[MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ecuador13
    🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
    • Aug 2009
    • 730

Re: [MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Kuna paljud regud juba selg ees liikumas kõrgemalt ka mu limiitidesse eriti pühapäeval, siis ma plaanimas siin readjustmente liikuda veel madalale pühapäevaks. Teise variandina on laual vähendada table counti, aga kuna ma masstableri taustaga siis seda väga teha ei tahaks. Kuigi sundaydel suur edge tuleb sellest et vastased annavad ära liiga palju laudu grindides timing ja sizing telle. Aga kuna ma keskendumas peamiselt laulupidudele, siis see pole nii oluline. Laulupidude early phased ikka väga lihtsad ja endgames table count langenud anyway seega ma eelistan esimest varianti.

Täna siis üle pika aja 2. päeva break, kuid mitte oma vabast tahtest! Torkasin võpsikus kummardades terava oksa silma sisse endale, ônneks jooks on paigas ja nägemine okei. Just saabusin EMOst, homme tahaks ikka grindi teha, räme grindiisu peal!

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

See jah rõve. Seepärast ka sie prillikandja ja pole oppi teinud. Metsas hea liikuda ei pea vaatame, et mingi oksaga silma saad.
      Teine asi. Miks regud selg ees avstu tulevad? Murettekitav fakt. Mis siis toimub?

Comment

• Ecuador13
        • Aug 2009
        • 730

Aga ma ei vastanud küsimusele, ma arvan lifetime võib vabalt sunday down olla, aga mul ei ole datat selle kohta. Üldjuhul sundaydel mängitakse keskmiselt kõrgemaid limiite kui muidu ja fieldid ka way suuremad siis see dispersiooni muutus on eeldatud. Lisaks sundaydel on regide osakaal kogufieldides ka suurem, hobikad peavad varem magama minema ei saa 04ni lasta, sest und vaja enne tööle minekut jne. Aga ma arvan et mängud on still soft as hell, tuleb adjustida olukorraga.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
          Kuna paljud regud juba selg ees liikumas kõrgemalt ka mu limiitidesse eriti pühapäeval, siis ma plaanimas siin readjustmente liikuda veel madalale pühapäevaks. Teise variandina on laual vähendada table counti, aga kuna ma masstableri taustaga siis seda väga teha ei tahaks. Kuigi sundaydel suur edge tuleb sellest et vastased annavad ära liiga palju laudu grindides timing ja sizing telle. Aga kuna ma keskendumas peamiselt laulupidudele, siis see pole nii oluline. Laulupidude early phased ikka väga lihtsad ja endgames table count langenud anyway seega ma eelistan esimest varianti.

Täna siis üle pika aja 2. päeva break, kuid mitte oma vabast tahtest! Torkasin võpsikus kummardades terava oksa silma sisse endale, ônneks jooks on paigas ja nägemine okei. Just saabusin EMOst, homme tahaks ikka grindi teha, räme grindiisu peal!
          Õnneks võid lohutada end sellega, et silmad on tegelikult jõhkralt kõvad asjad. Mingi silmamunade tühjaks jooksmine on ainult õudukates.

Aga mõtle, kui nüüd pärast saad silmasid nii välja "poppida". Istud pokkerilauas ja popitad silmasid. Päris creepy tell või vähemalt bluff.

Comment

• Ecuador13
            • Aug 2009
            • 730

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ou yeah

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Ikka "muumipoiss" ???

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ma just tahtsin enne öelda, et ilus vaadata, kui poiss on kaine. Ja siis saabus kuller... Coronadega.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Jh võiks olla süsteem ,et on põhilauad-mis on staatiliselt ees ja vahel kui arenemas suur käsi,tood esile.Või siis lexi süsteem ,et hüppab 1-3 laua vahelt ja samamoodi toob laua ette kui midagi suurt kuskil. Muidu vähe epilepsia hoo kutsub veel esile. Muidu ikka 100x põnevam kui tupic isegi kui mikker väljas

Comment

• Kakahirmutis
                      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Jh võiks olla süsteem ,et on põhilauad-mis on staatiliselt ees ja vahel kui arenemas suur käsi,tood esile.Või siis lexi süsteem ,et hüppab 1-3 laua vahelt ja samamoodi toob laua ette kui midagi suurt kuskil. Muidu vähe epilepsia hoo kutsub veel esile. Muidu ikka 100x põnevam kui tupic isegi kui mikker väljas
                      See vist parim süsteem jah

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                        Mind see ei häiri, kui varsti stati reklaamnägu:

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Mind see ei häiri, kui varsti stati reklaamnägu:
                          Any publicity is good publicity

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Win tv-st saab mingi tagumise otsa striim,kui equador vaid kuulab tagasisidet (erinevalt ühest staarist näiteks) ja ei jäta pooleli asja

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Aga ei. Solid möla kõrvale ja üle pika aja vähemalt midagi vaadata. Tekib isegi mõnus pokkervibe, kui olla moodne mees ja kasutada moodsat sõnavara :D

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Tahan lausa editida eraldi staari osas -et kõike mida soovitatud/öeldud/kriitikat jagatud kasvõi prode päevikus- nägi härra isikliku rünnakuna,mitte võimalusena areneda/tweakida asju. Kasvõi see viimane valang ranka päevikus tõestas seda ,et kõik nagu jahiks teda tema arust,mitte ei soovi head.

Comment

Working...