Uurisin vahepeal BestPokerCoachingu pakkumisi. FR neil pole, ent on 6max. Kas kellelgi on kogemusi sellega? Võtavad ikkagi 50% kasumist endale, ning põrsast kotis osta ei taha.
Selle looja on minu silmis semi-scammer/fraud vms - müüs pikalt coachingut mingi 80K sample graafiku pealt, siiani pole screenname vist avalikustanud täiesti non-sense põhjustel ja neil on kõige margisem marketing ever.
Aga võimalik, et neil on nüüd asjalikud coachid, pole kursis.
Viimane koht kuhu soovitaks midagi otsima minna. Neil youtubes mingi video ka üleval, kus coach paugub ja lõugab õpilasega (solid entertainment btw). Mulle pole head muljet jätnud :)
EI soovita väga,olin seal,jäin kenasti plussi aga oled räige liinitööline ja mingit inimlikkus/sõbralikkust seal pole,lihtsalt tuim ori,neil on mega hunnik coachitavaid ja kohati ei suuda nad handlida seda!
Ei soovita besti, võta 1v1 coachingut mõnelt fr/6m gurult parem.
See tundub olevat sääraste programmide tüüpviga. Arvestades, et nad võtavad hetkel *kõik* soovijad õppima, siis tunduski way too kahtlane, et mingist personaalsest coachingust siin rääkida võiks.
Tänud tagasiside eest igal juhul kõigile, kes mingit kokkupuudet omavad. Isikliku coachi otsimine on mu plaan B nkn. Aga seda siis, kui NL100s olen kanda kinnitanud juba.
Selle looja on minu silmis semi-scammer/fraud vms - müüs pikalt coachingut mingi 80K sample graafiku pealt, siiani pole screenname vist avalikustanud täiesti non-sense põhjustel ja neil on kõige margisem marketing ever.
Aga võimalik, et neil on nüüd asjalikud coachid, pole kursis.
Gordon on väga hea jutu ning tugeva müügioskustega inimene, kes oskab inimesi mõjutada, musta valgeks rääkida ja süstida inimestesse usku ja motivatsiooni, aga see ei pruugi teha temast semi-scammerit.
Ka mina ei ole kursis ei tema ega tema teiste coach'idega - üleüldse ei ole pokkeriga eriti kursis, aga olen sealsel saidil blogisid lugemas käinud ning osad on siiani bookmarkitud, mida käin iga päev kontrollimas. Edulugusid seal on.
Ma ei oska öelda, mis on nende edulugude saladused, kas coaching või motivatsioon, aga viimane võib olla isegi tähtsam. S.t. kui Sul on piisavalt mänguoskusi, siis inimene, kes suudab sind motiveerida mängima, tiltama ja mängu üle rohkem mõtlema, võib olla parem kui näiteks maailma tipptasemel coach.
Ma ei oska öelda, mis on nende edulugude saladused, kas coaching või motivatsioon, aga viimane võib olla isegi tähtsam. S.t. kui Sul on piisavalt mänguoskusi, siis inimene, kes suudab sind motiveerida mängima, tiltama ja mängu üle rohkem mõtlema, võib olla parem kui näiteks maailma tipptasemel coach.
Võin oma kogemuse põhjal öelda, et jah - säärastes programmides peab olema motivaator. Keegi, kes on hea müügiinimese jutuga, ning suudab panna kedagi uskuma, et ta biidib mängu. Kes süstib tagasi tahtmise lauda istuda, kui mõni sess on läinud eriti peesse. See on just algajatele vajalik imo, kes pole veel õiget mindsetti omandanud.
Maailmaparimcoach võib teooriat õpetada, ning õpilasel võib olla see info kõik olemas alateadvuses mängu ajal, aga algajatel on õiged otsused justkui emotsioonide layeri taga peidus.
Võib-olla jah Gordon täidab seda mindseti boostija rolli - kes teab. Et nad suudaks emotsioonid alla suruda ja õigesti mängida.
Ühesõnaga kui see Gordon ise ei tundu mängumees olevat, siis ma kahtlustan, et seal on väheke tehnilisemaid coache küll lisaks, et selliseid tulemusi teha. Aga mis siin ikka spekuleerida - ainus viis teada saada on proovida, mida ma hetkel teha ei julge.
Blogide suhtes olen ma võrdlemisi skeptiline. Kui mõned edulood on olemas, siis mis see overall successrate seal olla võib? Mitu % õpilastest biidivad peale programmi läbimist? Kuna BPC tundub huge kommuun olevat, siis edulugude arv tundub suhteliselt väike olevat.
Ühesõnaga kui see Gordon ise ei tundu mängumees olevat, siis ma kahtlustan, et seal on väheke tehnilisemaid coache küll lisaks, et selliseid tulemusi teha. Aga mis siin ikka spekuleerida - ainus viis teada saada on proovida, mida ma hetkel teha ei julge.
Blogide suhtes olen ma võrdlemisi skeptiline. Kui mõned edulood on olemas, siis mis see overall successrate seal olla võib? Mitu % õpilastest biidivad peale programmi läbimist? Kuna BPC tundub huge kommuun olevat, siis edulugude arv tundub suhteliselt väike olevat.
Enne, kui kuskile tõttad, siis tutvu ka kindlasti lepingutega. See ei ole päris selline koht, kus lähed ja proovid. Kui nad lepingutingimusi muutnud ei ole, siis seal enne liitumist on ka tagatisrahad, mida sa enne lepingu lõppemist ei näe ning tuleb täita rida punkte. See, milline see leping täpselt on, ma ei tea, aga tean, et seal tuleb võtta osa teatud tegevustest, mängida ja muidugi jagada ka kasumit.
Comment