MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    WTF? Siis sa tõstad dušši üles poole või kuidas sa seal all oled siis ? Red Bull pidi tiivad ju andma või ongi petukaup?
    Lagi tuleb ette jah

Comment

• Ecuador13
      🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
      • Aug 2009
      • 730

Jürgen Lagi lagiseb kui LAGid lagistavad duši all Red Bulli teamis.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Eelmisest kuust palju pole rääkida, juunioril olid tuulerõuged-olin rohkem abis peaaegu 2 nädalat.
        Tunde tuli 88
        raha tuli vähe

Aga uus kuu algas, beebisamme teeb 25stes jälle kui satikalt laseb- ilmselgelt oma roll veel ei luba .

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ei ole midagi pikalt kirjutada, suvi üldse ei eruta ekraani ees päevitamist. Krdi foorumibestud olid ka kadunud igalpool, kes rozvadovis, kes nokuga naisi uudistamas. Aga endal tuli töötunde 94, enne jaanipäeva lõin praktiliselt kuu purki, et aitab.
          Raha tuli ka natuke, ei teagi mis see potentsiaal oleks olnud-aga see puhkuse laadne asi oli nats planeeritud ka, järgmine kord on detsembris vähe lõdvem aeg.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Suuri plaane polegi suveks, mis iganes winrate on, selle pealt proovin läbi ajada kuni eestis päikest on- Õppida ei viitsi, kui just ilm täiesti ära ei keera, sess läbi-kiirelt nr exelisse ja plaksuga läps kinni ning õue.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Hästi, täitsa edukas kuu ju!

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Hästi, täitsa edukas kuu ju!
              saab laiata natuke vajadusel jah

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Vahel võidan turniire ka endiselt , või sngsi -kuidas kellegile.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Teen telefonis ikka kuuvõtte ära. Tunde tuli 31 lausa (palavus,lapsel kuu aega puhkus lasteaiast,naisel puhkus jne) ,kasumit tuli -30€,ehk siis -1€ tunnis. Proovige te leida veel odavamat hobi.... vb ranka peetri vahel jooksmine on odavam,kuigi usun need meesliibukad milles joostakse ka odav lõbu pole + pärast vaja fiji veega vanni ka teha jne jne. Ütlesin naisele üle pika aja,et ma vist tahan tööle-kui ma ei arene ja kõrgemal mängima ei hakka ,siis jätkusuutlikkust mul enam pole selles ametis. Naine ütles,et ei lähe ma tööle ja sellega vaidlus piirdus. Raske kõrgemale mängima sattuda,kui iga kuu vaja 1k umbes välja võtta ja kui veel sitem kuu siis tunnedki end nagu see hamster oma ratta peal jooksmas.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                    Teen telefonis ikka kuuvõtte ära. Tunde tuli 31 lausa (palavus,lapsel kuu aega puhkus lasteaiast,naisel puhkus jne) ,kasumit tuli -30€,ehk siis -1€ tunnis. Proovige te leida veel odavamat hobi.... vb ranka peetri vahel jooksmine on odavam,kuigi usun need meesliibukad milles joostakse ka odav lõbu pole + pärast vaja fiji veega vanni ka teha jne jne. Ütlesin naisele üle pika aja,et ma vist tahan tööle-kui ma ei arene ja kõrgemal mängima ei hakka ,siis jätkusuutlikkust mul enam pole selles ametis. Naine ütles,et ei lähe ma tööle ja sellega vaidlus piirdus. Raske kõrgemale mängima sattuda,kui iga kuu vaja 1k umbes välja võtta ja kui veel sitem kuu siis tunnedki end nagu see hamster oma ratta peal jooksmas.
                    Tead. Mina ütlen nii, et hoia oma silmad ikka lahti. Kui saad samasuguse normaalse töö ja ülemuse nagu mina olen, siis usu mind, et sa eelistaks iga kell tööd pokkerile. Peale kõike selle pokker ju kuskile ära ei kao - seda saab ju ikka mängida.

Tänapäeval töö on ikka tunduvalt parem kui pokker, sest keskmine palk biidib juba väga lõdvalt keskmist pokkeriteenistust.

Toonitan, et see ei tähenda, et pead pea ees tormama suvalisele tööotsale, vaid lihtsalt hoidma silmad lahti, kuulama maad ja valima. Sul praegu see võimalus on, et saad valida, kas, kuhu, millal ja üldse, kuid head pärli ei tasuks maha magada.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Tead. Mina ütlen nii, et hoia oma silmad ikka lahti. Kui saad samasuguse normaalse töö ja ülemuse nagu mina olen, siis usu mind, et sa eelistaks iga kell tööd pokkerile. Peale kõike selle pokker ju kuskile ära ei kao - seda saab ju ikka mängida.

Tänapäeval töö on ikka tunduvalt parem kui pokker, sest keskmine palk biidib juba väga lõdvalt keskmist pokkeriteenistust.

Toonitan, et see ei tähenda, et pead pea ees tormama suvalisele tööotsale, vaid lihtsalt hoidma silmad lahti, kuulama maad ja valima. Sul praegu see võimalus on, et saad valida, kas, kuhu, millal ja üldse, kuid head pärli ei tasuks maha magada.
                      Ega ma jah maximasse kärusi lükkama ,või taksot sõitma ei plaani minna. Ega tartus ei teki just neid valikuid. Masohhistlik öelda,aga tahaks ikka samasse valdkonda jääda,aga see just tartus ei huuga

Comment

• Mati1995
                        Julm Donk
                        • Aug 2024
                        • 45

Kui asi on rollis, et ei saa kõrgemal mängida, miks staket ei võta? Milliste svingidega sa unibetis jms arvestad?

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                          Kui asi on rollis, et ei saa kõrgemal mängida, miks staket ei võta? Milliste svingidega sa unibetis jms arvestad?
                          P
                          Ma saaks kuludest lõdvalt 400 maha võtta tahtejõuga/püsivusega-ei vaja/ega soovi steiki. Sa räägid nagu steikid kasvaks puu otsas. Enamus inimesi maailmas ei vaja steiki, vaid nad kaotavad mängijad, või muud probleemid miks roll ei püsi. Mina kulutan ntx rohkem kui ma teenin ja vb ma üldse kõrgemal ei biidi, kes teab.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

P
                            Ma saaks kuludest lõdvalt 400 maha võtta tahtejõuga/püsivusega-ei vaja/ega soovi steiki. Sa räägid nagu steikid kasvaks puu otsas. Enamus inimesi maailmas ei vaja steiki, vaid nad kaotavad mängijad, või muud probleemid miks roll ei püsi. Mina kulutan ntx rohkem kui ma teenin ja vb ma üldse kõrgemal ei biidi, kes teab.
                            Mina küll sööks kuus paar steiki ära. Kuidas suudad ilma steigita kuu jutti olla?

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Mina küll sööks kuus paar steiki ära. Kuidas suudad ilma steigita kuu jutti olla?
                              äkki peaks stake küsima , et saaks steiki

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

P
                                Mul on parem seis, ma saaks tahtejõuga 1000€ kulusi alla võtta

Comment

Working...