MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: MTT ja Tinderi grind

Minul on alati igas lauas erinev range ja erinev strateegia, mõni laud mängud 40/40/20 ja teises lauas 10/8/3

Lihtsalt iga kord on erinevad vastased ja see on -ev lihtsalt taguda oma pähe tuubitud stratti seal

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

See Nietche podcastis ütles, et gto polegi ohtlik veel ohtlikum dataminemine. Polulation leakid explotimine. Sisulsielt antakse käed AI-le ja ta pakub lahendusi teatud isiku vastu...
      See oleks veel karmim. Ütleski, et toad peavda võitlema dataminemsie vastu, muidu netipokkeirl lõpp. Et Venemaal pidavat suured andmebaasid olema juba...

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
        See Nietche podcastis ütles, et gto polegi ohtlik veel ohtlikum dataminemine. Polulation leakid explotimine. Sisulsielt antakse käed AI-le ja ta pakub lahendusi teatud isiku vastu...
        See oleks veel karmim. Ütleski, et toad peavda võitlema dataminemsie vastu, muidu netipokkeirl lõpp. Et Venemaal pidavat suured andmebaasid olema juba...
        Kõigil tubadel vaja unibeti mudel üle võtta. Ei mingeid käte allalaadimisi,SN saad vahetada 5x päevas. Isegi noteda ei saa villaineid. Aga siiski peaks olema built in pt4 (mis näitab õigeid nr siiski... ) kus saad ainult oma mängu kasvõi üle vaadata. Õppimise keelamine oleks ka vale.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Kõigil tubadel vaja unibeti mudel üle võtta. Ei mingeid käte allalaadimisi,SN saad vahetada 5x päevas. Isegi noteda ei saa villaineid. Aga siiski peaks olema built in pt4 (mis näitab õigeid nr siiski... ) kus saad ainult oma mängu kasvõi üle vaadata. Õppimise keelamine oleks ka vale.
          Mulle meeldib kõige rohkem kui on näha ainult VPIP/PFR/3bet, see nagu annab aimduse kes on reg ja ülejäänud peab ise välja uurima.

Optibetis kus kedagi ei tea on tüütu.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Mulle meeldib kõige rohkem kui on näha ainult VPIP/PFR/3bet, see nagu annab aimduse kes on reg ja ülejäänud peab ise välja uurima.

Optibetis kus kedagi ei tea on tüütu.
            Saad ju optibetis sharki vaadata (tasuta oli vist 5x)

Comment

• donkament
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1945

Populatsioonip6hist nodelockimist on tallid juba 10a teinud ju? Datat saab hobustelt. Populatsioonide tendentsid erinevates limiitides (ehk erandiks high stakes) on ysna staatilised nii et mingi uue data kaevandamine ja ai ehk muudab selle info laiemalt k2ttesaadavaks, aga need strateegiad on juba olemas.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Unibet pidi üks väga hullult bot-polluted tuba olema :D See, et meie käsi alla laadida ei saa, ei tähenda, et teised ei saa. Teiseks mudelid võivad olla veel täpsemad.

Džinn lasti purgist välja juba üle kümne aasta tagasi, kui ma selle vastu võitlesin. Siis keegi selles ohtu ei näinud, vaid naerdi mind pigem välja.

Argument oli, et just datamine on hea, et nii saavad mängijad botte ja cheatereid leida.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                  Populatsioonip6hist nodelockimist on tallid juba 10a teinud ju? Datat saab hobustelt. Populatsioonide tendentsid erinevates limiitides (ehk erandiks high stakes) on ysna staatilised nii et mingi uue data kaevandamine ja ai ehk muudab selle info laiemalt k2ttesaadavaks, aga need strateegiad on juba olemas.
                  Need kellel bbz sub,võtke "spades" seminarid ette. H2n-s populatsioon + counterstrateegiad piost populatsiooni vastu. Kuna ise spades ei mängi praktiliselt enam(saksamaal elab,kus mingid räiged piirangud).... ei tea jh kust käed sai...eks ikka õpilastelt

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Naljakas vaatan win tv-d ja suutsin seal ühe käe jooksul näha, et mängjaid suutsid igal tänaval ja pre vea teha:)

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Naljakas vaatan win tv-d ja suutsin seal ühe käe jooksul näha, et mängjaid suutsid igal tänaval ja pre vea teha:)
                      Ulme low tase on lives, TPS on ka raskem.
                      Last edited by Kakahirmutis; 13.10.24, 00:16.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Downswing on pööranud tõusule. Olen oma mängus teinud mõned muutused.. Ei calli nii kergekäeliselt. Tõesti vahest tõesti on vastastel top paarid, setid, väljaimetud gutshotid!
                        Tegelen ikka 20BB täielikult tundmaõppimisele.
                        Nt mulle üllatuseks on KQ-see on käsi, mida olen alahinannud. Nt 15Bb btn shoveb eff. siis KQo call SB pealt. v nt avad KQs ja BB shoveb 29 bbcall. Squuese calld jjne.
                        Lisaks veel kummaline käsi 15Bb eff ctf avab. loogiline oleks KQs KJ s shoveda BB pealt. Aga GTO ütleb call! shoved J9s ja JTs sugust "rämpsu". KQj ja KJ lähed "võitlusesse". Ühesõnaga olen põnevil arvuti avastustest, kudias ta "mõtleb". Nagu jumal mängiks pokkerit.
                        Teine üllatus ICM. Nt 3 rahas 4 järgi. Olen arvanud, et kõige väiskem oled siis sul pole nothing to lose puhas CEV mängid. Tegelikult see nii pole. Nt stakkidega 4000, 4000, 2000, 1400. Btn oled 1400 stakiga. A7o nt on +CEV shove. Aga mudelisee shove ei meeldi, pead nitisem olema.
                        Kas keegi ei saaks mind aidata, kust saad proovida MR vs shove simulatsioone.
                        Nt 6 järgi 5 rahas. Chipleader avab 50%, mis rangega peaks shovema 10BB? Ma olens sela veidi lost.Arvan, et meil shoveda märksa rohkem kui arvame. Seal FE korralik.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Olen ka mõelnud ka bluffide peale. Kas olete mõelnud, miks te mingites spottides kunagi calli ei saa.
                          Aga kasutame seda ära!Mul alati nuts, aga krt ei callita...ajab ju vihale!
                          Toon näite
                          30bb eff.
                          ctf avab sb callib ma callin BB. Flop 48J. Ütleme mul 9T. chchch. Turn 3. chchch. river 4. Nüüd sb paneb mingi pool panka. . Nüüd mul ju "4". Ma tahan "väärtust" panen korraliku läraka. Ma ei saa sealt kunagi calli.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Seal riveris saab omajagu calle, kuid tõenäoliselt miite piisavalt s.t. ideaalne koht ükskõik, millisel mängijal bluffimiseks. Kes esimesena bluffib, see panga omale ka saab. Ja kui mingi aja saab callitud, siis kompenseerib seda 4X ehk range on isegi niisama võttes tasakaalus.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Krt täna mõtlesin, et teen netigrindi. Pühapäev pole. Pole seda üldse seda "tunnet" et tahaks arvuti taga istuda ja grindida. SAlgul mõtlesin, et Kingsi üldse nina ei tõsta. Just see tapjalik rake, aga natuke nagu tekib huvi, kudias siis TASE tegelikult on? On seal üldse väärtust mängida v vastas ainult tuimad gto-soome rexid.350.st cuppi v 550 eventi võiks proovida.Maini võiks ka mängida, aga buy in kõrge, kui keegi 0-gi ühe poole ostaks oleks käpp.
                              Last edited by privador; 20.10.24, 14:45.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Täna kudiagi täielik tühjus pokkerist. Tegin paar netiturkat sains eal kohe 3 outerid vist 3-4korda järjest-võttisisu ära. Tahtsin täna Kingsile jõudnud, aga ei viitsinud ka sinna minna. Ehk homme tekib võimalus.Üht asja olen aru saanud. Pokkerit ei tasu mängida, kui väsimus peal-just vaimne väsimus. Live on natsa teine, jälgid lauas kudidas keegi mängib-see ka huvitav. Ja tihti tuleks teha ka lauaanalüüs. Isegi kui ise bustid, siis vaatad, aks mängud on ülds emängitavad. Kui 8 kapuutsivenda vastas, kes vigu ei tee, siis mis mõtet üldse festivalil osaleda.

Chesteris oli ka huvitav käsi-aga ta oli naljakas pigem. Avasin UTG Steven Tool pigem väiskema stakiga äkki tal 20-25bb. SB pos teeb minraisi. Mul Ako. Ma shoven ja ütlesin talle, et ma tean, et sul AA, aga noh ma ei saa foldida:)Netis näinud pidevalt sellsied mingayraisid ja ajad ssse nupud AA-KK vastas.Tegelt oleks naljaksas show mõttes isegis seda ak-d maha visata. Jah, ta võib trikitada mingi Ajo nt, aga siis läheb juba leveldamismänguks

Comment

Working...