MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: MTT ja Tinderi grind

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Setti nüüd küll keegi seal ei foldi. Isegi TP pealt on raske ära saada. Oleneb kõik, mis vastasega tegu on. Kui tüüpiline regular, siis mina läheksingi lihtsalt natuke üle poti, et saada sitt foldima ja kui oleksin kindel temas kui ka endas, siis overbet tundub hea. Aga ma ei ole nendes asjades eriti hea, siiski cashi 0.02 crusher.

EDIT: 0.03 crusher ja BB/100!!!!
    Oleneb limiidist, overfolditakse ja underblufitakse neid oma jagu, sama on 4 masti kaardiga boardid

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Setti nüüd küll keegi seal ei foldi. Isegi TP pealt on raske ära saada. Oleneb kõik, mis vastasega tegu on. Kui tüüpiline regular, siis mina läheksingi lihtsalt natuke üle poti, et saada sitt foldima ja kui oleksin kindel temas kui ka endas, siis overbet tundub hea. Aga ma ei ole nendes asjades eriti hea, siiski cashi 0.02 crusher.

EDIT: 0.03 crusher ja BB/100!!!!
      Me üritame AJ,AQ ja underpairidelt maha saada teda. Dno kas selleks vajalik lausa overbet. Tx combod mis utg-l on vast ei checki järgi turni tihti,pigem ei ole tal nii meeletult neid Tx-.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        Me üritame AJ,AQ ja underpairidelt maha saada teda. Dno kas selleks vajalik lausa overbet. Tx combod mis utg-l on vast ei checki järgi turni tihti,pigem ei ole tal nii meeletult neid Tx-.
        No ütle, mida sa teeksid?

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

No ütle, mida sa teeksid?
          Paneks nuppe ??? . Aga ma licalt mõlgutan mõtet,kas see on vajalik.

Edit. Läheks turnapro kaka teedpidi arvatavasti ingame, miski 80%+ potist. Nupud/pot liiga sus. Oleneb kes seal istub vastas
          Last edited by Söönlusikast; 05.10.24, 13:09.

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

Ei tea turnadest suurt midagi (lifetime big loser võin öelda, täpselt 0 big hitti), aga overbet, eriti AI, tunduks nagu see nn ICM suitsiid. Ta pole ju kuskilt otsast capped, endal ka Tx jagub. Ma pigem lepiks sellise sizega, kus 2pair+ foldima saada ei yritaks, ehk siis 75-100%. Kuna vastane siin kuskilt otsast capped pole, siis osa sinu AT läheb kindlasti ka checkraise peale (või vähemalt nii oleks sarnastes spottides cashis).

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Aa putsi. Ma riveri 9 ei näinud. Siis ma betiks natuke üle pooliku.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Eile krt vaatasin ka Urmo HU. Ikka oli nauditav vaadata. Teadsin kui hu algas, et mingit "tiksumist" ei tule.Midagi tasuta ei antud. 3-s kord juba itallane ei suutnud uskuda, et Urmo külmavereliselt jälle blufib ja pani KT maha. Ikka ulmecallid ka itallase poolt.Kommnetaatorid panid kildu, kui Urmo poleks pokkerimängija, kes ta võiks olla. Siis pandi pakkumislee , et sarimõrvar.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Üks turna käsi, Aidake mul leida sizingut ja plaani riveriks.
                  UTG avan KJs, 2 pos edasi paneb otsa 5BB. Ma call Pank 12BB. Flop AQ4ss ja 2 minu ristit. cg ch. Turn mitteristi T. Mul nuts. Panen pool panka, ta call tuleb ka potimastidraw . Pank 24BB. River 4 blank. Tegelt pole blank kordus....
                  Mul mitu lauda ajapank läbi. Teen overjammin 47BB, Ta CALL
                  Mis sizinguga me riveris üldse peaks mängima?Mul tundub, et see peaks väike sizing olema.=
                  Sest millega ta cbetti ei tee? KK,JJ,Arag

Olen avastanud netipokkeris uue asja. olen hakanud mõtlema!Aga ajaga tõsiseid probleeme. Ei mõtle välja kui timebank arutult tiksub.
                  Last edited by privador; 10.10.24, 09:10.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                    UTG avan KJs, 2 pos edasi paneb otsa 5BB. Ma call Pank 12BB. Flop AQ4ss ja 2 minu ristit. cg ch. Turn mitteristi T. Mul nuts. Panen pool panka, ta call tuleb ka potimastidraw . Pank 24BB. River 4 blank.
                    Mis sizinguga me riveris üldse peaks mängima?Mul tundub, et see peaks väike sizing olema.=

Olen avastanud netipokkeris uue asja. olen hakanud mõtlema!Aga ajaga tõsiseid probleeme. Ei mõtle välja kui timebank arutult tiksub.
                    Ma ei ole küll mingi turna pro aga ma paneks turnis 66% ja riveris kütaks nuppe.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

UTG avan KJs, 2 pos edasi paneb otsa 5BB. Ma call Pank 12BB. Flop AQ4ss ja 2 minu ristit. cg ch. Turn mitteristi T. Mul nuts. Panen pool panka, ta call tuleb ka potimastidraw . Pank 24BB. River 4 blank.

ma ei suuda süveneda prg, aga kiirelt ütleks- alustaks turnis kõvasti suuremalt, et spr alla tuua

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

66% turnis ok, sellega nõus Aga ausalt ma ei näe millega ta maksab Mingit suurt A ta betib flopis juba cbetina.Arag ainult chekib järgi.KK ka,JJ,TT vb ka QQ,AA
                        Pm siis Aragi käest läheme valuet võtma?

Ütlen nüüd ausalt ära, tal oli TT, te ütlete et cooler ja next, aga süda ei anna rahu. Aga tunne, et optimaasel oli riveris väike bet ta paneb otsa ja see CALL. Tõenäoliselt jääb ka järgi kui allinni ei pane.
                        Last edited by privador; 10.10.24, 09:16.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

66% turnis ok, sellega nõus Aga ausalt ma ei näe millega ta maksab Mingit suurt A ta betib flopis juba cbetina.Arag ainult chekib järgi.KK ka,JJ,TT vb ka QQ,AA
                          Pm siis Aragi käest läheme valuet võtma?

Ütlen nüüd ausalt ära, tal oli TT, te ütlete et cooler ja next, aga süda ei anna rahu. Aga tunne, et optimaasel oli riveris väike bet ta paneb otsa ja see CALL. Tõenäoliselt jääb ka järgi kui allinni ei pane.
                          Maailm on suur ja lai, vastased ei mängi alati perfect, mõtlevad üle ja teevad hero calle, lisaks sa blockid ta riveri folde ehk KK/JJ

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Populatsioon räägib, et turnil on meil piisav FE, et alati äsada; kuid kui vastane callib turni, siis riveril FE väga oluliselt langeb. Samuti iga panuse suurus tõstab FE-d oluliselt, eriti turnil.

Seega on siin kaks võimalust:
                            ? Turnil suuremalt ja kui callib, siis riveril on meil FE väga madal ja seega panusta väga suurelt;
                            ? Turnil väiksemalt ja kui callib, siis riveril on meil FE madal ja seega võid panustada riveil ka suurelt.

Ekspluatatsioon loogika ütleb, et tuleks võtta esimene liin, sest kui ta turni foldib, siis foldib nii või naa, kuid kui maksab, siis maksab ka riveril suure panuse.

Ja vastupidises olukorras (bluf) Turnil suht autobluff ning kui calitud saad, siis iga riverit barreldada ei maksa, vaid tuleb vaadata spotte, sest FE on oluliselt madalam riveril.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Ma veel selle mõtlemise osas ka tahtsin mainida ,et ära seda nii palju ka harrasta,et timebankist ei piisa. Liigne mõtlemine võib pealtnäha lihtsad spotid väga keeruliseks ajada, kus teed lõpuks rohkem endale kahju kui kasu... kui sa just igapäevaselt hommikust alates 100+ abi ei lase ,kus eeldaks suuremat koormust regularide poolt kogu poolist.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Ostsin ära nüüd progre. Just huvitab 10bb 20bb pokker. Mõned asjad päris huvitavad ka enda jaoks UTG avan 20BB 6 maxis. KQs. BB shoveb, KQsCALL!.btn avad KJs, ka CALL shovele. Ehk siis arvuti peab KQs ja KJ käsi palju võimsamaks kui am seni olen arvanud.
                                Nt üks spot, milles ma kahtlen veidi. 12BB kõik. btn MINraisib! GTO järgi onsb ja bb pm iga A-ga shove...
                                Aga GTO paneb range seal ka Q6s ja taolised asjad.
                                Reaalsus kui ma olen shovenud oma A, saan ALATI induciva käe avstu. Seega mõtlemiskoht. Regzidel pole seal q7s

Comment

Working...