privadori 6max ht yritused micros

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: privadori 6max ht yritused micros

omahas tegin jah deep runni aga fl jäi unistuseks, peale seda 5-6 none cashi
    top10-st mingi ca 60 p maas ja ei teagi, kas suudan järgi ajada, sest tlb reg-d mängivad kogu aeg ja ise suht katki ka juba
    Last edited by privador; 26.07.13, 03:55.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
      lasin microdele zoomi kõrvale

Kogu mu micromillionsi heater läks vist sinna turkasse. aa,kk,qq++, paar suckouti, minupoolsed coolerid jne
      Nice.

Veelkord kiidan sind, et viitsid mikros nii tõsiselt nühkida ja võtta asju tõsiselt, mitte tõmmata suurem depo ja proovida kõrgemal.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

nonii MM läbi. Lõpuks tuli siiski vist 95 turniiri, sest 7-ndal päeval hakkas tervis üles ütlema, kui öösel tegin deep runni ja pm 4 tunnine sleep jäi ära. MM jooks oli suht masendav, just vähe punkte teenisin turbotes, mis näitab halba flippamist
        Kokku tuli 25 cashi(eelmine aasta 28) ja leaderboardis 34 koht. Pidin viimase turka cashima, et üldse top50 saada...

Ostsin ka tableti, aga ma seda siiski ei kasutanud, kui olin vertikaalasendis. Kasutasin lapakat. Olen tabletis pettunud ja ta ei täida nn hästi eesmärki diivanil lesides turniiri mängida. Ei saa üldse aru miks tableteid vaja on kui telefon on olemas
        Aa, esimest korda ühel turnal kasutanud ka mobiiltelefoni peal mängimist. Päris hästi töötab ja hea mängida kui mingi turbo versioon. Ainult sellega tuleb arvestada, et aku peab 2 tundi. Et mul on ka varuaku, siis pärapõrgus 4 tundi peab vastu

Päris heaks traditsiooniks võiks saaada MM mängimise-lisades juurde ka regulaarseid turkasi. Kusjuures kui mängisin regulaarseid 15-30 taalseid turkasi siis natuke häiris ikka liiga nitine mäng ja lõpupoole on pushid callid ka enam-vähem rahval suht korrektsed. Huvitav oleks näha regi-asjaarmastajate suhet nendel turkadel. Hyperturbo rahvakad tunduvad olema täiesti mõttetud. Pm 2 venda ees läheb all-inni ja su a9 võib hea olla..rikub ka turnade mindsetti

Eesmärk oli saada top 10-sse leaderboardis FAIL
        1 finaallaud-FAIL
        Saada ühel turnal vähemalt miljon mängumärki-Tehtud
        Teha 30 cashi-FAIL

Tase tundus olevat see aasta tugevam. Kui võideti 460 p-ga siis eelmine aasta oli ka umbes sama see tulemus. TOP 10-sse sai eelmine aasta 340, siis nüüd 355, seega punktide järgi isegi suht sama
        Last edited by privador; 29.07.13, 12:09.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

ME kukkusin suht alguses välja, juba teist korda lennuk väga kiirelt. Keegi oleks teisiti mänginud. Olin 90% kindel, et mu taga oleval tüübil on rida, aga lootsin, et äkki OOP vennal on AJ. Keegi turkavend foldi ka leiab?
          Oleks võinud timebanki võtta ja utg tüüpi veidi uurida. Kui tüüp fish siis call , kui tüüp reg siis fold. Oleks mu mõtlemine korrektne?

PokerStars No-Limit Hold'em, 22 Tournament, 20/40 Blinds (9 handed) - PokerStars Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

MP1 (t9,890)
          MP2 (t8,990)
          MP3 (t21,397)
          Hero (CO) (t9,605)
          Button (t10,685)
          SB (t11,083)
          BB (t9,690)
          UTG (t9,020)
          UTG+1 (t9,700)

Hero's M: 160.08

Preflop: Hero is CO with 9, 9
          UTG raises to t120, 4 folds, Hero calls t120, Button calls t120, 2 folds

Flop: (t420) Q, 9, J (3 players)
          UTG bets t200, Hero calls t200, Button raises to t855, UTG calls t655, Hero calls t655

Turn: (t2,985) J (3 players)
          UTG bets t1,000, Hero calls t1,000, Button raises to t9,710 (All-In), UTG calls t7,045 (All-In), Hero calls t7,630 (All-In)

River: (t28,290) 7 (3 players, 3 all-in)

Total pot: t28,290

Results below:
          Button had 10, K (straight, King high).
          UTG had Q, Q (full house, Queens over Jacks).
          Hero had 9, 9 (full house, nines over Jacks).
          Outcome: UTG won t27,120, Hero won t1,170
          Last edited by privador; 29.07.13, 12:18.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

mis telefoniga mängisid turnasid?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

nonii MM läbi. Lõpuks tuli siiski vist 95 turniiri, sest 7-ndal päeval hakkas tervis üles ütlema, kui öösel tegin deep runni ja pm 4 tunnine sleep jäi ära. MM jooks oli suht masendav, just vähe punkte teenisin turbotes, mis näitab halba flippamist
              Kokku tuli 25 cashi(eelmine aasta 28) ja leaderboardis 34 koht. Pidin viimase turka cashima, et üldse top50 saada...

Ostsin ka tableti, aga ma seda siiski ei kasutanud, kui olin vertikaalasendis. Kasutasin lapakat. Olen tabletis pettunud ja ta ei täida nn hästi eesmärki diivanil lesides turniiri mängida. Ei saa üldse aru miks tableteid vaja on kui telefon on olemas
              Aa, esimest korda ühel turnal kasutanud ka mobiiltelefoni peal mängimist. Päris hästi töötab ja hea mängida kui mingi turbo versioon. Ainult sellega tuleb arvestada, et aku peab 2 tundi. Et mul on ka varuaku, siis pärapõrgus 4 tundi peab vastu

Päris heaks traditsiooniks võiks saaada MM mängimise-lisades juurde ka regulaarseid turkasi. Kusjuures kui mängisin regulaarseid 15-30 taalseid turkasi siis natuke häiris ikka liiga nitine mäng ja lõpupoole on pushid callid ka enam-vähem rahval suht korrektsed. Huvitav oleks näha regi-asjaarmastajate suhet nendel turkadel. Hyperturbo rahvakad tunduvad olema täiesti mõttetud. Pm 2 venda ees läheb all-inni ja su a9 võib hea olla..rikub ka turnade mindsetti

Eesmärk oli saada top 10-sse leaderboardis FAIL
              1 finaallaud-FAIL
              Saada ühel turnal vähemalt miljon mängumärki-Tehtud
              Teha 30 cashi-FAIL

Tase tundus olevat see aasta tugevam. Kui võideti 460 p-ga siis eelmine aasta oli ka umbes sama see tulemus. TOP 10-sse sai eelmine aasta 340, siis nüüd 355, seega punktide järgi isegi suht sama
              Ma võin küll telefoniga küll kauem mängida, kui 2h. Olen teinud 3-4h sesse ja akut jääb ülegi.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Telefon samsung s3. Tegelikult võib -olla peab ka 3 tundi vastu-mul telefon polnud 100% täis kui mängima hakkasin

Üldiselt turkasi vabatahtlikult nii ei mängiks-liiga suur risk, aga sundvariandiks sobb ilusti

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Tegu siis 3handed bubble

Ma nagu ei oska siin seisukohta võtta SB peal

calculator pakub pushimisrange väga lai üle 80% ja calli saame suht enamus juhtudest 65%. Mul ei meeldi see, et kui flipi kaotan tuleb pm blind näkku. Arvamused?

Comment

• Naxer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Mar 2009
                    • 345

"Ostsin ka tableti, aga ma seda siiski ei kasutanud, kui olin vertikaalasendis."

Lol, mul seepeale oli küll esimene mõte, et varusid mingi tugeva psühhostimulandi omale, et ikka häda korral ergas püsida kui hakkab keset turkat silm vägisi kinni vajuma.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Augusti kuu oli suht jama esimese 10 päevaga läksin 2k auku 15-stes. Et EV-joon lohises ka kaasa, siis oli see mõtlemishetk ja selgus, et mul oli 3 handed-s väga suur leak, mille ma kinni panin ja EV-joon lõpetas languse ja hakkas pead tõstma. Natuke ka läksin 6-handed ehk esimene level agromaks. Eks nüüd näeb mis saab ja järgmine kuu on tõehetk. Aasta eesmärgiks ka supernova ja sellest pole kaugel. Supernova juba uus kvaliteedimärk ja mott tõuseks kindlasti

Sain ka tableninja 2 kätte, Et olen juba pool aastat mänginud pole ma TN-ga tegelikult üldse rahul. Sinna poogitakse mingeid vilesi ja pasunaid juurde, mis on täiesti mõttetud. Nt ei meeldi mulle see, et kui TN töötab, siis note ei saa teha. Vaja oleks LIHTSAT regamisskripti. Teiseks (ma ei tea kas see oleneb arvutist) stakis mängides aeg-ajalt lauad nn võbelevad. Et a la mõtleb, kas nüüd actionit vajavat lauda ette tõsta või mitte. Sellised delayd on väga väsitavad, isegi kui misclikke isenenesest pole teinud. Mulle meeldib see, et stars on hakanud ise skripte-hotkey-si pakkuma. Äkki varsti tuleb mingi regamisvärk ka siis pole seda sitta TN enam vaja
                      Last edited by privador; 01.09.13, 11:29.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Augusti kuu oli suht jama esimese 10 päevaga läksin 2k auku 15-stes. Et EV-joon lohises ka kaasa, siis oli see mõtlemishetk ja selgus, et mul oli 3 handed-s väga suur leak, mille ma kinni panin ja EV-joon lõpetas languse ja hakkas pead tõstma. Natuke ka läksin 6-handed ehk esimene level agromaks. Eks nüüd näeb mis saab ja järgmine kuu on tõehetk. Aasta eesmärgiks ka supernova ja sellest pole kaugel. Supernova juba uus kvaliteedimärk ja mott tõuseks kindlasti

Sain ka tableninja 2 kätte, Et olen juba pool aastat mänginud pole ma TN-ga tegelikult üldse rahul. Sinna poogitakse mingeid vilesi ja pasunaid juurde, mis on täiesti mõttetud. Nt ei meeldi mulle see, et kui TN töötab, siis note ei saa teha. Vaja oleks LIHTSAT regamisskripti. Teiseks (ma ei tea kas see oleneb arvutist) stakis mängides aeg-ajalt lauad nn võbelevad. Et a la mõtleb, kas nüüd actionit vajavat lauda ette tõsta või mitte. Sellised delayd on väga väsitavad, isegi kui misclikke isenenesest pole teinud. Mulle meeldib see, et stars on hakanud ise skripte-hotkey-si pakkuma. Äkki varsti tuleb mingi regamisvärk ka siis pole seda sitta TN enam vaja
                        Kas Sharky ei aja asja ära?

Seal on täiesti 6-max ja HT regamise funktsioon olemas. Lisaks saad seadistada regamise filtri: ala kui lobbys on regatud X regulari siis ära sellele turkale rega. Samuti vastupidi, et kui on reganud märgistanud fish, siis rega.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Ma regulare ei filtreeri. Mängin tuimalt, ega vaata lobby. Tahan ise ka tugevamatega mängida ära harjuda. Muuseas see ajab ka regulare limiidilt välja. Olen näinud juba mitu regulari, kes on kuus teinud -150bi ja a( kas alla liikunud v b) kadunud

üle pika aja käisin pargis oppsi mängimas. Mul on tunne, et ma ei suuda enam tõsiselt live mtt-si mängida vähemalt mitte eestis. Eelvaatus Korkka sai esimese tunniga 2x avergae stacki ja siis selgus et tal muud plaanid, hakkas iga käsi ai minema. Saigi stakist lahti, järgmine oli Henri, kes kaotas suure flipi aga norm stakk jäi järgi. Ka tema leidis, et pole mõtet enam edasi mängida ja pani ka any2 pm
                          Üks huvitav käsi kudias kaotasin suure poti. Utg avab ma flatin järgmsielt pos-lt KK-ga sb ka flatib. Flop kuldne 522ss. Utg cbet, ma minraise ja sb ai. utg fold. persetunne ütleb, et ma olen beat, aga callin sekundiga lootes nähe fishi a2s. Tuleb käsi mille peale poleks teda never pannud-AA ja muutun alla avergae stakist. See on nüüd osa mida ma kõige rohkem low bi live mtt vihkan. 10-15bb eeldab täpset nittimisstrateegiat, aga probleem on see, et sa võid nii nittida 3 tundi-koos pausiga ja ikka 12-sks saad koju. Ja pigem tahaks ka kasutada Käsperi strateegiat, et kui alla average siis kohe gambling mode, mis väga -EV, aga ajaliselt õhtu mõttes +ev. Et veidi ka hypereid mänginud hakkas paha kuidas 10-15bb mängu mängitakse

a)22 limp ep, mp shove 14bb, ep call ja imeb 3 outeri suure paari vastu
                          b)utg+1 avab mingi 15bb, sb "trapib" AKs callates ja low boardilt blufib puruks ennast mingi utg avangu 56s sodi vastu
                          c)betsizing telle ei hakka rääkimagi. 3.5x ja 4x tõsted on middle pair

Kui 20 järgi siis ees 2 limpi ma shovesin 99, 44 tankcallis ja hittis. Vahepeal me lauas oli tüüp, kes pm ühe orbitiga sai 5 suurt paari 88+
                          Last edited by privador; 07.09.13, 12:52.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Tehtud

Comment

• Romka
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1544

Mis see leak oli kui saladus pole?

Ja gratz supernova puhul.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

15-stes ei saa ikka päris hakkama.Palju on regulare, kes suht optimaalset nash pokkerit mängivad. Kuigi lootus pole kadunud-mul peaks veel 2 trumpi olema tagataskus-hud ja selectimine. Siiamaani ma pole seda teinud, sest rege tunnen kõiki
                                Volymiga on lood kehvasti. Kui alustasin hypereid, siis arvasin, et 10k sng-d pole probleem kuus teha. Aga enda puhul laguneb ikka 15-stes rohkearvuline multitablemine mängu täielikult. Asi lõppes sellega et hakkasin 15-stes 4-tablema Nüüd vaatan, et 3-4k sng-d kuus oleks hea tulemus

Ausalt, tegelikult ei oskagi midagi öelda. Mul on olnud aastaga 3-4 ha-ha momenti, kus olen mängu muutnud ja olen võitma hakanud, aga siis on uus kaotussessioon tulnud

leagid pole saladus...esimene mis ma avastasin oli basic icm ja nash viimane alguses , mis mulle oli üllatus, et positsioonilsielt olen 10/20,15/30 tasemetel passiivne. Sellest sain siis aru kui võitvate regidega pos-si statte võrdlesin

Aasta keskel mõtlesin , et 2014 võiks ära teha vähemalt 2x sn, kuid nüüd siiski tuleks panna rõhku mängule ja sn hoidmisele, sest 30stes ja kõrgemal läheb mäng veel jubedamaks

Aga niikaua kuni on rege, ke 15-stes 5% roi teevad on mänguliselt kõik võimalik
                                Last edited by privador; 03.12.13, 07:12.

Comment

Working...