MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: MTT ja Tinderi grind

Ma ei tea isegi mis käest te räägite :D

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Ma ei mäleta samas ,et gg-s oleks olnud vahe 10nda ja 9nda koha vahel nii suur ,et RP-d nüüd meeletult mõjutada. Suurim rp midstackidel,kui shortid lauas-mitte shortidel.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Mis see RP on? ??

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Ma ei tea isegi mis käest te räägite :D
          Sellest käest: https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post634066

Lisan siia multiquote

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          10 järgi ehk final table bubble. Sa buttonil 3.3BB ja käes KQo, siis on kindlasti see fold, kui teises lauas keegi all-in läheb? Oskab keegi seda kommenteerida? Mõned käed varem oli J7s, siis oli äkki 12 järgi 4.7bb vms.
          Oled sa kindel selles? See 3,3BB. Pole päris sitakas ja isegi sitaka bubbles hakkas see lähenema juba shovele, sest polnud neid väikesi seal enam ja seal on ekstreem - 0 v midagi.

Mõistaks, kui 5BB, aga 3.3BB. Seega tahsksin veel kuulata arvamusi. Tegelt vist see mingi ICM kalkulaatoriga lahendatav?

Kui jah, ecuador, viitsid postita kogu käsi. Täitsa huvitab. Lisaks orbiit/kaks varem J7s käsi ning väljamaksed.

Natuke klõbistaks arvudega ja arvutitega.

Jep. GG oli.

Kui õigesti mäletan, siis see blind reverse ei oleks andnud sittagi selles olukorras juurde. Oleks ka finaali alustanud suht sama BBdega, milleks oleks olnud 3BB.

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Mis see RP on? ??
            Ma pole küll selle kohta midagi lugenud ja sain aru et see on risk premium :

Loogika ütleb et mid stackidel on kõige rohkem EVd kaodata mängides, suurtel stackidel on hea survet teha ja väikestel stackidel on see 1 money jumpi pärast tühjaks foldida suht mõttetu

Suur stack teise suure vastu siis risk küll kasvab ja pead nittima

Olen ma õigesti selle välja mõelnud?

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Mis see RP on? ??
              Trollid ?(riskpremium) Lisa-equity mida vajame icm olukorras vist eesti keeles. Kui kaka lükkab ala 8bb sb-l minu bb-se ja mul ntx 9bb-bottom suited combo oleks Q8s callimiseks ,vb kitsam-ega kaka pole plähmerdis. Kui me oleks aga icm olukorras,siis vastavalt ülejäänud stackide suurusele kujuneb rp(riskpremium) ,mis liigutab mu bottom calling off range % ,et oleks vähemalt BE call. Nagu ma ütlesin,minust ei saa eales head õpetajat-ammugi coachi,aga ma vähemalt üritasin.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Trollid ?(riskpremium) Lisa-equity mida vajame icm olukorras vist eesti keeles. Kui kaka lükkab ala 8bb sb-l minu bb-se ja mul ntx 9bb-bottom suited combo oleks Q8s callimiseks ,vb kitsam-ega kaka pole plähmerdis. Kui me oleks aga icm olukorras,siis vastavalt ülejäänud stackide suurusele kujuneb rp(riskpremium) ,mis liigutab mu bottom calling off range % ,et oleks vähemalt BE call. Nagu ma ütlesin,minust ei saa eales head õpetajat-ammugi coachi,aga ma vähemalt üritasin.
                Ei trolli. Esimest korda kuulen. Ma pole ju turka mängija.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Ja see rp pole mingi asi mida tead peast ,lihtsalt hrc(holdem resource calculator)-s palju grindides võid umbes alati ingame aimata oma rp-d

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Okei. Ja kuidas see RP siis 3.3 shovemisse mõjutab? Hetkel on ju surnuks foldimise risk suurem, sest moneyjumpid ei ole nii mõjusad.

Ja tulles nüüd moneyjumpide juurde. Isegi, kui oletaks, et tegu on satikaga ja alles on 10 mängijat, 9 saavad pileti, kümnes midagi, siis ma võiksin näha foldi, kui teises lauas peaks miskit toimuma. Aga muul juhul ma lihtsalt kahtlen selles.

Sest, kas siin nüüd ei tule hoopis vastupidine risk, et buttonilt KQ foldides tekib risk hoopis end surnuks foldida.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ja veel üks asi, millele vastust ei saanud. Kas selle KQ käe jaoks oleks olema kalkulaator, et kas see on siis fold või mitte, sest antud olukord pakub küll huvi, et kas ma teeksin siis buttonilt vea ja kui suure, kui läheks allin. Kriitiline koht tundub.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Okei. Ja kuidas see RP siis 3.3 shovemisse mõjutab? Hetkel on ju surnuks foldimise risk suurem, sest moneyjumpid ei ole nii mõjusad.

Ja tulles nüüd moneyjumpide juurde. Isegi, kui oletaks, et tegu on satikaga ja alles on 10 mängijat, 9 saavad pileti, kümnes midagi, siis ma võiksin näha foldi, kui teises lauas peaks miskit toimuma. Aga muul juhul ma lihtsalt kahtlen selles.

Sest, kas siin nüüd ei tule hoopis vastupidine risk, et buttonilt KQ foldides tekib risk hoopis end surnuks foldida.
                        Mul kuri kahtlus equador kirjutas autopiloodil kerges vines selle selgituse sinna. Kui sa kõige shortym,eriti kui tegemist pole hyperiga -ala keskmine stack ongi 10bb-siis rp küll miskit ei mõjuta.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Ja veel üks asi, millele vastust ei saanud. Kas selle KQ käe jaoks oleks olema kalkulaator, et kas see on siis fold või mitte, sest antud olukord pakub küll huvi, et kas ma teeksin siis buttonilt vea ja kui suure, kui läheks allin. Kriitiline koht tundub.
                          Ikka on ,hrc -vajaks küll väljamakseid ja täpseid stacke tollel hetkel

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Appi, kas mu jam oli ok?
                            5 järgi. utg 10bb, utgplus 10bb, chipleader 30BB, ma SB 20BB,ja BB 20bb
                            Btn avas, tundus et kasutas pos ja oli loose. Jammisin SB-lt 22-d, BB cllis JJ-ga...
                            CHIPEV see plusev, aga kas ka icm?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma leiaksin foldi :( Aga ma olen nitt. Ma ei taha olla sellise stäkiga 5 mängijaga olla see vend, kes palvetab, et calli ei saaks; vaid vastupidi see vend, kes neid värdjad varastab. Pole minu arvates see turka, kus seda thin edge võtta. Kui muidugi eelist ei tunneks, siis jammiks. BB-lt ka jamm mõeldav.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Chesteri500 sai mängitud, ilmselt tuleb korralik overlay. Otseselt huvitavaid käsi pole, aga üks käsi, mis suht oluline.
                                Ma arvan , et 8 level. Avan btn Ato. Priit Oja ja BB callib. Flop ideaalne A36 suht rainbow
                                Panen cbeti. Oja chraisib mind BB fold....No kuidas tahan, aga ma ei saa seda foldida.Callin
                                Turn 8. Paneb mingi 30% ja riveris ilsmelt oleks juba kogu stakk sees...Mõtlen ja mõtlen...krt nu ma ei näe seal bluffe, teen raske foldi juba turnis ja säilitades mängitava stakk. Näitab AK...

Comment

Working...