[MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
    Suht pekkis sess oli eile ja täna jätkub. Valin uut monitori ja UPSi ning tellin külmkapi ära.
    Ma ei mõista monitoride valikul? Et mida seal nii väga valida on?

Ise valides olen lihtsalt eelistanud seda, et kõik monitorid oleksid identsed, kuigi pikas perspektiivis nii või naa mõni viskab vedru välja ja pärast sama saada võimatu. Viimati komplekteerisingi uued monitorid tööle.

Tööl
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kodus

Rääkides siis veel eraldi monitoridest. Lisaks on mul tööl veel kaks stationi ja nagu kirjutasin, siis ongi seal kõik erinevad monitorid, sest ajapikku nad paraku lähevad läbi.

Täna võid ju miskit täppistööd teha ja üritada sobitada, aga pikas perspektiivis pole küll mingit vahet. Ja mingite hertzide ja asjade ja muu juraga - pole elus selle peale ühtegi minutit kulutanud, ometi olen viimased 28 aastat olnud iga päev arvuti taga 8+ tundi v.a. Kaitseväes viibitud aeg.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Ma ei mõista monitoride valikul? Et mida seal nii väga valida on?

Ise valides olen lihtsalt eelistanud seda, et kõik monitorid oleksid identsed, kuigi pikas perspektiivis nii või naa mõni viskab vedru välja ja pärast sama saada võimatu. Viimati komplekteerisingi uued monitorid tööle.

Tööl

Kodus

Rääkides siis veel eraldi monitoridest. Lisaks on mul tööl veel kaks stationi ja nagu kirjutasin, siis ongi seal kõik erinevad monitorid, sest ajapikku nad paraku lähevad läbi.

Täna võid ju miskit täppistööd teha ja üritada sobitada, aga pikas perspektiivis pole küll mingit vahet. Ja mingite hertzide ja asjade ja muu juraga - pole elus selle peale ühtegi minutit kulutanud, ometi olen viimased 28 aastat olnud iga päev arvuti taga 8+ tundi v.a. Kaitseväes viibitud aeg.
      Kas 3 sellise monitori asemel üks suur nõgus pole parem? (Mul puudub kogemus nõgusa monitoriga). Mul ka vist 1te monitori juurde vaja.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Ja monitoride valiku puhul- tee euronics vms endale meeldivat lahti ,kust monitore saab. Ala 100+ vastet ja proovi siis valida. Mis parameetrite järgi sa valiks ,kui nüüd tollid jätaks välja. Mis firma,mis andmed üldse päriselt loevad ?(ma ntx it kauge inimene ja oma praeguse monitori ostsin suvalt ,ala mis esimesena tundus norm suurus ja enamvähem hind)

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Mul 27" mingi ultra HD 144 hz ja teise monitori sain töölt tasuta mingi lambise, vahepeal kaob pilt ära aga kasutan harva, ala mingi wintv streami vms jaoks

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Ma järgmise valin ka ala parima müügipildi järgi. Muud andmed ei ütle mulle midagi nagunii,või kuidas need andmed mõjutavad mu elu.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              Kas 3 sellise monitori asemel üks suur nõgus pole parem? (Mul puudub kogemus nõgusa monitoriga). Mul ka vist 1te monitori juurde vaja.
              Oli kunagi 30", aga minule ei meeldi. 2 x 24" on minu arvates 1000x parem kui üks suur, kuid arvan, et maitse asi.

Minule on tähtis, et kuvarid oleks eraldi ja eraldi kuvarite peal saan asju hoida. Kindlasti on võimalik ka miski "poolitamisprogramm", mis teeb ka suure kuvari kaheks, aga siiski.

Kolme kuvariga on veel mugavam ja ausalt öeldes, kui praegu fantaseerima hakata, siis kuus kuvarit oleks ideaalne, kus ka kolme peal on veel kolm monitori.

Mida sellist

Ülimugav on, kui on nii-öelda statsionaarsed monitorid, kus on sul ainult teatud asjad. Ühe monitori peal ma ei suudaks välja mõelda, et kuidas ma seda teeks.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ma ei suudaks 3 monitori peal hiirt lahmida

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Ma ei suudaks 3 monitori peal hiirt lahmida
                  Mul veel mitu hiirt ka,üks ergonoomiline -hoiad mingi 80 kraadise kalde all. Talvel ranne hakkas lampi räigelt valutama sellest grindimisest,nädal aeg oli piinav valu-näpuga kuidagi üritasid tabada klikkimise nuppu,kuni kolisin hiire pealt touchpadi peale ja siis avastasin ergonoomilise hiire. Kellegil veel olnud kunagi siukest asja ?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Hopaa. Muidugi ecuadoril tuleb siis valida, et kumb, sest samal ajal on ka Kings of Tallinn Queens naisteturniir.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Ecuador on kings of tallinn day 3 ikka

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                        Ecuador on kings of tallinn day 3 ikka
                        Ei. Sina oled, sest ma üritan oma €1100 Kings of Tallinn põhiturniiri pileti sulle pähe määrida ja kuidagi ära anda (mis muidugi on mission impossible).

Oh ja 26. oktoober mul aasta kainust ka täis. Peaks väikse võtu tegema siis...

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Aga milleks võtta ,tühjad kalorid,mis ei anna mitte M-igi

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Ei. Sina oled, sest ma üritan oma €1100 Kings of Tallinn põhiturniiri pileti sulle pähe määrida ja kuidagi ära anda (mis muidugi on mission impossible).

Oh ja 26. oktoober mul aasta kainust ka täis. Peaks väikse võtu tegema siis...
                            Võtab keegi vedu ka?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                              Aga milleks võtta ,tühjad kalorid,mis ei anna mitte M-igi
                              Aga, kes ütles, et mina võtan ja mida võtan :D

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Aga, kes ütles, et mina võtan ja mida võtan :D
                                Ai ,mängisid mu üle seekord.

Comment

Working...