privadori 6max ht yritused micros

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: privadori 6max ht yritused micros

Detsembris olen pm hyperitest teinud täieliku puhkuse ja varem ei proovi neid kuni uus arvuti on saadud.
    Vahepeal avastasin partypokkeris sellise liiga-http://www.partypoker.com/whats-going-on/tournaments/pokerfest-micro-turbo-edition.html 2 nädalat hyper ja turbod läbisegi toimuv micro festival- Rankingu esikohale WPT pakett, esikümnele ka netiraha. Buy inid on 0.3-st kuni 20 taalani. enamus 1-2 taalased
    Kahjks avastasin suht hilja pokernewsi abiga ja lülitusin mängu 3-ndal turkal. Hakkasin rämedalt cashima ja jõudsin liidritele varsti järgi. Kuskil võitsin ka 1 turniiri ära. Kui alguses olin arvanud, et võin juba paketi kotti panna sest regze eriti pole, aga siis ikka hakkas välja kujunema ca 20 regzi kes kõike turniire mängisid. Et mind tabas ka väike downer ja paar turniiri tuli üldse vahele jätta, siis andsin liidrikoha ja langesin vahepeal isegi 5-ks kui lõpuspurdiga tulin 3-ks ja 1k lohutuseks. 67 evendst võtsin osa ehk 60-st. Ilmselt see 7 eventi jäi puudu rankingu võitmisest

Suht ideaalne promo, sest downside rahaliselt eriti pole. tase oli ka palju hullem kui starsi micro tasemel ja turniirid olid turbod. Ainuke miinus on ajakulu
    Last edited by privador; 16.12.13, 01:48.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

http://foorum.pokkeriprod.com/showth...uruntau/page56
      Muruntau postitus läks hinge.
      Olen ka pm põlvkonnast, kus minu vanused tegelased on pildilt kadunud. Kui plaju on eestis 30+ vanuses pro mängijaid, kes suudaksid edukalt pokkerist elatuda? Ma ei liigitaks sinna alla mängijaid, kes on bustod ja aeg-ajalt mängivad ka pokkerit ja muid skillimänge. Tegelikult selliseid mängiajd pm pole. Küll osa on suundunud nn teenusepakkujaks, mis pole paha valik oma tagala kindlustamiseks. Milles on siis probleem? Mängud lähevad halvemaks, sellele ei vaidle keegi vastu. Vanus mängib pokkerimängija kahjuks. 40-aastane ei suuda võidelda 20-aastase max-ajuprotsessoriga hulljulge pokkeritalendiga. Seda on juba selgelt näha kuidas järjest endisi pokkeristaare tehakse bustoks. Me ei tea aasia seisu. Mis siis kui nt India riik doteerib internetti ja miljonid india tüübid avastavad pokkeri ja ründavad mitte high-stakesi vaid otseloomulikult microt. Nad on nõus ükskõik mida tegema, et nt 100$ kuus teenida? Mis juhtuks mängudega?
      Palgatase samas kas me tahame seda v mitte, aga see liigub koos inflatsiooniga ülesse. Kas pokkeri limiidid tõusevad ka inflatsiooniga-pole nagu märgata olnud...
      Sotsiaalne võrgustik, sots.süsteem,pension,vabad näd.vahetused, riiklikud pühad(jah 2014 on neid tervelt rekordiliselt 14!). Me ei saa seda olematuks muuta
      Kindlasti kui tekib pere paneb see nn põntsu pokkerile. Sa ei saa enam võtta nn rolli peale flippe, et kui midagi tuksi läheb gened freerollidest jälle ülesse v steikist ja elad vanaema juures
      Aeg. Mulle tundub, et kõige magusamad aastad elust on äkki mingi peale keskkooli up to 25-30 ehk. Tervis on peak-s, kohustusi pole, elu on lill. Vb on see aeg, kus tuleks ka häid valikuid teha

Kogu seda juttu kokku pannes olen veidi läbipõlenud. Vb sellest pokkeri hype-st. Ma pole küll kaotanud, aga pole ka võitnud-jooksvad argikulud on suured ja mingil hetkel ikka tuleb valik teha. Mõtted käivad igatmoodi peas läbi. Üks mõte oli pokkerist 100% eemalduda. Teine mõte oli osaliselt pokkerit siiski mängida. Live pokker on minu jaoks täielikult turn-offiks kujunenud. Üks pankurist nn endine pargiregz ütles, et mis pointi on minna parki mingit turnat toksima v cashgame mängima. Sa tahad näd.vahetust veeda. Sa ei viici seal sry nittida nittide regzide vastu 1-ni, aga mis mõtet on ka donaator olla?Selle raha saaks kulutada vip lauale klubis ja showd täie raha eest ja actionit
      Ma vaatan ka, et mõnel mehel on 100kusd graafik, aga kas ta on paremas seisus kui nt tüüp, kes on it-d õppinud ja sitsib kuskil skype-s v northalis, kelle on kindel downside kõige hüvedega ja piiramatu upside IT+start-uppidega, mida kõrvalt tehakse?

4.00.-4.40 on täide läinud
      See on mõtlemiskoht
      Last edited by privador; 01.01.14, 02:06.

Comment

• Naxer
        Õpihimuline Mängur
        • Mar 2009
        • 345

Ole milleski hea ja biidi-olgu see siis pokker või miskit muud ja siis tulevad ka hüved, millega saad minna nädalavahetustel laiama kui selleks kange tahtmine on. Viriseda, et vanasti oli kõik parem ning kuldajad on möödas on märksa lihtsam kui püüda seda muuta. Oleme ühevanused, kuid ma küll end vana ja läbipõlenuna ei tunne-pigem mõtlen, et nii elus kui pokkeris peaksid kõik tipud alles ees olema. Supernova ju said-prindi siis FPP-si kui muudmoodi ei biidi.
        Ma igatahes olen rahul, et ei sitsi kuskil skypes või krt teab kus kõrgepalgalisel töökohal, kus ühtlasi palju vastutust ja kohustusi ning sellega kaasnevat stressi ilmselt. Mitte, et pokkeris seda kunagi poleks, kuid siiski tundub lihtsam vabamalt võtta.

Comment

• Godspeed_EJ
          Klubi Liige
          • Nov 2009
          • 3049

Läbipõlemine võib tekkida igal alal, igas töös, kui see sulle ikka absoluutselt ei meeldi. Ainult raha nimel töötamine ei lõppe üldiselt kunagi hästi, see ei ole eksklusiivselt pokkeri pärusmaa.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Ma ei räägi endavanuste eest vaid ainult endast, aga mõistan täielikult seda meidla ja priva juttu. Inimene on ikkagi sotsiaalne loom ja tal on vaja keskkonda, kus teda tunnustatakse ja tema tegemisi hinnatakse. Räägi sa pokkerist kui skillimängust palju tahad, kui su sõbrad on arstid, õpetajad, treenerid, insenerid, siis keegi ei respekti su sõltlastelt kokkukogutud raha.
            Mind on kah koguaeg huvitanud pokkeri matemaatiline pool ja mees mehe vastu võitlus, mind ei ole elusees huvitanud raha omamine ja selle pärast millegi tegelemine. Mingil hetkel tekivad pähe järjest rohkem sellised igavikulised küsimused, nagu milleks ma siin olen ja mida ma endast maha jätan. Kõrgemates limiitides mängides on ka kõige hullemad fishid tõenäoliselt elus hästi hakkmasaavad inimesed, kes mängivad tõesti for fun ja ei loo endale illusioone. Kui sul on ikka 500$ sisseostu jaoks, siis see vaevalt pere kuu söögiraha on, aga aasta alguses mängisin 7$ mängudes ja seal oli koguaeg selline tunne, et sa võtad mingitelt hasartmängusõltlastest isadelt lapse söögiraha ära. Aga see selleks, eks selle kohta võib kah igasuguseid õigustusi otsida, aga ma ei taha. Igaüks peab ikka iseendaga kõige paremini läbi saama ja mingil hetkel hakkasid tekkima sitad tunded enda vastu. Loed artikleid väärtuse loomisest, elu paremaks muutmistest, inimeste edulugusid, kes midagi inimeste heaolu parandamiseks on loonud ja siis tuleb vastandina silme ette Phil Ivey emotsioonitu nägu chipikuhilaga mängimas.
            Ma ei taha midagi halvasti öelda kellegi kohta, kes seda elu elab ja sellega rahul on, mina ei suuda seda. Loomulikult mu pere tahaks, et ma suudaks. Muidugi võib öelda kogu jutu peale "ei biidi", aga ma ei arva, et nii on. Aga kui 50€ tööpäev inimestega kohtudes ja nende probleeme lahendades tekitag suurema rahulolu kui lõputult reamatchiv vaal, siis pole suurt valikut.
            Ma tahan öelda, et kõik pokkerimängijad peavad ükskord selliste küsimustega tegelema hakkama, kui 20.selt tundub, et tuleb tegeleda küsimustega "mida teha, kui mängud kokku kuivavad", siis need pole ainukesed. Aga võibolla on, ma tunnen 45 aastaseid kah, kes 90% ajast räägivad, mis nad ostnud on ja mis nad osta kavatsevad.

Comment

• lont
              Jube Noob
              • Jan 2009
              • 112

ühele ja samale eluala tegevusele jääda liiga kauaks nii ehk naa on koormav, inimene vajab vaheldus olgu see pokker või mõni muu valdkond.
              Aga olles aastaid töötanud näiteks pangas, juristina, poliitikuna on sul kuhu minna/kandideerida edasi või oskused ja kontaktid et ise midagi teha, aga kui ette on näidata 10a grindimist pokkerilaudades, siis seda just kogemusena ei arvestaks. Või vähemalt ei ole need võrreldavad. Samamoodi sotsiaalselt, istuvad saunas ülaltoodud näitena elualade esindajad ja pokkerimängija, siis esimestel on ilmselt oluliselt rohkem huvitavat silmaringi, mida rääkida teistele.
              Obv on inimesed ja soovid ja vajadused erinevad ja elus erinevad etapid, aga see nooruses ainult pokkeriga raha teenimine kui elu tundub lill võib hiljem valusalt kätte maksta.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

heater...tuleb siit sne?

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

Oppa. Ilus

Comment

• Naxer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Mar 2009
                    • 345

Kena, et Sul jälle positiivsemad meeleolud ja profitit ka tuleb! SNE neil või ka mõnevõrra kõrgematel limiitidel tundub muidugi nolifemise tipp, kuid tore kui on taas motivatsiooni ja eesmärke igatahes!

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

sng-des volyym ikka väga väikseks jäänud, jaanuars sai tehtud 2k sng-d, see kuu tuleb veel vähem-läheb sn hoidmisega raskeks
                      Ei saa seda volyymi ülesse. evroi üldiselt ok 3%. Meeldiv on ka näha, et üks eestlane üritab teha 6max hyperites sne

Turnades on täielik masekas. Tundub nagu täielik raha sissetoppimine. TCOOP hitti ei tulnud ja kõik sng-de kasum läks pm sinna. Lives sama case

Tänane supernova freerolli näide, lihtsalt tulevad mingid rigged stupid, mis mu tilti ajavad

Poker Stars Freeroll No Limit Hold'em Tournament - t40/t80 Blinds - 9 players - View hand 2431536
                      DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG+2: t25785 322.31 BBs
                      MP1: t9540 119.25 BBs
                      MP2: t9693 121.16 BBs
                      CO: t10653 133.16 BBs
                      BTN: t11690 146.12 BBs
                      SB: t20120 251.50 BBs
                      Hero (BB): t9631 120.39 BBs
                      UTG: t12468 155.85 BBs
                      UTG+1: t10000 125 BBs

Pre Flop: (t120) Hero is BB with K K
                      1 fold, UTG+1 raises to t200, 5 folds, SB raises to t20120 all in, Hero calls t9551 all in, 1 fold

Flop: (t19462) 6 5 6 (2 players - 2 are all in)

Turn: (t19462) T (2 players - 2 are all in)

River: (t19462) Q (2 players - 2 are all in)

Vastane keskmiselt aktiivsem, kes all-inni läks? Tra miks ta peaks nii mangima ainult AA-ga?Mis on selle point. Mida ma siin teeks nt ak, qq-ga?
                      Last edited by privador; 15.02.14, 20:07.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

EMV ukse ees, praegu seisuga mängin vaid rahvaturniiri
                        Main evendiga kahtlane-bankrollile väike hoop
                        300 nagu pole välja käia bankrolli mõistes. Siis oleks tore kui steikitakse, ma panen nt 100 euri ja investor 200 euri ja saab 2/3 võidust

2014 graafik

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

A sa seitsmeseid üldse biidid? Rääkida et laiv turniirid on ainult kuulerdamine on väga fishine.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

biidin muru biidin erinevalt sinust:)

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Tegin uue rekordi 1chipsist antest võitsin sng ära!
                              Et 1200 chipsini jõudmiseks võttis 7 all-inni järjest!never give up!

Comment

• reggie
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 1705

Kas sa mingeid videosid ja asju oled ka vaadanud või oskad miskit head soovitada?

Comment

Working...