Re: Groams with SnGs.
Kas pokkeri mõte ei peaks olema $/hour nii kõrge hoida kui võimalik. Mingit head ROId 8tabledes jahtima minna ei ole eriti mõtekas, kui mingi 24 tabler sust tunnis 2 korda rohkem teenib - see lihtsalt üks näide. Aga jah, professionaalse pokkerimängija goal peaks olema ikka võimalikult hästi teenida pokkeriga, mitte umbes et mina ei taha 20 lauda mängida, sest siis on mu roi ****.
Ma ei vaidle üldse vastu et shark hud on hea asi, aga:
IMO esimesel levelil kaotava mängija play AKga on päris tihti open shove, sellepärast ta kaotav ongi, TT ja AQga ennast ära stackimine esimesel levelil ei ole väga geniaalne, kaotav mängija ei tähenda veel seda, et ta on mingi üüber loose shover. Ja kui vaatad et tugev regular raiseb/shoveb, siis tema vastu KK+ ei lähe??? wat?
Algselt postitas privador
Ma ei vaidle üldse vastu et shark hud on hea asi, aga:
IMO esimesel levelil kaotava mängija play AKga on päris tihti open shove, sellepärast ta kaotav ongi, TT ja AQga ennast ära stackimine esimesel levelil ei ole väga geniaalne, kaotav mängija ei tähenda veel seda, et ta on mingi üüber loose shover. Ja kui vaatad et tugev regular raiseb/shoveb, siis tema vastu KK+ ei lähe??? wat?

Comment