[MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: [MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Vennal 84 followeri juba enne videote tulemist.

Comment

• Ecuador13
      🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
      • Aug 2009
      • 730

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      On ikka põrsas ,tahad müürilt selle vähesegi trafficu käest võtta või. Mis keeles sa striimid ?
      Estonski

Comment

• Ecuador13
        🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
        • Aug 2009
        • 730

Laivis ikka korralik ikaldus, täna jälle kasutasin ticketid ära €150 coolbet live special ja olympsis käisin panin kaks bulletit, 80-20 olukorrad on tunnetuslikult nagu 15/85. Loodetavasti homme onlines jooks paraneb.
        Netti testisin ka stuudios, upload oli laupa lõuna ajal 30Mbit/s Tele2 4Gga, loodetavasti ei tekita probleeme, Telia tehnik limp/foldis ära mu visiiditasu, ei julgenud puurida auku koridorist stuudiosse
        Last edited by Ecuador13; 31.08.24, 19:05.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Ma ei näinudki sind kordagi festivali ajal, oleksin tulnud tere ütlema.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Ma ei näinudki sind kordagi festivali ajal, oleksin tulnud tere ütlema.
            Ta kolmap mängis.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
              Laivis ikka korralik ikaldus, täna jälle kasutasin ticketid ära €150 coolbet live special ja olympsis käisin panin kaks bulletit, 80-20 olukorrad on tunnetuslikult nagu 15/85. Loodetavasti homme onlines jooks paraneb.
              Netti testisin ka stuudios, upload oli laupa lõuna ajal 30Mbit/s Tele2 4Gga, loodetavasti ei tekita probleeme, Telia tehnik limp/foldis ära mu visiiditasu, ei julgenud puurida auku koridorist stuudiosse
              Ja ma arvasin igas linnas /igas kortermajas ikka netivõimekus olemas ja pulk ainult maainimestele.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Rääkige parem kuidas on tänapäeval tunne elukutseline turniiri grinder olla?

Palju õppimisele ja grindimisele aega kulub? Mis bankroll ja tagavara?

Eeldan et kergemaks see nagu ei lähe ka.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Rääkige parem kuidas on tänapäeval tunne elukutseline turniiri grinder olla?

Palju õppimisele ja grindimisele aega kulub? Mis bankroll ja tagavara?

Eeldan et kergemaks see nagu ei lähe ka.
                  Ma isegi ei mõtleks selle peale. Poole mugavam on olla tööl ja nuiata vabu päevi või võtta vabu päei ning mängida pokkerit siis kui tahad. Täiskohustusena ikka jabur asi.

Kõige parem kombinatsioon oleks minu arvates selline, et oled töötav inimene, kes mängib pokkerit ja kui peaks seal hästi minema, siis seda raha, mitte investeerida mujale kui endasse - näiteks alustada ettevõtlusega.

Toon hästi lihtsa näite. Tahad teha pubi (või mis iganes äri), siis investeeridki seda sinna pubisse ja alustad tasa ja targu. See võib viia selleni, et lõpuks ongi see sinu töö, kuid kuna sa oled omaniku staatuses, siis oled juba ajaliselt vaba.

Võib-olla moderne ja moekas sõna "finantsavaba". Aga minna lihtsalt pokkeri professiooni peale - ma seda ei teeks.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Mina olen õppimise osas laiska pannud mitu kuud juba. Lihtsalt nautinud mugavustsooni ja ei ole huvi tõusta,kuna päeval nagunii stabiilseid üle 30seid ei ole minu saitidel. Br raske kommenteerida ,kuna üritan saitidel ebamugavalt palju mitte hoida-miskit hoian skrillis ,miski swedis -busto hirm oleks siis korrastaks paremini ära,a kuna 95% mu fieldidest alla 100 inimese siis ei ole suurt higistamist olnud. Grindin 6,5 päeva nädalas vist ,isegi "vaba päev" üritan mõne tunnise sessi teha (sõltlane vist).
                    Oskaks cashi ,siis parem grindiks cashi ja vahel vb võtaks mõned turkad ligi.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Aga paraku riik hakkab kottima lähiaastatel,ehk siis peab hakkama mõtlema vist kunagi,et kas on aeg kulusid vähemaks tõmmata ,või rohkem teenima hakata ???

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Minul on 5+ töökoht(palk pole väga hea, veidi alla keskmise) aga pokkeri jaoks aja leidmine on raske, samas olen seda elukutselisena teinud ja eriti ei soovi enam. See 1.5k€+ kohustuslikult kokku grindida et olla elamisega breakeven tundub... väsitav

Eeldan et turniiridega on veel hullem kuna see on swingine, ma pelasin 2 kuud haiguslehel short deck turniire ja mitu hiirt läks.

Mulle meeldib tööl käia aga just enda tööl, mul on teoorias stressirohke koht aga võrreldes pokkeriga on see nagu puhkamas käiks.

Muidugi mõnel kuulsamal kui makstakse streamimise eest + antakse pileteid võib päris hea olla

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

2 streami eest palk + mõned piletid küll üksi piisav pole ,et full time teha. Peabki vist väheke sõltlane olema peast. Pealegi see palk vb nullis ka ,sest optibeti graafik vajus juba miinuspoolele ära näiteks ühel palgalisel.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Isegi kui ma läheks tööle ,siis valikski miski pokkerimänedzeri suunas liikuva ameti. Vb 5a pärast kogu sellest pokkerist siiber lõpuks ja olengi viisaka lipsuga maxima turva.

Edit: Vb üldse tuleb venelane ja mõlemad koorime tagalas kartulit rankale
                            Last edited by Söönlusikast; 31.08.24, 20:14.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

2 streami eest palk + mõned piletid küll üksi piisav pole ,et full time teha. Peabki vist väheke sõltlane olema peast. Pealegi see palk vb nullis ka ,sest optibeti graafik vajus juba miinuspoolele ära näiteks ühel palgalisel.
                              See on lihtsalt väike lisa, võitev pead nagunii olema.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Isegi kui ma läheks tööle ,siis valikski miski pokkerimänedzeri suunas liikuva ameti. Vb 5a pärast kogu sellest pokkerist siiber lõpuks ja olengi viisaka lipsuga maxima turva.
                                Ma alustasingi oma karjääri öö turvana ja lihtsalt pelasin öö läbi pokkerit, palk küll kehva, terves valdkonnas.

Peale pokkerit oli keeruline, nagu midagi väga ei osanud ja ma kandideerisin ikka üle maailma pokkeri töökohtadele(mitte diiler, turva või teenindaja) ja ega keegi ei võta tööle, pokker ise ei ole nende jaoks tööks vajalik oskus.

Mõned aastad hiljem oleks küll maltake bet365 saanud tutvuse kaudu aga ei olnud enam mõtet.
                                Last edited by Kakahirmutis; 31.08.24, 20:20.

Comment

Working...