MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
    Nii madala ABI-ga raske hakkama saada nn. profina. Turnades usun voiks ABI olla vahemalt 33$. ROI tundub solid iseenesest.
    Jep ,ei teagi kas ma üle 11 optis see aasta mänginud. ABI toorelt libestita kukkunud. Iga kuu võtad 1k välja ja jälle pole valikut kui mikrot pelada,ronid jälle üles ning jälle arvete kp käes,surnud ring.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Mu soovitus ongi ja olen ka seda privaatselt öelnud, et võimalikult palju ja kiirelt "low hanging fruitse" korjama. Kõik need TPS-id, Win.TV kolmevõistlus, tänane Toodzi centroll.

Teiseks hoiaksin silmad lahti töökuulutustel. Tööle minek ei tähenda seda, et pokker kuskile kaob ja ka seda, et sa oleksid sinna eluks ajaks kinnikleebitud.

Teisisõnu töökõrval saab ikka soovi korral pokkerit toksida (loomulikult mitte niipalju) ja ka seda, et töölt saab alati ära tulla või hoopis tänases "majanduslanguses" ming aeg koondatakse ja saad seetõttu hoopis +EV-d.

Ma lihtsalt ei raiuks kõike asju kivisse ega ajaks jonni. See viib mõttetu stressini. Mõelda nii, et võib-olla ongi vaja ajutiselt teha mingeid vangerdusi ja kannapöördeid.

Aitab ka mindile ja avastad, et elus üks suurem muutus võib hoopis päris kõvasti mõjutada pokkeri positiivsele arengule, et ABI hoopis tõuseb ja sealt omakorda tõused ise uuesti maast üles ning tunduvalt tugevamana ja paremini relvastatult.

Comment

• redddman10
        Grinder
        • Aug 2010
        • 703

Pole see töö nii hirmus midagi. Suvaline ehitaja paneb hetkel 2000 kuus netos tasku kui veidi oskad teha midagi. On mingi sotsiaalne elu ka , õhtud vabad jne.
        1 k kuus on 2 nädalat tööd kui vähegi viitsid ja 2 nädalat tee mis tahad. Lisaks maksud makstud. Jääd haigeks saad haigusraha. Mul oli üks peahaav millega emos käisin. õmblemine pluss kompuuter arve üle 200 a sentigi ei küsita jne
        Enda aeg maksab ka midagi :)

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Algselt postitas redddman10 Vaata postitust
          Pole see töö nii hirmus midagi. Suvaline ehitaja paneb hetkel 2000 kuus netos tasku kui veidi oskad teha midagi. On mingi sotsiaalne elu ka , õhtud vabad jne.
          1 k kuus on 2 nädalat tööd kui vähegi viitsid ja 2 nädalat tee mis tahad. Lisaks maksud makstud. Jääd haigeks saad haigusraha. Mul oli üks peahaav millega emos käisin. õmblemine pluss kompuuter arve üle 200 a sentigi ei küsita jne
          Ehitusel maksud makstud? Ise ka usud????

Edit: ei oska ehitust ja ei meeldi ka
          Last edited by Söönlusikast; 31.08.25, 20:05.

Comment

• redddman10
            Grinder
            • Aug 2010
            • 703

kõigest näide. Usu või mitte aga seal käiakase ka ametlikult tööl. Muidugi raske teha midagi muud peale pokkeri kui muid oskusi pole.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust

Oleneb ju firmast.

Kui hetkel veel ära elad sa töötukassat ei saaks et koolitusi? Või siis pead lihtsalt tuimalt 200h kuus laskma...
              Last edited by Kakahirmutis; 31.08.25, 20:34.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas redddman10 Vaata postitust
                See haigekassa teema ülehinnatud, kuid üldiselt nõus. Lisaks tean juhtumeid, kus 10 aastat pole mees tööl käinud, kuid läks tööle ja kiirelt karjääriredelil ja 2K+ oli tõsiasi.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Need maksud töölise jaoks ei huvitagi - peaasi, et sotsmaks makstud ja peaasi, et saad omale lubatud summa kätte.

Üldiselt, kui oled väärt tööline, siis miski põrandaaluses sergei ehitusfirmas ei tööta, kus kõik käib lubaduse peale, vaid korralikus ettevõttes. Sergei firmad on neile, kes ei viitsi nii või naa tööd teha, meeldib Laua viina lasta ja meeldib vinguda.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    See haigekassa teema ülehinnatud, kuid üldiselt nõus. Lisaks tean juhtumeid, kus 10 aastat pole mees tööl käinud, kuid läks tööle ja kiirelt karjääriredelil ja 2K+ oli tõsiasi.
                    Naxer ve

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Naxer ve
                      Ei.

Kuid külatame siis Naxerist ka natuke. Ma teiste rahakottides ei sori ja minu teada seal töökohal niipalju (2K) ei teeni, kuid vaatamata sellele, siis minu teada on ta töök käimisega väga rahul.

Ja see ei ole muutnud ta elu. Käib ikka gamblemas, õllekates jne., kuid on stabiilne sissetulek ja tõenäoliselt natuke rohkem vahelduv elu, kui ainult gamblemine.

Tahan taaskord öelda, et tööle minemine ei ole maailma lõpp. Pokke ei kao mitte kuhugile. Vastupidiselt. Väike vaheldus võib tuua pokkeris edu või hoopis teenida iga kuu "stressivabalt" mõned sotid lisad, annab aasta lõikes päris viisaka summa.

Comment

• redddman10
                        Grinder
                        • Aug 2010
                        • 703

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Ei.

Kuid külatame siis Naxerist ka natuke. Ma teiste rahakottides ei sori ja minu teada seal töökohal niipalju (2K) ei teeni, kuid vaatamata sellele, siis minu teada on ta töök käimisega väga rahul.

Ja see ei ole muutnud ta elu. Käib ikka gamblemas, õllekates jne., kuid on stabiilne sissetulek ja tõenäoliselt natuke rohkem vahelduv elu, kui ainult gamblemine.

Tahan taaskord öelda, et tööle minemine ei ole maailma lõpp. Pokke ei kao mitte kuhugile. Vastupidiselt. Väike vaheldus võib tuua pokkeris edu või hoopis teenida iga kuu "stressivabalt" mõned sotid lisad, annab aasta lõikes päris viisaka summa.
                        Täiesti nõus.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Minule meeldiks vastupidi rohkem, lihtsalt kodus gämblida, aga ainult juhul kui pole busto piiri peal :D

Töö kõrvalt ikka üpris raske juurde õppida

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                            Minule meeldiks vastupidi rohkem, lihtsalt kodus gämblida, aga ainult juhul kui pole busto piiri peal :D

Töö kõrvalt ikka üpris raske juurde õppida
                            Ei busto piiril pole äge, vb teen homme prnt screeni exelist kuidas 22st eurost on nädalaga kaevatud 600 peale tagasi,esimesed päevad toksisidki freerolle/0.11,0.22,0.33,0.5 turkasid. Satikaid 1 eurostele turnadele lol jne??

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Ei busto piiril pole äge, vb teen homme prnt screeni exelist kuidas 22st eurost on nädalaga kaevatud 600 peale tagasi,esimesed päevad toksisidki freerolle/0.11,0.22,0.33,0.5 turkasid. Satikaid 1 eurostele turnadele lol jne??
                              Mina nimetan end alla 2k€ rolliga bustoks ja käin nagu tööl :D

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                                Mina nimetan end alla 2k€ rolliga bustoks ja käin nagu tööl :D
                                delulu is not the solulu, pigem vb ajus kinni mis oli alles mõned kuud tagasi ? 2k pole isegi busto nuusutamine

Comment

Working...