PLO ABC - make a living inbetween 270725 hands

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • gamblingFTW
    Vana Tegija
    • Aug 2012
    • 1122

Re: PLO ABC - make a living inbetween 270725 hands

Ei sõida katus ära, võiks ju lihtsalt natuke leebemalt suhtuda. Imo pidev allasurumine käib sinu poolt igas teemas. Enda arvamuse õigustamine, alustavate mängijate mõnitamine. Ma ei ütle, et sa valesti arvaks vms aga mõttetu on teisi alla suruda sp.

E: nagu ma aru saan oled sa tark ja haritud vend psüholoogias (vist?). Võiks, siis pigem mõistlikult aidata inimesi valdkonnas, kus nad kindlasti pole nii pädevad, kui sina ja mitte mõttetult ajada "mina olen targem, kui sina" stiilis teksti.
    Last edited by gamblingFTW; 07.01.16, 12:08.

Comment

• karupoeg
      Pokkerihai
      • Jun 2012
      • 3823

Algselt postitas Confidence Vaata postitust
      Mees sa oled lihtsalt ignorantne. Iga su kommentaar on eesmärgiga teisi maha teha ja ennast üles upitada. Vaata peeglisse korraks ja roni oma ego mäe otsast alla.

Selle päeviku eesmärk ongi igast löga siia kirja panna, mõne jaoks on see osa õppimise protsessist.
      ma tean jeap, et strong people dont put others down but lift them up.

Comment

• Confidence
        FPP Pro
        • Mar 2015
        • 200

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
        ma tean jeap, et strong people dont put others down but lift them up.
        Ilmselgelt on sul probleeme, millega tegelemine oleks mõistlikum kui siin foorumis aja viitmine.

Comment

• feelitwell
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2015
          • 328

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
          ainuke asi, mis on siin naljakas on see, kuidas täismehed, kes loodavad edukaks saada ülimalt keerulises valdkonnas, käituvad nagu facebookis kooli kõrvalt geelküünebisnist ajavad 17 aastased beibed. Võtke nüüd mõistus pähe, tehke tööd ja ärge ajage mingit ebaadekvaatset kelbast suust välja.
          Olgem ausad, ainult Sina ajad ebaadekvaatset "kelbast" kui mis on su eesmärk või põhjust jääb kaugelt arusaamatuks.

hea et sa leitsid mingi suvalise postri millega tsisteerida mu "motiveerivat" lauset.
          tõsis on see, et ainut Sina nägid selles midagi enda jaoks
          Mina kõigest copy pastesin selle redditist ilma migni kindla eesmärgiga enda jaoks ega ka teistele.

looda et sul kõik hästi ikka elus, tundub et rasked ajad aga küll s üle saad.

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
            Ei sõida katus ära, võiks ju lihtsalt natuke leebemalt suhtuda. Imo pidev allasurumine käib sinu poolt igas teemas. Enda arvamuse õigustamine, alustavate mängijate mõnitamine. Ma ei ütle, et sa valesti arvaks vms aga mõttetu on teisi alla suruda sp.
            selge pilt.

Ma päris siiralt arvasin, et meestes on natukene rohkem eneseirooniat ja ei võeta nii tõsiselt minupoolset arvamust, sest fakt on, et ma ei ole kunagi pokkerit biitinud. Kuna sa oled sümpaatne vend ja ütled, et ma üle piiri, siis ju nii oli.

Kedagi alla suruda ei taha ja personaalne progress on ainult tervitatav. Eile üritasin natukene selgemat teksti panna, kuid kaks venda läksid mõistetamatult hüppesse ja jätkata ei viitsi. Vabandan, aga sellise olukorra kasutamine enda personaalseks lõbustamiseks on tõesti mu üks negatiivseid külgi.

Tulles aga arenemise juurde, siis psühholoogiat (sh ka vaimseid protsesse) 3 aastat õppinuna ning elades koos inimesega, kes on seda teinud 6 aastat ning on ka elukutseline, tean teemast natukene. Mina isiklikult kahtlen selliste meetodite perspektiivikuses. Rääkimata sellest, et kõrvalt tundub selline käitumine ja eneseväljendus üsna naeruväärne. Ja loomulikult seda ka, et ma ehe näide sellest, et hea teoreetik ei pea olema hea praktik :).

Olge tublid edasi.
            Last edited by karupoeg; 07.01.16, 12:24.

Comment

• Fabulous
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 2674

Võib-olla olen ma liiga küüniline ja liiga tugevalt ratsionaalse käitumise koolkonna poolt, aga konkreetsel juhul nõustun ma Karupojaga. Ma ei suuda hetkel tsiteeritavat teadusartiklit üles leida, aga see on tegelikult teaduslikult ära tõestatud, et igasugu inspireerivad/motiveerivad tsitaadid ja postrid reaalse elu pikas perspektiivis ei tööta. Tõsi, lühikese ajavahemiku jooksul võivad anda need mingi impulsiivse tõuke ennast soovitaval moel muuta, aga üldiselt pole neil nii palju mõjuvõimu, et tekitada püsivaid muutuseid. Ehk siis põhimõtteliselt loovad need justkui mingi väära lootuse ja tunde, et nüüd midagi muutub, aga reaalsus on sisuliselt alati veidi kurvem.

Kui juba asjade üle vinguda on võimalik, siis mulle ei meeldi lisaks ülalmainitule üldse ka see kui inimesed kirjutavad eesti-inglise keele segu.

Comment

• Confidence
                FPP Pro
                • Mar 2015
                • 200

Ma soovitaks OPil teise foorumisse kolida.

Comment

• muttaja
                  Pokkerihai
                  • Dec 2010
                  • 1965

Algselt postitas Confidence Vaata postitust
                  Ma soovitaks OPil teise foorumisse kolida.
                  Miks? Kas foorum pole mitte kõiksuguse tagasiside saamise jaoks? Siin seda saab, kuigi mõni asi ei proovi meeldida. Kas see on siis parem, kui kõik sellist kerget totrust takka kiidavad ja peput patsutavad?

Comment

• bi0hazard
                    Vana Tegija
                    • Jul 2010
                    • 1342

+1, see piltidega vastamine tekstidele on ju suht standard ja never ever ei tohiks sellist asja tõsiselt võtta. Minu arust ka karupoeg ei ole absoluutselt mingit piiri ületanud. Kui tema pilt sind solvas või tekitas sinus mingit viha, siis on probleem pigem sinus. Kui sellise asja peale katuse all põlema hakkab, siis on küll raske elada.
                    Teise foorumisse, sest üks vend pani poolnaljaga veidi puid alla, mis me oleme 12 aastased?
                    GL feelitwell, su päevikut on fun lugeda ja hoian ise ka end igapäevaselt kursis, taon ka PLO zoomi starsis(5-25), veel pole sind kohanud, aga eks ka see aeg tuleb :)
                    Ära võtta kõike rünnakuna ja on sul ka lihtsam.

Comment

• Confidence
                      FPP Pro
                      • Mar 2015
                      • 200

Algselt postitas muttaja Vaata postitust
                      Miks? Kas foorum pole mitte kõiksuguse tagasiside saamise jaoks? Siin seda saab, kuigi mõni asi ei proovi meeldida. Kas see on siis parem, kui kõik sellist kerget totrust takka kiidavad ja peput patsutavad?
                      Strateegilise poole pealt on see foorum surnud olnud juba aastaid. RIO on koht kus olla.

Comment

• gamblingFTW
                        Vana Tegija
                        • Aug 2012
                        • 1122

Õigus muidugi, et ei tasuks kõike nii isiklikult võtta, ei tea mina ka. Mulle tundus juba naljakana veits, et muttaja ja karupoeg käivad tögamas koguaeg mängijate teemades, kes püüavad vaeva näha mängu ja mindseti kallal ja areneda. Ma tahaks küll pigem positiivset tagasisidet ja normaalset kriitikat, mitte et tegelt ma olen luuser jne. Anyhooo ise ka tögan pulli pärast vastu, niiet ühed mustad vast mõlemad niiet why not. :D

Comment

• korrastaja
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2013
                          • 321

https://www.youtube.com/watch?v=D_Vg4uyYwEk ma ütlen, see video enne sessi on nuts!

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Algselt postitas korrastaja Vaata postitust
                            https://www.youtube.com/watch?v=D_Vg4uyYwEk ma ütlen, see video enne sessi on nuts!
                            See ikka

Comment

• feelitwell
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2015
                              • 328

Ei maksa jaa kiskuda omavahel, muidugi vaba foorum ja iga üks ütleb mis pähe tuleb, aga tihti on mõistlikum mitte kirjutada, kui see mängib ainult ühe lõbu peale välja.
                              Ja kellegi maha tegemine on midagi millest ma kunagi pole aru saanud. Tundub, et siis inimene litsalt soovibki tuimalt halba teisele, mis on lihtsalt terve mõistuse vastu.

Aga kuulake parem head mussi ja grindige ja olge lõbusad. kergem.

Comment

• feelitwell
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2015
                                • 328

Comment

Working...