[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

seal oli veelk huvitavaid käsi, avad 78s mr ja callid 9bb shove
    mis ideega?

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

see 22 vist oli co vs bb. Turboreksi vastu on seal 22 snäpp, nashi järgi ka snäpp. Reaalsuses üle poolte rekside ranged küll nii laiad ei ole, aga ma olin seal lauas tightim olnud, eeldasin et ta seda ikka tähele pani ja tegin calli.

87s tuleb €33 ft'st meelde. Küsimus on pigem selles, kas avada 87s tüüpi käsi mr'iga või pigem paare + broadway, mõningaid blokkereid. Vastase shovemisrange'i vastu seal on 87s parem kui KT või QTs, seal shovetakse pigem broadway + paarid ja selle range vastu on 87s'il piisav equity selles spotis (oli alla 33% vaja), ka hrm kinnitas seda. Edit: vastased olid seal tightimad, 87s oleks seal obv open.
      Last edited by muruntau; 27.01.14, 14:24.

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

22 käsi.
        Mingid muud faktorid loevad ju ka peale tabelistest kokku venitatud numbrite. Sa callid seal FT bubbles pmst tournament life peale lootuses, et ehk saad flipi.
        Leiab ju paremaid spotte.
        Obv sa A+ mängija, aga kohati see strat mis sa viljeled tundub kokku imetud numbritena ja justkui tahad kuidagi ära õigustada, et kellegil teisel õigus poleks ja sina tegid alati õige otsuse.

Comment

• vonkartoffel
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1658

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          see 22 vist oli co vs bb. Turboreksi vastu on seal 22 snäpp, nashi järgi ka snäpp. Reaalsuses üle poolte rekside ranged küll nii laiad ei ole, aga ma olin seal lauas tightim olnud, eeldasin et ta seda ikka tähele pani ja tegin calli.

87s tuleb €33 ft'st meelde. Küsimus on pigem selles, kas avada 87s tüüpi käsi mr'iga või pigem paare + broadway, mõningaid blokkereid. Vastase shovemisrange'i vastu seal on 87s parem kui KT või QTs, seal shovetakse pigem broadway + paarid ja selle range vastu on 87s'il piisav equity selles spotis (oli alla 33% vaja), ka hrm kinnitas seda. Edit: vastased olid seal tightimad, 87s oleks seal obv open.
          mis mis

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

vonkartoffel, KTo ja QTs on lihtsalt rohkem domineeritud, vastase range on bradwayde suunas way rohkem kaldu kui paaride ja selle vastu on 87s paremas seisus kui KTo. Avamiseks on KTo ja QTs paremad blokkerite mõttes, aga kui juba shipp vastas, peaks seis võrdustunud või 87s kasuks olema. QTs siiski ka call. Pilt ka
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

QB, pane mis iganes turniirispottide kalkulaatoris CO 10bb vastu bb callimisrange sisse ja sa saad selle, et 22 on seal call nashi vastu. See on kindlasti nii, et ma osades spottised mõtlen vastastele juurde mõttekäike, mida neil reaalselt ei ole, aga küllap mu see instinkt või kuidas iganes nimetada on siiski mingil määral täpne, kui tulemused seda kinnitavad. Kindlasti läheb ka mõnes kohas mööda, vastane lihtsalt top rangega vms.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

QB, pane mis iganes turniirispottide kalkulaatoris CO 10bb vastu bb callimisrange sisse ja sa saad selle, et 22 on seal call nashi vastu
              Ükski nash ja muu kalkulaator ei võta arvesse, et lätlase senine suurim hit on freerolli 2 koht või et co steal langeb buble raadiuses näiteks ülikitsaks ja muid sääraseid väikseid faktoreid, piiripealsed otsused nashi järgi on ikka rohkem 6max htsng-de jne. rida, kus suured sampled teevad sellised otsused pikas perspektiivis tasuvaks. Ma muidugi ei tea konkreetset kätt ja olukorda vaid lihtsalt targutan-obv võitjate üle kohut ei mõisteta :D

Comment

• vonkartoffel
                Pokkerihai
                • May 2009
                • 1658

AKo on parem kui AKs, kaks flushdrawd. Suht mindblowing math imo, et 87s saab parem olla broadway ja paarid rangei vastu kui KTo või QTs.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                  Ükski nash ja muu kalkulaator ei võta arvesse, et lätlase senine suurim hit on freerolli 2 koht või et co steal langeb buble raadiuses näiteks ülikitsaks ja muid sääraseid väikseid faktoreid, piiripealsed otsused nashi järgi on ikka rohkem 6max htsng-de jne. rida, kus suured sampled teevad sellised otsused pikas perspektiivis tasuvaks. Ma muidugi ei tea konkreetset kätt ja olukorda vaid lihtsalt targutan-obv võitjate üle kohut ei mõisteta :D
                  Seda ma mõtlengi, et muud faktorid loevad ka siukses olukorras kui simple nash. 10 aastane suudaks ka tabeli järgi neid "korrektseid otsuseid" teha push/fold/call for stacks faasis, aga asi pole nii must valge imo.

Btw,
                  Kui sa ütlesid, et sa oled teinud rohkem tööd enda turbode mängu kallal, siis mida see täpsemalt tähendab. Seal ju palju shortstack olukordi ja nashi järgi easy panna? Mida seal niiväga arendada on kui 22 seal snap on.
                  Last edited by qbj0hn; 27.01.14, 16:57.

Comment

• ristik
                    Grinder
                    • May 2010
                    • 903

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                    AKo on parem kui AKs, kaks flushdrawd. Suht mindblowing math imo, et 87s saab parem olla broadway ja paarid rangei vastu kui KTo või QTs.
                    Mu arust vägagi loogiline seletus muru poolt, oled sa ikka nashiga tuttav?

Comment

• vonkartoffel
                      Pokkerihai
                      • May 2009
                      • 1658

Mis rolli mängib nash olukorras kas KTo vs 22+ JT+ QTs vs 22+ JT+ ja 87s vs 22+ JT+, milline on parimas seisus milline halvimas. Ja üleüldse ma ei jaga neid turka asju aga kas nash equilibrium on midagi pistmist raise call off olukorras?

Comment

• Tasur Uuk
                        Räme Fish
                        • Jan 2014
                        • 3

wd

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                          Mis rolli mängib nash olukorras kas KTo vs 22+ JT+ QTs vs 22+ JT+ ja 87s vs 22+ JT+, milline on parimas seisus milline halvimas. Ja üleüldse ma ei jaga neid turka asju aga kas nash equilibrium on midagi pistmist raise call off olukorras?
                          Kas muru mitte ei rääkinud NASH-ist, kui ta callis openshove 22-ega?

Comment

• vonkartoffel
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1658

Nash osa siis oli üks post enne minu viimast posti mõeldud.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Poisid, võtke snickers.

See 22 käsi näitabki, miks mu edge turbodes on selline nagu ta on. Suur osa reksidest madalamal on nagu QB, at best a flip, järelikult fold. Aasta 2010 laivimehe loogika. Enamus mu kasumist tulebki sellest, et kasutan ära halbu nitte. Iga sellise väikse edge'i kasutamata jätmine annab ära 1-2 % ROI'st, vahest rohkemgi, sellist viga teha 5x turniiri jooksul muudab 10% ROI BE'ks, kümme korda teha juba -10% ROI'ks. Alla 20bb mäng on väga väikeste edge'ide mäng, kui plaanis on edge pidevalt lauda jätta oleks mõistlikum juba unreg pre teha. Selles spotis tuleb otsida põhjust foldiks, mitte õigustada calli. Kui kellelgi default on siin fold, siis hoia parem turbodest eemale.

Kusjuures sellega ma ei taha öelda, et mu call seal tingimata õige oli, vbla vastane oli nitisem ja call oli halb. Ei viitsi üles otsida. Call defaultina ei ole selles spotis halb, fold defaultina on. Low stakes ja mikro on jällegi fold standard, sest vastased ei jaga pushimist. $8,8 rebuy lõpufaasi jõudnud mängijast seda eeldada on siiski väär. Ma teen vigu päris palju, selleks nad ongi, et neist õppida. IBM'i asutaja motoks oli teha järjest rohkem vigu, sest nii õpibki. Tähtis on neid üle vaadata. Alla 20bb mängu puhul on foorum kasutu, nagu ka siin fleimimine olematute teadmiste pealt.

Teise käe kohta nii palju, et vastase range ei ole seal any broadway, vaid pigem selle tugevam osa nagu pildi peal mainitud. Ei kasuta pokerstove'i, aga minu intuitsioon ütleb, et tugevama broadway + paarida range vastu on 87s paremas seisus kui KTo. Konkreetne vastane seal vaevalt TJs tüüpi käega shipib, sest ma seal palju ei foldi, ta eeldatavasti teab seda. Ei viitsi konkreetsesse juhtumisse süviti minna, aga selliste mr-3b-call/fold situatsioonide rangede erinevate väljamaksetestruktuuride puhul arvutamiseks on tarkvara olemas. Ühe Holdemresources calculator on üks neist. Tänu sellele olen ma saanud oma turbomängu selliseks nagu see on, küllap see siis küllaltki hea on. Selle järgi KTo on selles spotis bet-fold samas kui 87s on bet-call. Ei hakka rohkem vaidlema sel teemal.

Alla 20bb pokkeris peavad ranged päris täpsed olema. Igaühe oma asi, kas käia foorumis fleimimas standard kohas olematute teadmiste pealt või reaalselt midagi endale selgeks teha. Al Pacino ülteb paremini tho:
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• vonkartoffel
                                Pokkerihai
                                • May 2009
                                • 1658

Solid post kui väljaarvata see mis sitta sa ikka ajad foorumis võrreldes päris eluga. Õpi internetis rääkima.
                                EDIT: ***** kuidas sa üldse berated kedagi, tilti ajab, nägid sa mida ***** sa PCA FTs korraldasid v? QBjohn poleks elusees selliseid asju teind. Miski igaüks kes nl holdem cashi teind ala nl50 poleks siukseid leake teind.
                                Mõtlesin et ei kirjuta aga see nii rõve lihtsalt juba kuidas sa foorumis kirjutad ise ülimalt halva tooniga ja siis ajad alati teiste peale et wtf mida te hatete, samas ise lased siukest sappi välja koguaeg foorumis. Mängiks siis ulme hästi vms, kuni 25bb tõesti vb mängid hästi+ aga suht bad ikka pärast seda kui normaalsetega võrrelda.
                                Last edited by vonkartoffel; 28.01.14, 14:23.

Comment

Working...