Rakeback pro = koristajana teeniks ka rohkem! [NL10FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jake
    Julm Donk
    • May 2014
    • 89

Re: Pokker Austraalias, Cheers MATE! [NL5-NL10FR]

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
    Olen silma peal hoidnud su piltidel, hästi tulistad.

GL!
    Oh, tänks! Seda on päris hea kuulda :)

Comment

• Jake
      Julm Donk
      • May 2014
      • 89

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Nl5-ga elad seal Austraalias ära? või st kust aega leiad, kui tööl käid?Või ei käi ja oled pro?
      Ma arvan, et siin elaks võibolla NL50-NL100 mängides ära, sest üldised palganumbrid on nii suured. Eestis on pokkerimängija parem olla, kuna keskmine palk väiksem ja võidetud raha eest saab rohkem. Ideaalis oleks vast elada kuskil Tais või Aasias, sest seal saaks pokkeriraha eest kõige paremini ära elada.

Aga ma töötan fotograafina. Ideaalis võiks pokkeri sissetulek moodustada 30-50% rahadest, aga hetkel nii ei ole.

Comment

• yolpa
        Pokkerihai
        • Jun 2009
        • 2669

Algselt postitas Jake Vaata postitust
        Ma arvan, et siin elaks võibolla NL50-NL100 mängides ära, sest üldised palganumbrid on nii suured. Eestis on pokkerimängija parem olla, kuna keskmine palk väiksem ja võidetud raha eest saab rohkem. Ideaalis oleks vast elada kuskil Tais või Aasias, sest seal saaks pokkeriraha eest kõige paremini ära elada.

Aga ma töötan fotograafina. Ideaalis võiks pokkeri sissetulek moodustada 30-50% rahadest, aga hetkel nii ei ole.
        mitte halva pärast aga kui sa mitu aastat pokkerit oled mänginud ja endiselt nl5-s oled siis tuleks ilmselt pokker küll kõrvale jätta. eeldan, et oled siin WH viisaga, millega aeg piiratud ja selle asemel, et kodus microt nühkida, siis 100% raha tasku panna ja tööl käia sel ajal. Muidugi, kui mõni muu viisa või muud põhjused siis arusaadav.

Ja no ise olen gambler ja kõrge palganumbriga oli lihtne pokkerist lahti öelda.

Comment

• Jake
          Julm Donk
          • May 2014
          • 89

Aus vastus.
          See mitme aastane mängimine on käinud üles alla ja pole kunagi olnud midagi väga tõsist. Siin on aga mul just rohkem aega tekkinud, mida saaksin pokkeri peale kulutada. Eestis oli vaja rohkem rabeleda, et ära elada, aga siin on asi kergem. WH viisaga on aeg piiratud tõesti, aga Austraalia on praktiliselt läbi reisitud ning nüüd linna ennast sisse seadnud. Minu arust just selline mõnus hobi, mida fototöö kõrvalt teha. Väljas pidutsemas ei käi ja tänaseks töö lõpetatud, siis ma ei näe põhjust miks mitte pokkerit teha.

Comment

• Jake
            Julm Donk
            • May 2014
            • 89

Natuke teisel teemal.
            Lugesin Crushing the Microstakes raamatu läbi(mis oli päris hästi kirjutatud isegi) ning seal oli soovitatav selline range raiside jaoks. Mis te sellest arvaksite?

Comment

• bluelite
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1190

EP'lt avaks 22-66 siis, kui blindidel on soliidne vaalapoiss ning lisaks sinna range ka väiksemad suited connectorid a'la 89, 9T etc.

Comment

• yolpa
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 2669

Aus vastus.
                See mitme aastane mängimine on käinud üles alla ja pole kunagi olnud midagi väga tõsist. Siin on aga mul just rohkem aega tekkinud, mida saaksin pokkeri peale kulutada. Eestis oli vaja rohkem rabeleda, et ära elada, aga siin on asi kergem. WH viisaga on aeg piiratud tõesti, aga Austraalia on praktiliselt läbi reisitud ning nüüd linna ennast sisse seadnud. Minu arust just selline mõnus hobi, mida fototöö kõrvalt teha. Väljas pidutsemas ei käi ja tänaseks töö lõpetatud, siis ma ei näe põhjust miks mitte pokkerit teha.
                millegipärast vaatasin sellisest variandist mööda, tundub mõistlik.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

Ei ole vast võõraste asi, aga kuna päeviku juba tegid, siis küsiks küll. :)

Saan aru, et fotograafia sul n.ö. põhitöö ka Eestis, kuid siin pidid kas a) robustselt palju tunde panema fotograafina sisse või b) pidid muud tööd lisaks tegema.

imo oleks (arvestades su vastust yolpale) majanduslikult palju kasulikum, kui aussies teeksid oma põhitööd ning vabal ajal juurde mingi part time job, mis toob a la 25 aud/h. Siis kui viisa läbi, tuled tagasi Eestisse, olles kogunud tänu part time jobile puhtalt raha reservi (sest fotograafiaga elad seal praegu ära). Eestis saad oma põhitööd teha vastavalt loomingulisele vajadusele ning arendada kõrvale pokkeriskilli ilma, et peaksid nii hullult rabelema.

gl ka!

Comment

• Jake
                    Julm Donk
                    • May 2014
                    • 89

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                    Ei ole vast võõraste asi, aga kuna päeviku juba tegid, siis küsiks küll. :)

Saan aru, et fotograafia sul n.ö. põhitöö ka Eestis, kuid siin pidid kas a) robustselt palju tunde panema fotograafina sisse või b) pidid muud tööd lisaks tegema.

imo oleks (arvestades su vastust yolpale) majanduslikult palju kasulikum, kui aussies teeksid oma põhitööd ning vabal ajal juurde mingi part time job, mis toob a la 25 aud/h. Siis kui viisa läbi, tuled tagasi Eestisse, olles kogunud tänu part time jobile puhtalt raha reservi (sest fotograafiaga elad seal praegu ära). Eestis saad oma põhitööd teha vastavalt loomingulisele vajadusele ning arendada kõrvale pokkeriskilli ilma, et peaksid nii hullult rabelema.

gl ka!

Foto oli ainuke töö Eestis. Meeletult palju ei pannud foto sisse tunde, aga siiski pokkeri jaoks väga aega ei jätkunud :D
                    Mõte on iseenesest väga hea. Aga hetkel on mu põhitöö siin foto ning kui täitsa aus olla, siis ei plaani Eestisse tagasi tulla.
                    Part time jobi eest makstakse siin pigem ~$20 aud/h. Ehitaja saab küll ca $25-$30, pulgakommihoidja suisa 40$, aga see pole päris minu teema. Elan natuke tagasihoidlikumalt, aga vähemalt saan teha, mis mulle meeldib. :)

Comment

• Jake
                      Julm Donk
                      • May 2014
                      • 89

Algselt postitas bluelite Vaata postitust
                      EP'lt avaks 22-66 siis, kui blindidel on soliidne vaalapoiss ning lisaks sinna range ka väiksemad suited connectorid a'la 89, 9T etc.
                      Tänud! :)

Comment

• Majandaja
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 2133

GL, mate!

Comment

• Jake
                          Julm Donk
                          • May 2014
                          • 89

Ma ei saa aru, kas ma tõesti olen nii kehva mängija, et ei suuda NL5 tagada püstist joont. 6 lauda korraga ja ca 1500 kätt hiljem, pea 2.5 buy inni miinuses. Uskumatu.

Kolm kõige rohkem võitnud kätt:
                          1.
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2.Plaan oli setti slow playda, lootuses, et äkki vastane hitib midagi ning saame talt rohkem actionit. Nüüd vaadates oleks pidanud turnis juba otsa panema, aga arvatavasti see rohkem raha sisse poleks toonud.

3.

Ja kõige suuremad kaotused:

1.Vastaseks kaks suurt fishi, kes eelnevad käed lükkasid pidevalt all in. Minu arvates on selliste fishide vastu AKo pf all in õige.

2.

3.

4.

5.BTN meeldis viimaste kätega üsna lightilt 3bettidega ning sealt tuli mu call. Flopi call on kaheldav. Oleks fold parem?

6.

Kas mu käed on väga halvasti mängitud? On mul kehv jooks või olen ma halb mängija?

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Pokkeri lainelt kaua maas olnud ja raske häälestada ennast aga proovime.

22 raise flop, tahad raha panka saada ja suur võimalus, et keegi drawyb.

QTs riveris callid/betid splitti. 2paari kombosid väga ei eelda. raske koht. ise kasutan natuke väiksemat sizengut siiski ja sihin laiemat kätevahemikku.

KK on okei

QTcc ilmselt Btni vastu callimine OOP ei ole kasumlik. as played call flop, call river.

67s vastane limbib suurema osa ajast seega kui foldi nupp on olemas siis mina alati isoleerin ja võtan initsiatiivi.

Ülemine võidu käsi kus sul AK seal on sul trips ja ma alati betin flopi.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Foto oli ainuke töö Eestis. Meeletult palju ei pannud foto sisse tunde, aga siiski pokkeri jaoks väga aega ei jätkunud :D
                              Mõte on iseenesest väga hea. Aga hetkel on mu põhitöö siin foto ning kui täitsa aus olla, siis ei plaani Eestisse tagasi tulla.
                              Part time jobi eest makstakse siin pigem ~$20 aud/h. Ehitaja saab küll ca $25-$30, pulgakommihoidja suisa 40$, aga see pole päris minu teema. Elan natuke tagasihoidlikumalt, aga vähemalt saan teha, mis mulle meeldib. :)
                              Misasi on pulgakommihoidja? Usun, et antud kontekstis F1 boksipeatusemeest ei mõelda :D

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Misasi on pulgakommihoidja? Usun, et antud kontekstis F1 boksipeatusemeest ei mõelda :D
                                F1 selline töö nuts ju , iga võistlus seisad paar tundi pulgaga koha peal ja visatakse raha ka veel :D

Comment

Working...