Kolmas koht jah tuli, ehk viimane kes sai rahadesse olingi mina (15 euri)!
MIna actionis, sb vs 2x suurem stäkk BB
Stiilin T4ssga 3x (10 BB taga), tightim callib, flopp K42, cbetin pool stäkki sisse, callib. Chekin turni, paneb mu peaaegu al ini,lähen al ini, ja vastane foldib. Tal auku rida, ei vaadanud mu stäkki ja foldis valesti ära.
99 vs A7 vs A4 ei pidand kui callisin väiksemaid stäkke. A8 vs callisin AJ ei pidand. KQ K pihtas ei pidand 3 bärrelile, aga alati jäi mul veidi alles et välja ei kukkunud.
Ühe vale calli tegin lõpus Q8ss ga, aga siis olin väike stäkk ja juba rahades ja selle käe ka võitsin vs A4.
plaan oli paar boonust lahti mängida aga ahjuall käimine lõi rütmi sassi.
Täna codecci avatari soeng juuksuris pähe lasta teha. Sünnip ka 15 nov. tulemas, et ootan kingitusi.
63s
Pre actionit ei oska täpselt kommenteerida. fancy play milleks peab postflop mäng väga hea olema ja vastast tundma, ta ei tohi liiga agro maniak olla, ja stäkid peavad võimalikult sügavad olema. Minu arsenalis sellist liini pole, ma ei tea kuidas seal cash laudades see kasuks tuleb, vb tuleb, mingi balanss vms.
Kindel on see et kui sa preflopis võtad sellise liini siis ma ei tea põhjust miks sa flopil enda liini ei jätka ja riveriks all in pole, sest mitte ainult ei tuleks nagunii enamuse ajast A-high floppi cbettida, vaid see on selle käe jaoks ideaalne flop. Sinu käsi on peidetud ja kui sa preflopis otsustasid fishi vastu potti ehitada, siis miks mitte ka flopil kus sul lisaks fold equitile reaalselt hea equity + laud millega vastane tihti hästi maksab kui hitid, nii et head implied oddsid.
Pmst kui 63-ga ei ürita A-high floppi bettida, siis potti ei võida piisavalt tihti ja pre polegi mõtet potti kasvatada, sest 6-high-ga riverini vastu ei pea. Odavalt tõmbamine ei tohiks eesmärgiks olla kui lisaks tõmbele on fold equity, sest esindad pre tõstega kõrgeid kaarte + vastane maksab hästi kui tal endal kõrged pihtas ja hitid.
As played, siis ma ilmselt tõstaks riveril. Parim river mis selle käega saab tulla ja miks üldse pre raha sisse panna ja väärtust ei võtagi.
vs 30/7, reise flop 2/40, agro turn 3,5, kaotav -30 bb 100, paar t kkätt.
QQ
Eks siin vastasel on päris tugev kaart kui ta flopil tõstab, mida ta tavaliselt ei tee nagu statsidest näha ja kui ta muidu väga passiivne 30/7 tüüp.
Loodan et sa enamasti villain win rate ei vaata nagu siin käeski mis temal -30BB/100. Sa ei teaks milles vastase vead peituvad (kui eelkõige tema VPIP ja PFR ei vaata, millel peaks olema otsuste tegemisel mäekõrgune ülekaal teiste stattide ees ja mille ees peaks olema omakorda ülekaal mänguloogikal seoses enda konkreetse käe ja lauaga connectimisel) isegi kui sul tema kohta piisav sämpel. Selles mõttes et kui ta sind tõstab, siis ei tohiks mõelda et tema tõste on vale ja toodab talle miinust ja et ilmselt ta paneb seal iga kord auku enda raha kuna tema stats -30BB/100.
Põhiline stat mis antud käes oluline on see, et tema PFR on vaid 7 ja seega tal väga kitsas range pre kui ta tõstab ja ilmselt tal kitsas range ka postflop siis kui ta tõstab olles pre tõstnud või mitte. Tema tõste on seda tugevam et muidu ta ei taha tõsta ja passiivselt callib kaasa - VPIP - 30
Raise flop stat tuleb kasuks küll kui marginaalne spot.
See kõik selleks aga ma muidugi ei oskaks selle suhtkoht kuiva lauaga nii heast käest loobuda. Sama hästi võib pre loobuda sellest käest. Ta küll passiivne aga vb ta samas tõstab vahel top paariga flopil nagu AJ ja KJ või QJ (näiteks kui tal sinust väga loose imidz).
põhimõtteliselt oleks tarvis teada kas ta flopil tõstaks ainult siis kui tal 2pair+. Raise flop 2/40 võib sellele viidata küll. Minul oleks raskusi vastast nii passiivseks raudselt riidida, 30/7 tüüp võib samas imelikke liigutusi teha või vb õppis AKs-ga tõstma in position jne. ja seega ei suudaks foldida. Tal pole full stäkk ka.
Pakun et kaotasid käe kolmikule/nelikule või KK/AA-le. Muidu sa poleks seda postitanud.
63s
Pre actionit ei oska täpselt kommenteerida. fancy play milleks peab postflop mäng väga hea olema ja vastast tundma, ta ei tohi liiga agro maniak olla, ja stäkid peavad võimalikult sügavad olema. Minu arsenalis sellist liini pole, ma ei tea kuidas seal cash laudades see kasuks tuleb, vb tuleb, mingi balanss vms.
Kindel on see et kui sa preflopis võtad sellise liini siis ma ei tea põhjust miks sa flopil enda liini ei jätka ja riveriks all in pole, sest mitte ainult ei tuleks nagunii enamuse ajast A-high floppi cbettida, vaid see on selle käe jaoks ideaalne flop. Sinu käsi on peidetud ja kui sa preflopis otsustasid fishi vastu potti ehitada, siis miks mitte ka flopil kus sul lisaks fold equitile reaalselt hea equity + laud millega vastane tihti hästi maksab kui hitid, nii et head implied oddsid.
Pmst kui 63-ga ei ürita A-high floppi bettida, siis potti ei võida piisavalt tihti ja pre polegi mõtet potti kasvatada, sest 6-high-ga riverini vastu ei pea. Odavalt tõmbamine ei tohiks eesmärgiks olla kui lisaks tõmbele on fold equity, sest esindad pre tõstega kõrgeid kaarte + vastane maksab hästi kui tal endal kõrged pihtas ja hitid.
As played, siis ma ilmselt tõstaks riveril. Parim river mis selle käega saab tulla ja miks üldse pre raha sisse panna ja väärtust ei võtagi.
Kirjelda nüüd käekäiku nii, et Herol on ikka A7o. Mulle endale ei meeldi A6o-A9o väga postflop OOP jääda, ülisitt mängida neid. Suited ja madalad ässad mängivad imo kordades paremini antud spotis, isoks vaid siis, kui vastase fold to cbet miski 70% või limp-fold kõrge.
Comment