hrlohe [$60-$100 HT HUSNG] @ pokerstars
Collapse
X
-
Re: hrlohe [$60-$100 HT HUSNG] @ pokerstars
Veebruari eesmärgid:
*profit
*5k mängu
*150 HEMi tundi pokkerit
*iga päeva alguses valida meelevaldselt 5-10 HH eelmisest päevast ja üle vaadata, küsimuste ja kahtluste korral vastused otsida ja põhjalikult läbi analüüsida
*vaadata läbi coaching vid'id ja noted
*mängu ajal märkmeid teha (huvitavad/rasked olukorrad)
*min 3 korda nädalas trenn
*päevikut pidevalt updateda
*minimaalselt cashoutida
E: kooliasjad korras hoidaLast edited by hrlohe; 01.02.13, 07:09.
Comment
-
Readid: regular, 3k kätt mängitud omavahel, superagressive, 3bet bluffe ranges 50%, 3bs 20bb+ harva (madal poket või mõni üksik suitedconnector), AT+ 3b 90 peaaegu alati, 3bet potis cb as bluff 1 barrel edasi ch, teab et callin 3b widelt
Poker Stars $98.12+$1.88 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2085563
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: t520 26 BBs
Hero (BTN/SB): t480 24 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with Q
T 
Hero raises to t40, BB raises to t90, Hero calls t50
Flop: (t180) 9
A
8
(2 players)
BB bets t70, Hero calls t70
Turn: (t320) 5
(2 players)
BB checks, Hero checks
River: (t320) 4
(2 players)
BB checks, Hero bets t320 all in, BB folds
Comment
-
Samad mõtted timziga
Mõtle milleks sa shoved. kas sa shoveksid siin mõne välue kaega, kui vastane näitb turnis, et tal weak hand ja tahab odavalt showdown. betiksid väiksemalt ikka, ez bluffcatch siin, kui read, et vastane veits spewie.
Panin su mängust tähele veits spewiemist muidu. Ja oop oled liiga nit imo, olin suht loose ikka pfr ja 3b väga väike sul.
Comment
-
Jup olen nõus et hea koht bluffcatchimiseks aga A oleks alati 2ne barrel olnud tema poolt, peale turni checki olin kindel et seda tal pole, mitmed korrad pani tema turnis A'ga nuppe samas spotis, võtab mingeid ulmelisi liine minu vastu, iseasi mida mina lähen reppima, lootsin et tema paneb minu miksi 8-9 peale, turnis ei tahtnud sp panustada et vastane on superspewi ja väga tihti oleksin shove saanud, t120 oleks ilmselt parem olnud kui shove, aga üldse halb liin, vastasel on handreading skill kehva, halb regular ja siis tundus mängus parem vajutada et mingit herocalli vältida, kuid kindlalt oleks parem olnud väike bet, sama tulemus soodsamalt.
Nit ei tohiks olla küll rexi vastu, vb sattus kuidagi nii, püüan üle vaadata ja tähelepanelikum olla, ty hea tagasiside eest guys
E: jep mäletan seda spewiemise kohta, tegin miski J63r boardil c/r ja panid mulle minreraise, imo valesti mängitud sinu poolt ülepaar või J, alati parem flat sest saad alati turnis lisabarreli, sp reraisesin all in, sul oli QQ, kui sa muidugi teadsid et ma spewiema tulen siis wpLast edited by hrlohe; 01.02.13, 09:31.
Comment
-
to induce, olin eelnevalt surunud palju, ootasin vastumängu :D
Comment
-
raise get it in flopis IMO, meil on küllaga FE-d + niisama equityt ja pot on juba huuugeAlgselt postitas hrlohe Vaata postitustReadid: regular, 3k kätt mängitud omavahel, superagressive, 3bet bluffe ranges 50%, 3bs 20bb+ harva (madal poket või mõni üksik suitedconnector), AT+ 3b 90 peaaegu alati, 3bet potis cb as bluff 1 barrel edasi ch, teab et callin 3b widelt
Poker Stars $98.12+$1.88 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2085563
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: t520 26 BBs
Hero (BTN/SB): t480 24 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with Q
T 
Hero raises to t40, BB raises to t90, Hero calls t50
Flop: (t180) 9
A
8
(2 players)
BB bets t70, Hero calls t70
Turn: (t320) 5
(2 players)
BB checks, Hero checks
River: (t320) 4
(2 players)
BB checks, Hero bets t320 all in, BB folds
Kui on aggro vastane siis barreldab su turnis liiga tihti maha, kuna turnis su equity langeb kõvasti
edit: Märkasin, et kirjutasid, et bluffib 1 tänava. kui tead, et ei barrelda sellises kohas airiga tihti edasi, siis call OK, kuid raise on ikka option, et mitte lasta tal kehvema käega pihtsa saada ja saada foldima paremad käedLast edited by andu_andu; 01.02.13, 09:54.
Comment
-
makes senseAlgselt postitas gamblingFTW Vaata postitustto induce, olin eelnevalt surunud palju, ootasin vastumängu :D
raise get it in super liin, ty very muchAlgselt postitas andu_andu Vaata postitustraise get it in flopis IMO, meil on küllaga FE-d + niisama equityt ja pot on juba huuuge
Kui on aggro vastane siis barreldab su turnis liiga tihti maha, kuna turnis su equity langeb kõvasti
edit: Märkasin, et kirjutasid, et bluffib 1 tänava. kui tead, et ei barrelda sellises kohas airiga tihti edasi, siis call OK, kuid raise on ikka option, et mitte lasta tal kehvema käega pihtsa saada ja saada foldima paremad käed
E: pigem calliksin KQ tüüpi käega Axx boardilLast edited by hrlohe; 01.02.13, 10:03.
Comment
-
-
kui eestikeelne, siis "näita lisavalikuid" kiirvastuse kõrvalt ja "sp" logoga nupp ja siis kütad lingi sinna vahele ja kiles
Comment
-
Algselt postitas harryahven Vaata postitustkui eestikeelne, siis "näita lisavalikuid" kiirvastuse kõrvalt ja "sp" logoga nupp ja siis kütad lingi sinna vahele ja kiles(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)ty mr
Comment
-
näita lisavalikuid - S1 (S ja kriips nupp) ja sinna vahele pane pilt. upload.ee´st pannes vali "direct link". gl!
e: lol jõuti ette, järgmine leht oli ka. nvm :P"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
http://forumserver.twoplustwo.com/18.../index452.html
härra ypsik on kettas et talle järele istutakse, tahab 1tableda 60seid, lol mis post
E: you can also read ypsik blog http://de.pokerstrategy.com/forum/th...user=0&page=25
Comment
-
Comment