hrlohe [$60-$100 HT HUSNG] @ pokerstars
Collapse
X
-
Re: hrlohe [$60-$100 HT HUSNG] @ pokerstars
Kas keeegi leiab siin foldi v. see turni minraise on alati nuts, aga ma ei tea kas seal on piisavalt tihti Ax vms draw ja kas saame seal foldida. tahaks ju millalgi adjustida juba
Poker Stars $29.37+$0.63 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2276143
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: t420 21 BBs
Hero (BTN/SB): t580 29 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with 8
J 
Hero raises to t40, BB calls t20
Flop: (t80) 6
8
J
(2 players)
BB checks, Hero bets t60, BB calls t60
Turn: (t200) A
(2 players)
BB checks, Hero bets t120, BB raises to t240, Hero raises to t480 all in, BB calls t80 all in
River: (t840) K
(2 players - 2 are all in)
E: kui turn oleks blank ja mul siin KK ilma FDta, viskan maha, sest ei ole mitte kunagi hea siin, aga krt seda tundub nats võimatu juba maha pannaLast edited by hrlohe; 06.08.13, 05:53.
Comment
-
Mina ei foldi ja cbetiks enne t30, kui t60 (aga betiks standardi t40). Nii drawi boardil väike bet induceb rohkem raisesid.Algselt postitas hrlohe Vaata postitustKas keeegi leiab siin foldi v. see turni minraise on alati nuts, aga ma ei tea kas seal on piisavalt tihti Ax vms draw ja kas saame seal foldida. tahaks ju millalgi adjustida juba
Poker Stars $29.37+$0.63 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2276143
BB: t420 21 BBs
Hero (BTN/SB): t580 29 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BTN/SB with 8
J 
Hero raises to t40, BB calls t20
Flop: (t80) 6
8
J
(2 players)
BB checks, Hero bets t60, BB calls t60
Turn: (t200) A
(2 players)
BB checks, Hero bets t120, BB raises to t240, Hero raises to t480 all in, BB calls t80 all in
River: (t840) K
(2 players - 2 are all in)
E: kui turn oleks blank ja mul siin KK ilma FDta, viskan maha, sest ei ole mitte kunagi hea siin, aga krt seda tundub nats võimatu juba maha panna
Comment
-
t60 on parem, kuna fiss sügeleb oma TP, Kh Ah shippima ja saame kohe ilusasti rahad sisse, õhuga ma ei eelda siin randomilt mingit spewist c/r, ei taha ka ebamugavat kaarti turni, kui fissil on midagi, maksab ta 60 ka ära, (ka 8x).
Comment
-
Ma arvan, et TP shipib ta mistahes beti peale, aga drawdega hakkab tihedamini callima ja vähem raisema ning seda me ei taha.Algselt postitas hrlohe Vaata postitustt60 on parem, kuna fiss sügeleb oma TP, Kh Ah shippima ja saame kohe ilusasti rahad sisse, õhuga ma ei eelda siin randomilt mingit spewist c/r, ei taha ka ebamugavat kaarti turni, kui fissil on midagi, maksab ta 60 ka ära, (ka 8x).
Comment
-
ok,tyAlgselt postitas andu_andu Vaata postitustsuur bet > väiksem bet. Fishid ei pruugi üldse aggrod olla sellises spotis ja suure betiga lihtsalt võidame rohkem
Comment
-
Mina nii leplik ei oleks siin sinuasemel, Ranka. Kindel, et Anduandu üldse pädev on mingit nõu andma?Algselt postitas ranka Vaata postitustok,ty
Comment
-
olete nõus?
Poker Stars $29.37+$0.63 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players - View hand 2276785
BTN/SB: t500 25 BBs
Hero (BB): t500 25 BBs
Pre Flop: (t30) Hero is BB with K
K 
BTN/SB calls t10, Hero raises to t60, BTN/SB calls t40
Flop: (t120) J
A
9
(2 players)
Hero bets t50, BTN/SB calls t50
Turn: (t220) 9
(2 players)
Hero bets t100, BTN/SB calls t100
River: (t420) 6
(2 players)
Hero checks, BTN/SB bets t200, Hero calls t200
E: ei ole nõus, 200 rly scary ja bluffiks fiss shipiga või väiksemalt, foldiks seekord, ei pea nii close spotis oma mängu ära andmaLast edited by hrlohe; 07.08.13, 11:41.
Comment
-
Hüperites pole ju sellist asja nagu foldin ja ootan paremat kohta või ma eksin? Teed konkreetse käe max ev otsuse ja vsjoo. Bet sizengust küll fishi vastu midagi ei eeldaks. Teevad fd-ga samamoodi. Ship oleks hirmsam, sest callimise oddsid halvemad. 25% callimiseks saame ilusti kätte imo.
Comment
-
leidsin arvutist sellise huvitava üllitise, võibolla leiad siit abi oma mängu parandamiseks --> www.upload.ee/files/3497088/vandalari_superseeria.wmv.html
seal lõpupoole päris hea hu strateegia osa. loodan et vandalar ei pahanda, et ta väärtuslikku infot siin avalikult sheerin.
Comment
-
ei tohiks olla jah nii, aga kuna tegu on väga madala limiidiga, siis tglt peaks nats teisiti mängima kui 100ste fissi vastu, lihtsalt küsimus selles et pole valet mängu mõtet selgeks õppida kui plaan enivei üles liikuda. tglt 15-30 limiidis on kindlasti see faktor sees, et ootan paremat kohta, kuna fissid teevad palju suuremaid vigu ja meie edge nende ees on tglt nii suur, et võib isegi nii shortilt vb paremat spotti otsida, kindel pole ka. lihtsalt fiss läheb lolliks ükshetk, on ju koguaeg mingeid openshippijaid ja kus donkbet shovetakse 2nd pairiga jne, et sp ma pole kindel kas see on ok kui ma tõesti sellises kohas chipid ära annan, st kui see longrun on vähemalt be, siis on ok, aga arvan, et see pole isegi be, ship on ikka pigem bluff ja sellised keskmised betsizingut on alati käsiAlgselt postitas Karelkorm Vaata postitustHüperites pole ju sellist asja nagu foldin ja ootan paremat kohta või ma eksin? Teed konkreetse käe max ev otsuse ja vsjoo. Bet sizengust küll fishi vastu midagi ei eeldaks. Teevad fd-ga samamoodi. Ship oleks hirmsam, sest callimise oddsid halvemad. 25% callimiseks saame ilusti kätte imo.
E: mõtlen veel seda, et tglt saaks ju välja arvutada (ilmselt väga keeruline) mis kombinatsioonid kokku satuvad, mis flopid jne, ja ligikaudu tundub, et fiss teeb teistes spottides väga suure vea ja sp meie cEV tglt tõuseb, olenemata sellest et eelmine käsi näiteks -1,2bb/100 otsuse tegime, teeme seekord 30bb/100 asemel 45bb/100le, kuna laseme neil spottidel rohkem tekkida vms. mai tea, kuidagi peab olema et osadel mängijatel, kes muidu n00bid, on 30stes 5% roi, std mänguga millega 60-100 mängida, pole võimalik sellist näidata
E: näiteks. kui ma flatin BBlt 56o ja nätian sellega -0.8bb/100le mängu, aga tean, et järgmine käsi 25% tõenäosusega arvestades vastase callingranget ja minu ship ranget 15bb deep näiteks suudan näidata +4bb/100le, on ju kasumlikum see fold teha, kaotada see hetk -1bb/100le ja järgmises spotis, mis esineb piisavalt tihti, suurem eelis võttaLast edited by hrlohe; 07.08.13, 13:21.
Comment
Comment