Xavi FR@Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Xavi
    Õpihimuline Mängur
    • Apr 2012
    • 346

Xavi FR@Stars

Tere!

Olen selle foorumi pidev lugeja, kuid mitte väga postitaja:) Lemmikud teemad on ikka mikromeeste tegemised. Olen Nozzu, Kala6li, Bi0hazard päevikute fänn. Nozzu päeviku lugesin kahe ööga jälle algusest peale läbi grindimse kõrvale:) fun:)

Pokkerile kõvemalt kuuma olen andnud jaanipäevast. Starsis oli kontol veel viimased 3 daala. mõtlesin, et lähen proovin suurest igavusest. Ausalt ei mõlenud, et hakkan rohkem mängima. Aga nuh algaja õnn ja Nit mäng hakkas Rolli kasvatama. Algust tegin 2 NL 6 max laudades. Kohe alguses hakkasin multitablema. Alguses 4 ja järjest kasvatades kuni 18. Kuna Nit mängija siis tundsin, et Blindid söövad kuidagi palju ja muutusin Breakeveniks. Läksin FR 2NL. Vähendasin laudu 15le ja vahepeal ka 12le. Tundsin ennast paremini ja jätkasin Grindi. Nüüd on kogunenud kontole 202 daala. max oli 236. Peapõhjus miks päevikut tegema hakkan on see, et edasi liikudes läheb asi keerulisemaks. Ei tunne end hästi 5 NL. vaatame mis edasi saab:) panen enda graafikut ja statse:)
    2 NL 6 max

2 NL 9 max

5 NL 9 max

Üldine

Tunnen, et mängin päris palju pokkeri. Volüümi andnud kõvasti, sest võimalust on olnud. Sessid on suht pikad. kuni 8000 kätt korraga. 5 NL sample on küll väike aga ikkagi väga kõvasti miinuses ja niii ei taha jätkata. Teen esimese posti ära ja pärast lisan enda statte ka. Otsin trackerist üles need.

PS! huvitav teema muidugi siin foorumis on ka naiste kiitimisnurk.. aga pole seda algusest peale läbi veel uurinudki. Väga lahedad on need gif failid ka mis siin ohtralt liiguvad:) to be continued...
    Last edited by Xavi; 20.01.15, 23:25.
  • Xavi
    Õpihimuline Mängur
    • Apr 2012
    • 346

Re: Xavi teekond 5 NL FR @Stars

Täna öine sess, sain lõpuks midagi NL 5s jooksma ka... leidsin enda jaoks sobiva taktika. tegin nl 2 ja nl5s mõlemas täpselt sama Buy innid ja ajasin desktopil lauad sassi. Sis 15 lauda korraga mängides jäi aega vähema mõelda, et mis limiidi lauda nüüd mängin. tegutsemine läks automaatseks:) tundus, et läks mängimine kergemaks. Konto seis 256dollarit. Nl5s kuradi halb jooks alguses tabas... 27 daala alla EV. aga küll paremaks läheb ja kuu lõpuks jõuan NL5s ka pluss poole peale. nüüd väike uinak ja sis ilmselt postitan Statte ka:)

Comment

• kala6li
      Grinder
      • Mar 2013
      • 635

Good luck!

Comment

• therapy
        FPP Pro
        • Dec 2012
        • 200

võibolla algaja jaoks pole nii paljude laudadega mängmine kõige parem valik, kuna nii muutud robotlikuks ja mäng ei arene. Minu arvamus lihtsalt.

Comment

• Xavi
          Õpihimuline Mängur
          • Apr 2012
          • 346

NL 2 selle kuu Stat

NL 5 selle kuu stat

Comment

• Xavi
            Õpihimuline Mängur
            • Apr 2012
            • 346

Ma põhimõtteliselt nõustun. 18lt tuli alla 15le ja vahepeal 12le. Mängin tunde järgi, kuidas see hetk tunnen. Buy inne teen ka erinevalt vahest. eile läksin ka väikse stackiga lauda ja mängisin rohkem all in.

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Algselt postitas therapy Vaata postitust
              võibolla algaja jaoks pole nii paljude laudadega mängmine kõige parem valik, kuna nii muutud robotlikuks ja mäng ei arene. Minu arvamus lihtsalt.
              Nl5 ei ole koht kus mängu süvalt õppida. Kui suudab 15 laual profitit toota siis on see +++ arengule ja ei soovita laudu vähendada kui mugav 15 lauaga :)

Comment

• Xavi
                Õpihimuline Mängur
                • Apr 2012
                • 346

Tõmmati orki. Taganjärgi mõeldes ise loll ju, mis kehvem käis mind seal callib ja betib? AK on mul üldse üks kõige raskemini mängitav kaart. Ilus aga kunagi ei võida:D... aga ei suutnud ässa kolmikuga foldi ka leida. kommentaare?

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (9 handed) - PokerStars Converter Tool from http://www.flopturnriver.com/

Hero (BB) ($3.17)
                UTG ($4.42)
                UTG+1 ($9.17)
                MP1 ($4.73)
                MP2 ($1.24)
                MP3 ($5.35)
                CO ($5.47)
                Button ($17.20)
                SB ($5.09)

Preflop: Hero is BB with A, K
                1 fold, UTG+1 raises to $0.15, 6 folds, Hero raises to $0.25, UTG+1 calls $0.10

Flop: ($0.52) 7, Q, 5 (2 players)
                Hero checks, UTG+1 bets $0.20, Hero raises to $0.40, UTG+1 calls $0.20

Turn: ($1.32) A (2 players)
                Hero bets $0.45, UTG+1 calls $0.45

River: ($2.22) A (2 players)
                Hero bets $1, UTG+1 raises to $2, Hero calls $1

Total pot: $6.22 | Rake: $0.26

Results below:
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Konso
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 936

Kommenteeri oma preflop tegevust palun.

Comment

• Xavi
                    Õpihimuline Mängur
                    • Apr 2012
                    • 346

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                    Kommenteeri oma preflop tegevust palun.
                    Ilmselt vihjad sellele, et preflop tõste liiga väike?:D sealt need vead alguse saavadki.

Comment

• Konso
                      Grinder
                      • Nov 2009
                      • 936

Jah nii on, pre 3bet tee korralik, 0,45 taala paras. Flopis pole vaja hakata ehitama, foldi ära ja next hand.
                      Last edited by Konso; 14.08.13, 20:43.

Comment

• therapy
                        FPP Pro
                        • Dec 2012
                        • 200

eino minraise on minraise.. pole seal midagi salata :D Preflop ei tohiks jah seal minraiseda.. julgemalt juurde ikka :P

EDIT: jõudsite juba ette jah :)
                        Last edited by therapy; 14.08.13, 20:42.

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Samuti on flopi raise ja turni bet liialt madalad. Mingi 2/3 potist oleks paras välja bettida. Riveril...nojah, selliseid poole potiseid prob bette teen ma siis kui ma ei saa aru, kus ma olen ning kui see üle tõstetakse, viskan maha, mitte ei calli.
                          Aga noh, see olen mina :)

Volüüm on sul igatahes aukartustäratav! Ja vahva, et mu päevikut oled viitsinud lugeda. Loodetavasti oled usinam päeviku pidaja kui mina.
                          Igatahes edu laudades ja väljaspool laudu !

Comment

• Xavi
                            Õpihimuline Mängur
                            • Apr 2012
                            • 346

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                            Samuti on flopi raise ja turni bet liialt madalad. Mingi 2/3 potist oleks paras välja bettida. Riveril...nojah, selliseid poole potiseid prob bette teen ma siis kui ma ei saa aru, kus ma olen ning kui see üle tõstetakse, viskan maha, mitte ei calli.
                            Aga noh, see olen mina :)

Volüüm on sul igatahes aukartustäratav! Ja vahva, et mu päevikut oled viitsinud lugeda. Loodetavasti oled usinam päeviku pidaja kui mina.
                            Igatahes edu laudades ja väljaspool laudu !
                            Tõsted on tõesti paigast ära. pean suuremaid tegema:) ja Sulle endale ka edu IGAS asjas!! sul juba see päevik ju aastaid:) ja ootan juba uut postitust sul seal:) peab ju üles poole nühkima. kogun natuke veel kontole ja tulen kiikan NL10

Comment

• TaistoJ
                              Grinder
                              • Aug 2010
                              • 787

Selleks, et saavutada kiirem ja parem areng, ei tohiks mängida üle 6 lauda. IMO
                              Selge on see, et kui sa autopiloodid, siis mingit erilist arengut winrates ega järgmiste limiitide biitimiseks ei toimu.

Mõtle sellele, et milleks masstableda nl5te, kui sul on võimalus areneda ning liikuda nl10sse, kus sinu hourly $ on kindlasti suurem.

Comment

Working...