SnG wiz aitas, stoxpokeri videod - Sippin_criss on true master lihtsalt ja sitaks olen tema pealt õppinud...
läksin stoxpokeri lehele ja uurisin et kuidas neid videosid näha saab, kuid täiesti selget sotti ei saanudki. ???
Kas peab olema ftp konto ja teenima neid pokerpointse et ültse saaks omale stoxpoker'i konto tasuta? sest mingit maksmist seal küll ei näe või sellist asja seal polegi? et teen lihtsalt kasutaja stoxpokerisse ja vaata videosid kuidas jaksad? ;D hetkel tunnen ennast mitte just kõige teravama pliiatsina pinalis.
Kuidas sina tegutsesid?
Tammelinnas jah tegelikult. Tarq, kas sa tead mind/mina sind?
Hetkel käin gümnaasiumis, lähen 12. klassi, kavatsen lõpetada siis Hugo Treffneri Gümnaasiumi humanitaarklassi.
Olen Su postitusi jälginud suure huviga kõigis teemades. Kõige loogilisem tundus vaistu järgi pakkuda Tammelinn. Tegelikult oli eesmärk väita üht, et saada teada teist. Kui läheb täppi, siis ütled, et läks täppi ja hakkad uurima. Kui pakun mööda, siis on väikene võimalus, et ütled oma tõelise asukoha. Suurem võimalus, et lükkad lihtsalt väite ümber ja nii saab ühe piirkonna Tartus maha kriipsutada.
Ma ise elan Karlov piirkonnas ja pakkus lihtsalt huvi, et kus kandis tegutsed.
Samuti saab Su postidest teha Sinu kohta isikukirjelduse kui huvitatud oled. Kindlasti ei lähe see 100% täppi reaalses elus oleva isikuga aga saaksid aimu, mis mulje Sa oled jätnud virtuaalses keskkonnas.
läksin stoxpokeri lehele ja uurisin et kuidas neid videosid näha saab, kuid täiesti selget sotti ei saanudki. ???
Kas peab olema ftp konto ja teenima neid pokerpointse et ültse saaks omale stoxpoker'i konto tasuta? sest mingit maksmist seal küll ei näe või sellist asja seal polegi? et teen lihtsalt kasutaja stoxpokerisse ja vaata videosid kuidas jaksad? ;D hetkel tunnen ennast mitte just kõige teravama pliiatsina pinalis.
Kuidas sina tegutsesid?
Teed kasutaja ja siis saad ennast täisliikmeks teha, maksta saab pokkerikontodel(pole kindel, kas need võimalused veel töötavad), Moneybookersiga, ka PayPaliga, ma ei mäletagi enam, kas ma maksin Moneybookersi v pokkerikontoga, pigem esimest.
Offtopic - Brüno oli päris fun, aga ma ootasin rohkemat vist lol.
Neid gay nalju ei maksa väga teha. Nägin groamsi ja kucot ja igast tegelasi kinos Brünot vaatamas. SICK pederast ikka. Ülihaige film.
Suht sick muuvi oli jah.
Haha, 12. juuli oli päris ilus päev - 70 mängu, +718$, paremuselt teisel kohal suurimate profititega päevade listis.
Olen hakanud nüüd siis ka 60$ sngsid proovima oma uue monitori ja uue tooliga. Suht fun on. Üsna lihtne tundub imo, väga head lauad on olnud siiani, fishe ja sittasid regulare täis.
Esimene sess oli disaster, -200$, aga jah, suht random siiski, sain paar biiti ja halba push runi.
Nüüd just lõpetasin elu teise sessi 60$stes. Ja täitsa tore oli, 6st mängust 3 ITM(oleks pidanud 4 olema, spewisin ise ühe ära) ning kokkuvõttes siis +135$ ning ROI 37.5%.
Nüüd vaja 14h pärast Tartu suveseries kinni panna, lähen puhkan välja ennast selleks :D.
Comment