MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT ja Tinderi grind

Priva, hakka striimi tegema.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Priva, hakka striimi tegema.
      Arvan eesti turg on täis win tv-toodz,equador

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
        Arvan eesti turg on täis win tv-toodz,equador
        Toodz mängib delayga ja ühte lauda. WinTV ainult oma üritusi. Grindi (soovitatavalt ilma delayta) tahaks näha.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Krt olen siin teinud kaalus jälle alltime high101kg. Mõtlesin krt aitab. Esimesed päevad olen siin teinud teedieeti-pm täielik nälgimine. Ikka selline suht naljakas olek, nagu narkosõltlane käiks ringi, kes oma doosi tahab.
          Teine teema ka. Hinnad... rsk käisin juuksuris. Käin ühes urkakohas. Hinand on olnud sellsied 15 kandis. Nüüd käisin ja küsiti LÄRAKI 28euri! Toonitan, et see urgas mitte peen juuksurisalong, kus kaardimakset teha ei saa jne...Tean maal saab samalõikuse veel 5-ga. Ehk mul on mure majanduse pärast. Meil on jube hiiliv inflatsioon. Ma ise olen hakanud ka poes hindu jälgima. Ja vahest juba naeran, et iga kord kui poodi lähen on otsa pandud minu lemmiktootele. Päris huvitav oleks nähe millega see pull lõpeb. Lihtsalt mõtlen millal juhtubs ee asi, et parklad on kaubanduskeskuste ees tühjad. IT-mehi lastakse lahti, kes enne lasid ennast moosida ulmepaldega.
          Last edited by privador; 03.04.25, 19:05.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Mis kuradima teedieete sa teed? Miks vinti üle keerata? Kui söömisega on probleemid, siis keera see enda kasuks ja hoopis dieedina söö rohkem, kuid nipp on selles, et mida sööd?

Tee näiteks ahjus 10 kanakoiba, sealiha, suuri omlette, söö puhast sinki. Ja õgi seda palju tahes ning kaal hakkab kukkuma.

Kui ei taha kõhukinnisust, siis näiteks kui viskad kanakoivad ahju ja ei viitsi mingeid salateid lõikuda, viska kanakoibade alla pakk wokisegu (kanakoivad peale) ja siis lähevad need ikka jõhkralt heaks, kuna kanarasvas seisavad.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tahad olla fancy lõigu juurde porgandeid, chillisid, viska ka seeni jne. Kui ei taha ega viitsi, siis on hea kiire söök. Kana asemel võid kasutada, mistahes liha.

Söö seda liha hapukoorega ja niipalju, kui süda lustib. Mida rohkem, seda parem ja garanteeritult kaal hakkab langema.

Seda põhjusel, et kui sa isegi ülesööd, siis selle arvelt liigub järgmine söömakord tunde edasi. Ja ongi asi vask. Rusikareegel ?, et kõht ei tohi olla kordagi tühi.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Teoreetiliselt 2 kebabi burksi päevas ilma limonaadideta peaks kaalust alla võtma

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                Teoreetiliselt 2 kebabi burksi päevas ilma limonaadideta peaks kaalust alla võtma
                Ära aja seda siin inimesele, kes räägib mingist teedieedist :D

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Krt olen siin teinud kaalus jälle alltime high101kg. Mõtlesin krt aitab. Esimesed päevad olen siin teinud teedieeti-pm täielik nälgimine. Ikka selline suht naljakas olek, nagu narkosõltlane käiks ringi, kes oma doosi tahab.
                  Teine teema ka. Hinnad... rsk käisin juuksuris. Käin ühes urkakohas. Hinand on olnud sellsied 15 kandis. Nüüd käisin ja küsiti LÄRAKI 28euri! Toonitan, et see urgas mitte peen juuksurisalong, kus kaardimakset teha ei saa jne...Tean maal saab samalõikuse veel 5-ga. Ehk mul on mure majanduse pärast. Meil on jube hiiliv inflatsioon. Ma ise olen hakanud ka poes hindu jälgima. Ja vahest juba naeran, et iga kord kui poodi lähen on otsa pandud minu lemmiktootele. Päris huvitav oleks nähe millega see pull lõpeb. Lihtsalt mõtlen millal juhtubs ee asi, et parklad on kaubanduskeskuste ees tühjad. IT-mehi lastakse lahti, kes enne lasid ennast moosida ulmepaldega.
                  Veel 20kg ja võib tinderi ära kustutada

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Ära aja seda siin inimesele, kes räägib mingist teedieedist :D
                    2000 kalorit on parem kuo 0 kalorit :D

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      2000 kalorit on parem kuo 0 kalorit :D
                      Sellest kahest burksist ja 2000 kalorist saab 4000. Söömiseprobleemid on ja nagu näha ei viitsita mõelda, siis tuleb läheneda robustselt. Võimalikult palju valku ja süsivesikut ning nii, et ägiseb.

Ja kui unustab kiudaine ja köögiviljad, küll siis meelde tuleb kui kõht kohutavalt kinni läheb.

Ning alles siis, kui konstantselt täis kõht koppa ette hakkab viskama, saab seal mudida "kergemaid" eineid.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                        Veel 20kg ja võib tinderi ära kustutada

Vaata seda-see hea psühholoogiline. Blond tibi räägib paksu tüübiga-iseenesest ju neil jutt klapib. Kui sillmad avab, ta ei viitsi isegi teha nägu teha vaid vajutab kohe NO.
                        Samas noh Arles ilsmelt seal kõige "kompum". Võib seal sitta ajada, tüdruk vaatab ikka nagu vasikas...

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Seda Zevakini YouTube ei ole võimalik vaadata, kuna nii räigelt reklaame täis.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Mängisin eile ka win tv turna võitja vastu. 40 umbes järgi, mul 12 bb ta sb-l . Blind 4k ta raisib 9k. Ta on btn- sest keegi kukkus välja. Mul 89s. Mul 2 valikut kas call v ka jam. ok callin sest olen segaduses ta raisist. Flop TJ4, mul backdoor mastidraw. Ta paneb 8k vist ma jammin . Ta mõtleb pikalt callib ära K4o ja blangud. Veidi puzzled. Ei meeldi ta openraise. jam v limp selline teoreetiline base. Flopi cbet ka selline kahtlane(mul palju 9TJQ suguseid käsi)...ja call ka kahtlane...ehk kõik kahtlane...Igatahes tulid plangud ja out. Flopist oli isegi 49% mul
                            Last edited by privador; 06.04.25, 10:47.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

See kuu olen lives igal pool auku pannud. PLO tegin 2 satikat ja suutsin valida satikad, kus praktilsielt overlayd polnud....Aga kudiagi hakkab see live ajudele. Lähed kohale saad flipi tappa, löntsid koju tagasi..Mõtlesingi, et peaks mingi üürika otsima Chesteri ja pargi vahele. Vaaatsin ka üürikaid huvist. Mul õudsalt ajab närvidele, kui üürikas on selgelt üüriärieesmärgil loodud, mingi odav "okidoki"sisustus. samas küsitakse preemium hinda. Ma võin peldikus olla, aga siis tahan ka peldiku hinda.
                              Lugesin siin kaka postitust, et ei saa mingit asja üle rolli mängida jne... Tegelt olen siin ka kärpinud oma tegevusi. Ja mul pole ju sissetulekut olen töötu. Isegi mitte töötu vaid isegi assotsiaal, sest pole kindlustust.Oli väike plaan seda unibet openit ja egghunti teha, aga jah ei tahaks mainil nittida-ei tule sealt hea emotsioon.Betsafe mängin.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

See kuu olen lives igal pool auku pannud. PLO tegin 2 satikat ja suutsin valida satikad, kus praktilsielt overlayd polnud....Aga kudiagi hakkab see live ajudele. Lähed kohale saad flipi tappa, löntsid koju tagasi..Mõtlesingi, et peaks mingi üürika otsima Chesteri ja pargi vahele. Vaaatsin ka üürikaid huvist. Mul õudsalt ajab närvidele, kui üürikas on selgelt üüriärieesmärgil loodud, mingi odav "okidoki"sisustus. samas küsitakse preemium hinda. Ma võin peldikus olla, aga siis tahan ka peldiku hinda.
                                Lugesin siin kaka postitust, et ei saa mingit asja üle rolli mängida jne... Tegelt olen siin ka kärpinud oma tegevusi. Ja mul pole ju sissetulekut olen töötu. Isegi mitte töötu vaid isegi assotsiaal, sest pole kindlustust.Oli väike plaan seda unibet openit ja egghunti teha, aga jah ei tahaks mainil nittida-ei tule sealt hea emotsioon.Betsafe mängin.
                                Kui mängin päevas 20-30 turkat ja need õudused mida vahel näen ... aina rohkem veendun,et laivi minek peldik. Roi oleks kärgem though,kas ka piisavalt,et kompenseerida volüümivahet...Teoorias peaks festareid kaasa tegema läbi overlaysattide,iseaasi kas isegi terve elu jooksul ligilähedale oma roi-d realiseerid.

Edit: rääkimata see negatiivne EV kui ekspressi ajakirjanikule hambusse jääks.

Comment

Working...