hrlohe [$60-$100 HT HUSNG] @ pokerstars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: hrlohe [$60-$100 HT HUSNG] @ pokerstars

Ma ei saa aru, mida ta hädaldab, minuarust crushib ju.

Comment

• hrlohe
      Pokkerihai
      • Mar 2011
      • 2346

ilovefcbarca POV

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• kardpleier
        Grinder
        • Jul 2009
        • 699

nice! wp

Comment

• hrlohe
          Pokkerihai
          • Mar 2011
          • 2346

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

See kuu põmst, mingi 1200 mängu puudu, läksid siis kaduma kui HEMist käed PTsse importsisin, st ei tea miks graafikul ei kajastu vms, muidu mängud seal "processed" kaustas olemas vist, mingi korralik hunnik igatahes on. Läksin siis ühesõnaga PT4'le ja coffeeHUDile üle. Enivei omaarust jooksen halvasti teist kuud järjest, keskendun küll jms, püüan edaspidi rohkem, olen väga tihti A8 vs AK vms, püüan rohkem pingutada, tundub vale et nii pikalt halb jooks, igatahes tase on ülisitt imo ja seda halvem hakkab et ev joon nii nuubine on . Olen koolis ka pidanud käima ja tegelen pokkeriga oluliselt vähem kui lootsin. sunday milli mängisin ka nv, jäin 193ndaks, 800$ sain, oleks miski top 5-10 stäki saand a kaotasin flipi KK vs 99 ja ggs.
          bernardc'ga sai ka viimane coach tehtud, oli väga kasulik. Ja sain teada et oluline on neid kaarte karjuda mida meil vaja on et käsi võita mitte neid mis vastasele mingi ime suckoudi annaks ja me ikkagi kaotame, sest alati ju tuleb.
          Pean ise rohkem märkmeid tegema mängu ajal ja rohkem mänge hiljem analüüsima. Muidu mindset on ok, väike mure on et kuna ev joon üldse ei tõuse nii sita taseme juures siis vb ei biidigi. Keskendun nüüdsest rohkem ja kuu lõpus postitan monster graafiku.
          Last edited by hrlohe; 21.02.13, 08:07.

Comment

• hrlohe
            Pokkerihai
            • Mar 2011
            • 2346

Poker Stars $98.12+$1.88 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2113610
            DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): t480 24 BBs
            BTN/SB: t520 26 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BB with J T
            BTN/SB raises to t40, Hero calls t20

Flop: (t80) J 6 T (2 players)
            Hero checks, BTN/SB bets t60, Hero calls t60

Turn: (t200) 5 (2 players)
            Hero checks, BTN/SB bets t60, Hero calls t60

River: (t320) K (2 players)
            Hero checks, BTN/SB bets t160, Hero raises to t320 all in, BTN/SB folds

arvan et spot kus rexi vastu readless lead turn sest paneb mu ilmselt T peale ja checkib 3nda 4nda paariga järele ja drawd võib üle lükata, randomi vastu vb ch-call parem ja blank river leadida.
            Last edited by hrlohe; 22.02.13, 10:08.

Comment

• gamblingFTW
              Vana Tegija
              • Aug 2012
              • 1122

Milleks leadida turn? Siis tuleks juba flopis ch/r panna.

Comment

• hrlohe
                Pokkerihai
                • Mar 2011
                • 2346

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
                Milleks leadida turn? Siis tuleks juba flopis ch/r panna.
                sest turnis ei muutund midagi, J ma oleks c/r teinud, 6si on mu callingranges vähe, isegi T oleks tegelikult vahel c/r. Ma arvan et hea rex kellega eriti kokku pole sattunud võtab turnis hoo maha sd value käega, väga nii ja naa spot

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Miks reg cbetib 60/80 potti?

Comment

• hrlohe
                    Pokkerihai
                    • Mar 2011
                    • 2346

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                    Miks reg cbetib 60/80 potti?
                    ei cbetigi, antud juhul oli tegu fishiga, rääkisin et kui hea regi vastu mängiks ja selline turncard oleks
                    Last edited by hrlohe; 21.02.13, 17:15.

Comment

• Mr_Kenny
                      Vana Tegija
                      • Jun 2011
                      • 1357

regi vastu c/r flopi anyway

Comment

• hrlohe
                        Pokkerihai
                        • Mar 2011
                        • 2346

sain käe selgeks räägitud gamblingFTW ja Mr_Kennyga. Ty guys

Comment

• hrlohe
                          Pokkerihai
                          • Mar 2011
                          • 2346

Veebruaris mängisin vähe, oli kõiksugu muid kohustusi, alla 4k mängu, graafik BE ja kõik BE. Palju nõrkade rexidega madistamist ja arvan et jooksin halvasti ka. Kui mingi normaalse graafiku kokku saan, postitan tulemusi ka aktiivsemalt. PT4 näitab mulle iga päev et olen ca 20-100 mängu teinud kuigi irl kuskil 100-200. Ei tea miks nii, ise arvasin et sp et HH ja TS eraldi paneb processed kausta, aga ei tea kust need 20 mängu tulevad siis ja miks mitte kõik mängud juba. Väga kummaline ja ei oska midagi teha ka sellega. Põmst nii näen graafikuid et copyn kuude kaupa HH kuskile teise kausta, kustutan need TS ära ja impordin HEMi, sest kui TSi alles jätan siis HEMis ka mingi jama vist. Kindel pole ka. Igatahes ebaloogilised probleemid selle PT4 ja ei taha värsket pead PT4 foorumis kulutada. Imo otsisin ka lahendusi ja ei leidnud, samas olen kindel et kellelgi on veel maailmas see probleem tekkinud ja ta on abi saanud.
                          See kuu palju Kyle Aikeniga madistanud, istub mulle insta järgi, sessi lõpuks 4tableme $100seid sest snapime üksteist lobbyst (mina üritan enda pädevust tõestada + imo mul on edge ka, kuigi graafik õrnalt minu kasuks, tema aga 10BI üle EV), ja siis ta quitib. Terve mängu möliseb ja ajab täielikku shittalki, kutsub kõrgemale mängima jne aga selle jaoks pole mul rolli paraku. Std bumhunter imo, pigem kehvem sest inimene lihtsalt ei adjusti + teeb alla 10bb kohutavaid calle, ei tea miks rexid teda respectivad, vb nädal aega järjest mälus vms ja sp selline mäng, või siis mul tema vastu hiiter või ma ei saa tema üliheadest superlight callidest veel aru. Imelik on sellise graafikuga mehe kohta halvasti öelda, aga väga halva mulje jätnud.
                          Igatahes viimased 2 kuud nüüdseks siis täiesti BE pre rakeback, roll on põmst sama. Aeg oleks hakata paremaid tulemusi näitama. Mängin ka palju rexidega kelle vastu leidan endal väike edge olevat, aga tundub et selle sööb rake ära.
                          Tegin ka 1h coachingut Mr_Kennyga. Hea oli eesti keeles mõtteid vahetada ja käsi arutada + sain targemaks eriti vs random mängus.
                          Märtsis püüan rohkem õppimisele keskenduda. Kui EV joone üles saan jooksma annan korralikult volüümi ka.
                          Last edited by hrlohe; 05.03.13, 00:06.

Comment

• jasssass
                            Vana Tegija
                            • Sep 2010
                            • 1200

Loen seda juttu mis sa siia kirja oled pannud ja pmst on endal täpselt sama stoory. Nagu ise oleks kirjutanud. Lõpust võiks ära jätta vaid coaching sessid siis pmst 1-1-le :D

Aikeniga tekkis veebruaris samuti meta ja lõppes nagu sinulgi multitabledes. Tavaliselt mul temaga sessi ajad kattusid ka, et õhtul oli pea võimatu alustada, ilma et ta sisse ei istuks. Viimaks otsustasin talle ise ka järele istuma hakata ja suht proovisin ta mängu lahi mõtestada enda jaoks ja sain vist hakkama, sest enam ta ei tüüta ja edge ka tal ei olnud.

Comment

• hrlohe
                              Pokkerihai
                              • Mar 2011
                              • 2346

wp? olen nüüd 3 korda vaadanud, tundub küll, alguses hakkasin kahtlema, igaks juhuks postitan siiski
                              Poker Stars $58.74+$1.26 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2139258
                              DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): t340 17 BBs
                              BB: t660 33 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with 5 Q
                              Hero calls t10, BB raises to t40, Hero calls t20

Flop: (t80) 8 K Q (2 players)
                              BB bets t40, Hero calls t40

Turn: (t160) 7 (2 players)
                              BB checks, Hero bets t60, BB raises to t580 all in, Hero calls t200 all in

River: (t680) A (2 players - 2 are all in)

E: või kurat, raise flop v, millelt ma valuet saan kui ma flopi raisen. samas fiss ei mitubarrelda seal ka niiet sp tundub raise palju parem. raise meeldib palju rohkem nüüd readless fissi vastu. vastane võib vist callida J9 JT jne tüüpi kätega, või AJ AT või nõrgem FD või 8ga 1 str
                              Last edited by hrlohe; 13.03.13, 23:47.

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

pole küll selle formaadi mängija aga kui räägid et vaal, siis on talle küll väga raske mingit calling range määrata - kui mingi retard on võib täiesti random käega kaasa tulla või barreldada

Comment

Working...