõrgele jõudnud. Ma leian, et alguses, tasub korralikult mänguga vaeva näha, et kiiresti kaugele kõrgele jõuda. FR mängijana, hea näide oleks, et ma võiks ka mingi 20+ tableda nl100 ja nl200t, lasta korraliku nit stiiliga suur volüüm ja ma teeniks mängulise kasumiga ja rakebackiga ilmselt rohkem, kui hetkel 12 lauda lastes. Miinus oleks, et kõrgemal ei ole enam fishe palju ja naljalt ei 20 table kah kasumis, sellepärast ka mängin 12 lauda loosema'lt, tekib rohkem raskeid olukordi, õpib paremini postflop mängu ja kunagi äkki siis ka saab kõrgemale ka tõusta.
        Nojah, aga privador tõi väheste laudade põhjuseks selle, et mingi random number lihtsalt suurem oleks.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Ja kui vaatad et tugev regular raiseb/shoveb, siis tema vastu KK+ ei lähe??? wat?
          motlesin KK-
          TT ja AQga ennast ära stackimine esimesel levelil ei ole väga geniaalne, kaotav mängija ei tähenda veel seda, et ta on mingi üüber loose
          tihti voib olla mu TT vastas alampaar.Loomulikult 60$ tõenäoliselt keegi niimoodi ei shove, aga see ka fishilimiit:)
          Eile siis lõppes mu run otsa .Tegin omamoodi rekordi.Viimased 9 mängu sessiooniga ei saanud rahasse.
          Aga point selles kui ma 8 või 12 laual suudan hoida roid 15% peal siis ma pole selgelt huviattaud 24 lauaga 5%roi peal mängimisest.

Comment

• andu_andu
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 4050

Algselt postitas groams
            Nojah, aga privador tõi väheste laudade põhjuseks selle, et mingi random number lihtsalt suurem oleks.
            roi ei ole random number imo vaid tähtis mänguoskuse näitaja long runnis.

Comment

• groams
              Grinder
              • Dec 2008
              • 683

No mina olen niikuini munn ja ennast bustolandi sõidutan.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

No mina olen niikuini **** ja ennast bustolandi sõidutan.
                Nu 60+5 tasemel vist raske ka. Seal kõik regularid vist ja mingit metagame aretatakse.

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

Nu 60+5 tasemel vist raske ka. Seal kõik regularid vist ja mingit metagame aretatakse.
                  Biiditav, aga runi tõttu olen kaotanud oma mängu ja nii ta läheb.
                  Täna 27$sed ja siis nädala lõpus ehk proovin uuesti 60$seid.
                  Ja buyin on 55$ + 5$

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

;D mind alati ajab naerma, kui privador ytleb "metagame". sest see on asi, mida ta kardab nagu katku :):)

Comment

• Mandre
                      Jube Noob
                      • Mar 2009
                      • 196

uut videot on ka oodata kunagi ? :P

Comment

• groams
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 683

MA ei tea tea, kui rahvas nõuab siis ehk, sest endal mingit kasu väga ei ole sellest.
                        Kui teeks siis teeks sellises formaadis nagu sitngogrindersis on videod.
                        Et replayn mingit sngd.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas groams
                          MA ei tea tea, kui rahvas nõuab siis ehk, sest endal mingit kasu väga ei ole sellest.
                          Et replayn mingit sngd.
                          hea mõte..

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Algselt postitas groams
                            Et replayn mingit sngd.
                            I would also like that.

Comment

• taasver
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 584

+1

Comment

• kivisaba
                                Pokkerihai