[MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ecuador13
    🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
    • Aug 2009
    • 730

Re: [MTTs@online and live] Second paari ei foldi ja vett ei joo

Nulliring, mingid mõttetud karikad on ette näidata ainult, pole mainimist väärtki.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

nulliring parem kui miinusring. võib veel nii asjagi saada ja seega hea töö foorumi esistriimer ?

Pärast, kui kompus, peaks sul tiiti ära vahetama...

Aa, ja kui leian viitsimist, siis proovin ehk täna ise Türikat striimida. Saab rahvale näidata, kuidas otse peerukassse turkal sulle kohalikud lillelaadalinlased kütavad.

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        nulliring parem kui miinusring. võib veel nii asjagi saada ja seega hea töö foorumi esistriimer ?

Pärast, kui kompus, peaks sul tiiti ära vahetama...

Aa, ja kui leian viitsimist, siis proovin ehk täna ise Türikat striimida. Saab rahvale näidata, kuidas otse peerukassse turkal sulle kohalikud lillelaadalinlased kütavad.
        Sellel türikal nii pikk late reg et ma jään poole turna pealt magama

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Sellel türikal nii pikk late reg et ma jään poole turna pealt magama
          Keegi kirjutas kuskil, et kellegil pidid olema uneprobleemid ja nüüd jääb poole turka pealt magama ??

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Keegi kirjutas kuskil, et kellegil pidid olema uneprobleemid ja nüüd jääb poole turka pealt magama ??
            Ma lähen 21:00 alustan une rituaalidega, panen unerohu alla, kui see ei aita siis panen ühe veel ja siis äkki 23:00 -02:00 vajun lõpuks, kell 7 käib jälle äratus

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ma lähen 21:00 alustan une rituaalidega, panen unerohu alla, kui see ei aita siis panen ühe veel ja siis äkki 23:00 -02:00 vajun lõpuks, kell 7 käib jälle äratus
              kaota äratus ära ja uneprobleemid kaovad. Ütle ülemusele, et tuled kuna tuled nüüdsest.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                kaota äratus ära ja uneprobleemid kaovad. Ütle ülemusele, et tuled kuna tuled nüüdsest.
                Loogika ütleks et tekib ajaga unevõlg aga sittagi, väsimus on aga mingit und ei tule.

Öösel kass ajas naise üles ja siis naine ajas minu üles, päev läbi haigutan ja kipitan silmi, aga õhtul nkn jälle normaalselt magama ei jää

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Loogika ütleks et tekib ajaga unevõlg aga sittagi, väsimus on aga mingit und ei tule.

Öösel kass ajas naise üles ja siis naine ajas minu üles, päev läbi haigutan ja kipitan silmi, aga õhtul nkn jälle normaalselt magama ei jää
                  eriti hull mees, ma ei luba kassi magamistoa lähedusse ka-isegi päeval mitte. Ma ei viitsi öösel ärgata selle peale , et ajab mingit tupsu voodi all taga vms,

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                    Või kui ülemus ei ole mõistlik, siis otsi uus töökoht ühes ettevõttes, nagu näiteks see:

Muuseas. Üks ettevõte, kus selline asi toimis, vähemalt aastaid tagasi, on selline, millelt saame tihti kõik arveid. Seal oli sisuliselt lepitud kokku, et kabinetis on 4-5 venda, aga kohal on ainult üks-kaks ja nii "roteeriti".

Tehti üksteisele pidevalt katet, ehk 1-2 venda tegid ära 4-5 venna töö, kõik said mõnusalt suuri palkasid, kuid iga kuu paar nädalat puhkust oli garanteeritud, millele lisandus tavapärane puhkus, preemiad, boonused. Süvariik meie endi "sundarvel".
                    Vihjeks, mis ettevõttega võis tegu olla, annan selle: ⚡

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Äkki optibet võtab mu eetrisse red bulli libistama, palga eest võin ju spinne keerutada küll

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Kunagi oli triobetis mingi promo et saad boonus punkte iga 1€ eest mis sa betid ja selle sai kohe rahaks teha, aga ma panin tähele et kuidagi palju punkte anti. Panin siis iga nädal 100-600x 1€ beti täiesti suva 1.5-2 konf asjadele ja iga nädal mingi 100€ tasuta raha, keegi midagi ei õelnud. See kestis mingi 2 kuud äkki
                        Mul oli betsafes kunagi mingi promo. Et teed mingi ala 100k käivet ja saad 5k vms. Mängisin siis bj ja panin ca 3k auku jäin 5k boonust ootama...Hakati nussima otseselt et ei saa. Õnneks olin veidi valmistunud selleks(apnin ju päris palju raha ja volyymi sisse) ja tegin kõik screenshotid tingimustest jne Enri Orav Oli seal ka mingi pokkeriboss andis mõista, et sa ei saa midagi. Pöördusin siis MTA poole, seal oli mingi jurist, kes litsentsidega tegeleb. Seletasin kõik pulk pulga haaval ära. Mis oli promo, kus olid tingimused jne. Nädala pärast tuli betsafest mail, et makstakse kõik boonus välja...Ehk minu jaoks oli konkreetselt kasu sellest litsentsist. Nad tahtsid mind üle lasta konkreetselt ja jurist aitas mind. Kui kellegil mingid issued kunagi mingi lits toaga võin kontakti anda.

Comment

• Ecuador13
                          • Aug 2009
                          • 730

888 siiamaani huiavad, aga vale vennaga huiavad. Nädala lõpuks on mul see raha käes.

Sõber aitas laua ka kokku panna. Vaikselt stuudio hakkab ilmet võtma:
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          Last edited by Ecuador13; 23.08.24, 09:52.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas Ecuador13 Vaata postitust
                            888 siiamaani huiavad, aga vale vennaga huiavad. Nädala lõpuks on mul see raha käes.

Sõber aitas laua ka kokku panna. Vaikselt stuudio hakkab ilmet võtma.
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            a mis case on üldse ? mul pole ühtegi probleemi olnud, 3 päeva ja raha kohal alati,

Comment

• Ecuador13
                              • Aug 2009
                              • 730

Mul ka siiani ei olnud probleeme ja kõik timm, aga nüüd lampi nõuavad verificationit et saada neile proof of address aga seda uploadida ei saa, väidab et kõik dokid okeid ja uut lisada ei saa. Supportist tuleb stamp vastused aint 10+ korda ja e-maili teel ei saa ka saata neile. Pmst gg selle kontoga, teen uue konto ja dumpin bankrolli sinna ümber, oma viga et huiavad.

Comment

• Ecuador13
                                • Aug 2009
                                • 730

Kui suurema hiti saad turnadest, siis hakkad aimu saama, see suht standard urkasaitidel et hakkavad huiama venitades protsessi lootes et sa maha spewid rolli enne kui jonksu saab. Megastandard.

Comment

Working...