Re: NL100$ Tõnutõukemõnu 6max nl100$ to nl1K $
Esimene tund vs teine tund, esimesel tunnil olen enamasti veidike unine, olenevalt jooksust teisel tunnil hea jooksu korral olen elevil ja väga kontsentreeritud. Kui on selline halb/keskmine jooks siis veits hajevil.
Päevased eesmärgid 11.06.2015
*Vaadata Pokerstrategyst 1-2 vidoet (tehtud)
*Kuulata audiobooki (tehtud)
Sessi eesmärgid !
*No spew no tilt
*Ei tee snap otsuseid
*Table select
*Mõtle cbetides boardile ja vastase rangedele
Hinnang:
Esimesed pool tundi mängust olin jube unine kuna läksin hiljem magama. Oli mõte korra teha 15 powersnap, kuid siis tuli paar põnevat olukorda mis minu kasuks langesid, uni tõmbas tagasi.
Ise hindan sessi üsna heaks, paraku vaalapoisid olid seekord lucky-d. 3bet potides floppasid masti vs minu TPTK ja riverdasid drawsid. Alla Ev ei jookse kuna nupud läksid alati peale seda kui draw compleetis, paraku oli mul liiga hea hand et foldida vs backdoor flush vms.
*Tilti pm ei läinud, spewi hand on jällegi vist täna olemas, isegi vist 2 aga postin ühe atm!
*Ei saanud ka hakkama ilma mõne snap otsuseta :(
*Table select->done
*imo väga halbu cbete polnud vs fishid aga rangedele ei suutnud keskenduda kuna väsimus oli!
Tulemus:

Spew or not ?

VPIP/PFR 78/8
3bet 2.1
Fold vs 3bet 14
Fold to cbet 46/31/17
Raise cbet 4.6/0/50(4)
Agg 11/23/45
Päevased eesmärgid:
*Kuulata audio booki
*Vaadata 1-2 videot Strategyst cbettimise kohta !
*Peale tööd powersnap, et õhtul turniirid + cash käima lükata
Algselt postitas feelitwell
Vaata postitust
Päevased eesmärgid 11.06.2015
*Vaadata Pokerstrategyst 1-2 vidoet (tehtud)
*Kuulata audiobooki (tehtud)
Sessi eesmärgid !
*No spew no tilt
*Ei tee snap otsuseid
*Table select
*Mõtle cbetides boardile ja vastase rangedele
Hinnang:
Esimesed pool tundi mängust olin jube unine kuna läksin hiljem magama. Oli mõte korra teha 15 powersnap, kuid siis tuli paar põnevat olukorda mis minu kasuks langesid, uni tõmbas tagasi.
Ise hindan sessi üsna heaks, paraku vaalapoisid olid seekord lucky-d. 3bet potides floppasid masti vs minu TPTK ja riverdasid drawsid. Alla Ev ei jookse kuna nupud läksid alati peale seda kui draw compleetis, paraku oli mul liiga hea hand et foldida vs backdoor flush vms.
*Tilti pm ei läinud, spewi hand on jällegi vist täna olemas, isegi vist 2 aga postin ühe atm!
*Ei saanud ka hakkama ilma mõne snap otsuseta :(
*Table select->done
*imo väga halbu cbete polnud vs fishid aga rangedele ei suutnud keskenduda kuna väsimus oli!
Tulemus:
Spew or not ?
VPIP/PFR 78/8
3bet 2.1
Fold vs 3bet 14
Fold to cbet 46/31/17
Raise cbet 4.6/0/50(4)
Agg 11/23/45
Päevased eesmärgid:
*Kuulata audio booki
*Vaadata 1-2 videot Strategyst cbettimise kohta !
*Peale tööd powersnap, et õhtul turniirid + cash käima lükata
A
A
Comment