[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

Okei, et see vestlus sulle väärt oleks, pakun sulle isegi tasuta raha:

Betin sinuga €500 vs €500, mina väidan, et sinu ROI vahemikus 24.01.2014 kuni 30.06.2014(conveniently minu sünnipäev) on suurem Sharkscope kategooriates "Normal" ja "Deep" sina väidad, et sinu ROI on kõrgem kategoorias "Turbo".

Meil on vaja luua mingi klausel juhuks kui Stars kardinaalselt muudab oma rake'i süsteemi(unlikely, I guess).

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Miks ei võiks olla mängija turbo ROI kõrgem kui reg speedil? Ma olen lihtsalt erinevate kalkulaatoritega ikka omajagu tööd teinud nende oskuste kallal, mida turbodes vaja on. Olen rohkem pannud turbode mängu arendamisele.

Minu poolest pole midagi ON. Ma ei näe, et minul oleks vaja midagi tõestada või ennast kaitsta. Tho imo on nõrk küll, kui julged teist inimest millestki süüdistada, aga ei julge oma raha panna oma sõnade tõestuseks. Näita, et ise usud ka seda mida räägid, Mina julgen enda raha enda seisukoha kaitseks välja panna.

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        täitsa muhe intekas oli ringvaates (eriti arvestades totakat saateformaati, kus kõike saabki ainult kiiresti ja pinnapealselt käsitleda). hea töö!
        Tegelikult, kas tõesti oli muhe inetrvjuu? Imo on PP muruntau ja Ringvaate Madis nagu öö ja päev.

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          Minu poolest pole midagi ON. Ma ei näe, et minul oleks vaja midagi tõestada või ennast kaitsta. Tho imo on nõrk küll, kui julged teist inimest millestki süüdistada, aga ei julge oma raha panna oma sõnade tõestuseks. Näita, et ise usud ka seda mida räägid, Mina julgen enda raha enda seisukoha kaitseks välja panna.
          Foorumibusinessis kutsutakse seda unlucky crosspostiks.

Comment

• Karelkorm
            Grinder
            • Nov 2009
            • 856

Mängin praegu tcoopi ja ei näe, kuidas kellelgi saaks minu vastu siin rohkem kui 5% edge olla. Tundub nii ilmvõimatu ca 30bb avg stäkkide juures. :D Tean, et sa oled hea, Muru, a kas teistest rexidest 3x parem, tiba kahtlen. Samas kuna müüd võimalust PCA 4ndaga hittida, siis määrad hinna ise obv.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Siiski julged, ok. See on veidi teine diil, kui mul meeles mõlkus. Kuivõrd mul on plaanis paar EPT'd ja sellega seoses vaadata rohkem deepima stäki videoid ja saada coachi selles vallas, siis see muudab paraku situatsiooni oluliselt. Ma võiks vabalt kihla vedada, et mu oskused, tunnitasu ja ROI olid ja on hetkel turbodes paremad, ma ei näe mõtet vedada kihla sinu pakutu peale, sest see töötaks mu teiste eesmärkide vastu.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

ok, gl

Comment

• gamblingFTW
                  Vana Tegija
                  • Aug 2012
                  • 1122

Ärge vaielge nüüd.
                  Muruntau räägi parem, kust selline foorumi kasutajanimi?

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    Tegelikult, kas tõesti oli muhe inetrvjuu? Imo on PP muruntau ja Ringvaate Madis nagu öö ja päev.
                    Tead, ma olen alati proovinud oma diilides investorite huve esikohal hoida, pakkunud küllaltki odavaid diile vs sellega, mida reaalselt oskuste hinnaks pean, olen kiirelt tagasi maksnud, londoni kehva runi puhul andsin investoritele teise shoti, kuigi reeglites seda polnud, olen rääkinud enda mõtteprotsessist way rohkem, kui keskmine osakumüüja seda teeb. Ma arvan, et see kõik juba on väärt kõrgemat MU'd. Seekord katsetasin natuke rohkem reaalsust kajastavat hinda ja snäp hakatakse kahtlustama, kuigi diil sai tehtud kõigest teadlike osapoolte vahel. Ma isegi mainisin diili postis, et hind on kallim ja omast arust põhjendasin ära ka. Igaühel oli vaba voli otsustada, mida teha oma rahaga. Ma arvan, et sellises situatsioonis on mul õigus tunda küll end puudutatuna, kui mind milleski süüdistatakse.

Btw, loodan, et päriselu potsataja ja foorumi potsataja on ka öö ja päev, juba mitmendas teemas üritad ära panna.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Algselt postitas gamblingFTW Vaata postitust
                      Ärge vaielge nüüd.
                      Muruntau räägi parem, kust selline foorumi kasutajanimi?
                      Mõistlik jah, ei teagi, miks end nii foorumis vahest käima tõmban. Vastuseks küsimusele, siis tulnud tol hetkel päha, mida võtta kasutajaks, võtsin lihtsalt ühe kaevanduse nime :D (kunagi sai tegeletud investeerimise ja kaevandustega).

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

For the record, ma olen alati arvanud ja arvan ka edaspidi, et sa oled standup guy. Ma ausalt arvan, et sa arvad, et see diil on investoritele kasumlik ja võtsin sõna, sest ma jällegi arvan, et sa eksid. Ma lootsin, et minu ignorantsus tõestatakse selgete argumentide ja faktidega, aga see kõik oli suht häma. Paraku turbod on way overraked ja see piir on ikka üsna madalal, mis on saavutatav palju vaeva nähes(kuigi ikkagi way parem kui random dayjob).

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Btw, loodan, et päriselu potsataja ja foorumi potsataja on ka öö ja päev, juba mitmendas teemas üritad ära panna.
                          Mina räägin intervjuust ja sina diilist?

Ausalt, ma ei üritanud hetkel mingil moel ära panna ja tõenäoliselt on kõik olnud täpselt nii, nagu sina väidad. Lihtsalt PP muruntau ja Ringvaate Madis olid minu jaoks vägagi erinevad isiksused. Nii või naa ma ähemalt üritan sulle ka edaspidi ära panna, kui sa Ringvaate Madisest krt teab kuhu ära tõused. Ringvaate Madis meeldis mulle, ehk oli ta liigagi rahulik ja tasane.

Comment

• Majandaja
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 2133

Pole teab, mis vana kala siin foorumis, aga mis Lenc su probleem on. Sa ei pea ju kellelegi isa mängima. Saan aru, kui keegi ei ostaks osakuid ja sõbra poolest annad Murule soovituse, et võtku MU-d alla. Tegelikkuses aga müüdi stake antud tingimustega kiirelt välja ja osad jäid ilmagi, kes oleks tahtnud ka antud tingimustega osta. Kui on nõudlust, siis miks peaks Muruntau mingit heategijat mängima ja eriti soodsaid diile pakkuma. GL Muru!

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                              Pole teab, mis vana kala siin foorumis, aga mis Lenc su probleem on. Sa ei pea ju kellelegi isa mängima. Saan aru, kui keegi ei ostaks osakuid ja sõbra poolest annad Murule soovituse, et võtku MU-d alla. Tegelikkuses aga müüdi stake antud tingimustega kiirelt välja ja osad jäid ilmagi, kes oleks tahtnud ka antud tingimustega osta. Kui on nõudlust, siis miks peaks Muruntau mingit heategijat mängima ja eriti soodsaid diile pakkuma. GL Muru!

Teisisõnu jep, tal ei olegi probleemi.

Asi ju kokkuvõttes lihtne, ei ole lihtsalt piiri hea diili ja liigse omakasu vahel.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Algselt postitas Majandaja Vaata postitust
                                Mul ei ole mingit probleemi. Ma ei ole otseselt kuidagi ostu-müügi protsessi sekkunud ja mitte kuidagi kellegi investeeritud raha hukka mõistnud - see ei ole minu asi, mida inimesed oma rahaga teevad. Küll aga nõuab see protsess minumeelest (kodumaistes) pokkerifoorumites tugevat iseregulatstiooni kasutajate feedbacki näol. Kõik tunnistasid aastaid pealt, kuidas inimesi sisuliselt rööviti "buy-in tagasi+50% k gl" diilidega ja vähesed julgesid midagi öelda. See, et on nõudlus, ei tähenda, et kõik korras oleks, ma ei vaata meie foorumit kui random sample inimestest tänaval vaid inimesi, kellega mul on mõnda ühist - buddy by default if you will. Seega mina kui foorumipostitaja arvan, et iga tehing, mis siin tehakse, peaks olema win/win või kaotav osapool peaks olema selgelt sellest teavitatud(keegi pakub mingi lolli for fun freerolli välja või midagi). Ma kahtlesin, kas see diil on win/win ja tundsin kohustust foorumipostitajana seda avalikult arutada. See kõik peaks olema täiesti normaalne, siin lihtsalt juhtus see, et sai üht-teist isiklikult võetud.

Kui muru nüüd järsku 20 lisaprotsenti ära otsustaks müüa 1.6 markupiga(sest ta saaks müüdud!), kas see oleks normaalne sinu meelest? Nõudlus ja pakkumine ikkagi gogogo.

Või kui ma teeks iga päev 10 suurturniiri jaoks teema, et otsin stake üheks turniiriks 99% profitist mulle 1% investorile - äkki korra 10 aasta jooksul keegi nõustub ja ma saan profitably foorumis bumhuntida.

Viimased võrdlused ei ole kuidagi seotud muruntau ja tema diiliga vaid on tugevalt liialdatud hüpoteetilised stsenaariumid.

Comment

Working...