MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kalorite ja MTT grind.

Tahtsin ka rankapäeviku viimase posti osas sõna võtta. Alles 4-5a tagasi olid meie pere kulud kõik kokku 400 eurot. Eks vahepeal lisandunud korterilaen kuhu panime 100k sissemaksu ja laenusumma oli tagasihoidlik 80k. Lisaks autoliisung mis kohe läbi saamas enne automaksu(kiired otsustamiskohad käes) ja veel lisaks laps... aga nüüd meie kulud 2.2k kuus keskmiselt....kui see pole wtf kiirusel kesklassi suretamine,siis ma ei tea. Eks sp ostsingi HRC-subi ja saan aru,et inertsi pealt kottide sügamisega pikalt enam ära ei ela,loodan et käik saavad sellest aru.
    Edit:meil oli peldikkorter olemas
    Edit 2,me ei jälginud kõiki kulusid ja elu oli yolo ja probz reaalne oli 600 kanti kuus,mis ei peaks põhipointi oluliselt muutma.
    Last edited by Söönlusikast; 31.10.24, 21:13.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Jup. Kulud ei ole kasvanud kuidagi kvaliteedi või enda soovide arvelt. Näiteks võetud uusi liisinguid, vaid kulud ongi reaalselt kasvanud. Igapäevased kulud on varsti kahekordistunud ja nagu kirjutasin, siis lõppu ei paista.

See pole suusoojaks öeldud, vaid päris reaalne, sest käibemaksu tõstetakse taaskord 2025. juulist ja sügisel näeme jälle uut pauku.

Aasta esimesel poolel aga paneb hindadele otsa automaks ja kahanevad käibed suureneva tulumaksutõusu arvelt, mida muuseas plaanitakse ka veel tõsta 2026. aastal.

Aktsiisidest pole üleüldse mõtet rääkida.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Meie automaks lisandub 160 tuurikut aastas. Aga see mis käivekas teeb.. vahel mul tunne,et valitsuses ainult ainuraksed(ma vihkasin bioloogiat ja ei tea selle sõna täpset tähendust) .

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Meie automaks lisandub 160 tuurikut aastas. Aga see mis käivekas teeb.. vahel mul tunne,et valitsuses ainult ainuraksed(ma vihkasin bioloogiat ja ei tea selle sõna täpset tähendust) .
          Mina nende peale pahane ei oleks, sest tänu COVID-19nle ma mõistsi päriselt ka, et kui palju on juhme inimesi.

Kui enne pidasin taolisi sõnu nagu "idioot", "imbetsiil", "debiilik", "juhm", "lollakas" sõimusõnaks, siis tegelikkuses tulevad need siiski elus. Umbes 63% inimestest ongi pehmelt öeldes debiilikud.

Tänapäeval ei tohi muidugi enam debiilik öelda, vaid õige ja korrektne termine on "kerge vaimse alaarenguga inimene".

Ja ära muretse ka seda, et tehnokraatia saaks kunagini valitsemisvormiks. Kui ma ei eksi, siis Raivo Hein, keda ma absoluutselt ei fänna ja vastuvõetamatu, on minu arvates üks tehnokraatia pooldaja.

Ja selles kohas olen mina temaga ühes paadis. Tehnokraatias võiks päriselt ka erinevad maailmavaated valitsustes koos eksisteerida, sest ei lähtuta enam otseselt ideoloogiatest, vaid täielikult teaduslikult põhjendatusest ja ratsionaalsusest.

Iseasi, kuidas demokraatliku tehnokraatiat saavutada, sest 63% debiilikutest sooviks ikkagi, et ka vähemalt sama palju debiilikuid neid esindaks.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Kehtib vist vanasõna ,et igaüks on oma õnnesepp. Tänapäeva tõlgituna vist okeks õige öelda ,et unusta üldse valitsus ära ja taga ise oma heaolu

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Kehtib vist vanasõna ,et igaüks on oma õnnesepp. Tänapäeva tõlgituna vist okeks õige öelda ,et unusta üldse valitsus ära ja taga ise oma heaolu
              Jup. Ka mina olen samale järeldusele jõudmas. See on isegi võimalik Eesti sugustes putsis sotsühiskondades, kus üritatakse ikka sind nügida, keelata ja kästa.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Õnneküpsis on rääkinud,laudadesse mul asja pole mõni päev-või kaua see nõidus kehtib?
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Vaiesed küpadele tekstide kirjutajad. Nemad on esimesed, kes AI-le jalgu jäävad ja neilt töö ära võetakse.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Vaiesed küpadele tekstide kirjutajad. Nemad on esimesed, kes AI-le jalgu jäävad ja neilt töö ära võetakse.
                    Jälle mängid muda ? Minu kell ütleb 00:10,valge inimene võiks magada

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Jälle mängid muda ? Minu kell ütleb 00:10,valge inimene võiks magada
                      Tegelt korra mängisin, aga muidu bokkerit ikka. Peale kellakeeramist ma olen nüüd öisel režiimil ehk muda ja muu pask ei mõjuta seda. Pigem tahaksi iga päev nelja-viie paiku koikule ronida, mitte varem. Vaikselt viin sellesse rütmi.

Comment

• Mati1995
                        Julm Donk
                        • Aug 2024
                        • 45

mõtlesin, et gamblin mõned buyinid sinu kodusaidil regudele maha. filtris on 5-25€ 9 max. kus need mängijad on?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                          mõtlesin, et gamblin mõned buyinid sinu kodusaidil regudele maha. filtris on 5-25€ 9 max. kus need mängijad on?
                          Maltal kõik. Mingi pokkeribuum pidi olema.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                            Ei tea, ma pole kindel kas ma veel kaine. Mina ei kasuta unibetis filtreid. Minu kodusaidil ka tihti overlayd. 9 max eksisteerib kuskil veel? Minu kodusaidist üksi ei piisa,kui sa nii vara alustad

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Kuna "sügismasendus" hakkas minu hinnangul maru venima ,pöördusin üle pikkade aastate psühhiaatri poole. Ega pikk jutt lühidalt....
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Teen vist oma põdurale vanaemale silmad ette nüüd. Menüüs antidepressante,tildirohtu (pigem naise kui pokkeritildi),mingeid rahusteid jne. Kui psühh ütles,et neid antideprekaid kirjutatakse välja ka nendele,kes üritavad nikotiinist lahti saada-ma olin nagu odav lits ja :"say no more". Ega 4s päev juba naudin neid hõrgutusiega ei saa öelda,et ei toimi . Elurõõm tagasi tulemas/rõõmuga teen pokkerikliente lahti jälle / muru rohelisem-vb lihtsalt platseebo effekt,et usun toimivat. Oleks võinud veel karbi adderalli anda,et saaks segamatult 12h sesse solveris teha,äkki järgmine kord.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Vähemalt ei anna kaloreid :D (kuigi pole nii kindel selles).

Comment

Working...