MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Et siis said lihtsalt owni jah?
    Selleks peaks olema paar tingimust täidetud imo,et aus own oleks. Näiteks võiks olla cash mäng ja käib mingi ulme meta.
    Turkades võiks olla BvB,mitte co vs btn 3bet pot. Järgmine kombo mida blufiks juba biidib teda(J9s) broadwaydega ei läheks nii polar sizinguga kui üldse jätaks nad give up kategooriasse riveriks. Aga jah kahjuks HH ei saa. Licalt imelik spot 2 enne rahasid "soulreadima minna) -kattis mind 2bb ga. Aga turvatiim on rääkinud ja ju siis own.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Netis on see teema ka, et kunagi ei ole välistatud misclicki, eriti kui näiteks telefoniga ja vannis mängib - siis võib igasugu asju juhtuda :D

Ja cheati, kui sellist, ma ei oskaks välja mõelda. Oleks kaks varianti. Kõik lauas teevad kokkumängu ja seega teavad, et sul ühtegi paari olla ei saa (ebatõenäoline) või on sul arvutis spyware / tarkvaras puudujääk (superuser). Ka ebatõenäoline.

Kõige tõenäolisem võibki olla misclicki laadne asi. Isegi kakal ju telefon ise mängima hakanud.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Lisaks oma kogemustele öeldes võin kindlalt väita, et mingit soulreadi seal ei olnud - s.t. lugeskii sind ära ja teadis, et J high on hea.

Lähim, mida ta teha saab, on see, et teab, et sa bluffid, kuid J-kõrgega ta seal ei saa callida, sest osad sinu tehtud bluffid on tegelt valuebetid J-high vastu.

Megadonk või misclick. Pigem viimane ja vanal oli lihtsalt räigelt õnne.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Eks peab toodzeril harjutama neid spotte. Üks ei välista teist. Megadonk+ misclick

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Misclck arvan, endalgi neid juhtunud...
            Mina näen tonte seal nt 3 handedis, kui nt sa 2 stakk ja mõlemad samast riigist ja cl on shordi vastu kudidagi kahtlaselt sõbralik...

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Netis on see teema ka, et kunagi ei ole välistatud misclicki, eriti kui näiteks telefoniga ja vannis mängib - siis võib igasugu asju juhtuda :D

Ja cheati, kui sellist, ma ei oskaks välja mõelda. Oleks kaks varianti. Kõik lauas teevad kokkumängu ja seega teavad, et sul ühtegi paari olla ei saa (ebatõenäoline) või on sul arvutis spyware / tarkvaras puudujääk (superuser). Ka ebatõenäoline.

Kõige tõenäolisem võibki olla misclicki laadne asi. Isegi kakal ju telefon ise mängima hakanud.
              Kolmas variant et clientis on bug sees, ala nagu ggnetworkis keegi vajutas chipi kuhjale like nuppu ja nägi kaarte.

Muidu ma panen koguaeg telefoni tagurpidi lauale sitoutis ja ei tee ise asju aga see 1x läks solid hulluks.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                Mina näen tonte seal nt 3 handedis, kui nt sa 2 stakk ja mõlemad samast riigist ja cl on shordi vastu kudidagi kahtlaselt sõbralik...
                Ma olen isegi sõbralik olnud 2bb stacki vastu 3handed finaallauas kes sitoudis-walki andnud iga käsi/buttonit isonud jne. Põhjus ju väga lihtne kui ma CL ja teisel vennal 11bb. Legaalne collusion vist selle nimi, mida kauem see 2bb sitout vend vastu oeab seda rohkem saan kottida 11bb venda. Isegi kui ta poleks sitout,on mingi kasutegur ulme shorty elus hoida,kui sa cl

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

See on standard. Soft collusion, mis võib juba tulla ka alateadvusest.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                    Ma olen isegi sõbralik olnud 2bb stacki vastu 3handed finaallauas kes sitoudis-walki andnud iga käsi/buttonit isonud jne. Põhjus ju väga lihtne kui ma CL ja teisel vennal 11bb. Legaalne collusion vist selle nimi, mida kauem see 2bb sitout vend vastu oeab seda rohkem saan kottida 11bb venda. Isegi kui ta poleks sitout,on mingi kasutegur ulme shorty elus hoida,kui sa cl
                    Jup. Satikate bubbles väga standard. Ja mõnus nussikoht ka :D

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Keegi võiks ergolt küsida, kas ma unibetis võin ka nii. Ma väga gto-d ei mängi, siis võib ju gtow taustal lahti olla ?

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

ja teistel teemadel, krdi "optibet".

pokkeriklienti sisse logida ei lase, aga näha on npc-na et regamine käib ja mängud jooksevad.

Kiusatus partypoker lahti teha, though ei tea kas sellest mingi jama ka tuleks.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                          Keegi võiks ergolt küsida, kas ma unibetis võin ka nii. Ma väga gto-d ei mängi, siis võib ju gtow taustal lahti olla ?
                          Kas gtowizardis saab reaalajas käed sisse toksida ja siis otsuse teha? Nagu RTA?Seal presolved siis?
                          Tean, et aastaid tagasi oli ajaline piirang-sa ei jõua tulemust enne saada, kui timebank lõpeb.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Kas gtowizardis saab reaalajas käed sisse toksida ja siis otsuse teha? Nagu RTA?Seal presolved siis?
                            Tean, et aastaid tagasi oli ajaline piirang-sa ei jõua tulemust enne saada, kui timebank lõpeb.
                            ikka saab ju.Eriti kui sul üks suur ft ala . Streameridki vahale jäänud . Mingi lag ikka võiks sees olla (nagu hrc-s, see oleks rip ka kui hrc jookseks sama kiirelt kui gtow, samas saad ju mingeid baaslahendused ära salvestada .Nüüd mõni tark ütleb, et hrc ei saa lahti hoida samaaegselt pokkerisaitidega.... ranka vast oskaks juba mitu võimalust öelda, kasvõi lisaläpakas) ja oleks suht easy fix. Kui gtow käpas juba, siis käib suht kiirelt seal see elu.
                            + suures osas kasutatakse gtow abi ikka 3bet pottidega jaoks, (ehk siis sul juba ette sätitud umbes big blindide stsenaariumid ) saad iga käsi vajadusel uut presolved kätt otsida.

Ja palun sulle laivdemo siis

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.
                            Last edited by Söönlusikast; 06.02.25, 10:05.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Seal livedemos,võttis ta pre, aga flopitextuur jne-seekõik sisse trükkida jne...+arvutamine..
                              Lisaks loomulikult teine arvuti(lapakas) kõrval ja keegi ei saa aru-miks teha asju keerulsieks.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Läppari lahendus kõige lihtsam. Üldse mõttetu kassi-hiire mäng.

Ja rääkisin ju lahendusest. VR-pokker, kus loetakse silmaiirist ehk kui iiris muutub või ei vaata enam VR-i, saad disconnecti. Cheatimine kaoks päeva pealt või muutuks ülikraskeks.

Lisaboonusena saad virtuaalses kasiinos - ja pokkeriruumis ringi liikuda ja vaadata, kuidas privador blackjackis naisi landib.

Veel superboonusena - privador ei pea Tinderi totsidega enam Tanel Padari kontserdil, rabamatkades ja kirikulaule laulmas käima, vaid on koos "tinderi sõbrantsiga" diivanil VR-is ning koos naudivad kasiinomänge, samal ajal kui varvas on vulva vahel....

Comment

Working...