[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tiigrikutsu
    Grinder
    • Oct 2011
    • 522

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

30% MU online turnadel on overkill imo, aga väga kena, kui nõudlust on. :)

Edit: Varsti müüd 50%-ga ja freerollid ise pmst. :D

Edit2 (pastilaa): Keegi ei keela muidugi, lihtsalt kui oleks live turna, siis saaks aru, et transpordikulu jms ja sp on MU kõrgem, aga jah, eks igaüks ise otsustab, arvamust võib ikka vast avaldada siin veel?
    Last edited by tiigrikutsu; 23.01.14, 16:11.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
      30% MU online turnadel on overkill imo, aga väga kena, kui nõudlust on. :)
      võib 130% ka panna

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Isiklikult ei usu, et üldse kellelgi võib 40% roi olla $460abi turbodes, aga võin eksida. Enda edge'i on äärmiselt raske hinnata, sest fieldid/variance on massiivsed, ainus viis vast ongi kõik avalikud top regid üheks sharkscope kontoks panna, saaks teada, kus lagi asub.

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        võib 130% ka panna
        Võib, aga sellisel juhul peab ka arvestama avaliku häbistamise ja maine kaotamisega.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

eks turg paneb asjad paika. Kui investorid on nõus ostma ka miljon mu-ga siis mis seal vahet
          1.3 mu müüdi minutitega välja-odavalt müüs

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Hind sõltub nõudlusest ja pakkumisest, sellel ei pea nt kauba tootmiskuludega või siinkohal reaalse ROI'ga mingit seost olema. :)

Tegelikult on siiski online ka mängijaid, kel on ROI üle 50% vägagi arvestatava sämpliga, ka high stakesis. Mul nt oli eelmise aasta ROI 54% OPR'i andmetel (reaalselt prolly veidi väiksem, kuna rebuytan üle keskmise). Seda küll ABI $27 juures, aga usun, et olen tõestanud, et saan ka kõrgemate BI turniiridega edukalt hakkama. TCOOP on tõenäoliselt siiski sama soft või isegi softim, kui mid-stakes turniirid, kuna satikaid palju jne. Ja markup ei pea olema tingimata mitukümmend % üle EV, kui mängija on usaldusväärne, imo mu trackreckord on olnud piisavalt hea, et hinnas ei pea palju riskipreemiat olema (st hind võiks jääda oletatavale ROI'le päris lähedale). Ma arvan, et mu senine edu turniiride hilistes faasides õigustada üle turu keskmist MU'd küll.

Kui sa arvad, et mu pakutav MU pole õigustatud, siis beti mu vastu nagu Codecci EPT Londoni puhul: pane nt 5% osakuid ise müüki minu hinnaga ja võta endale kohustus maksta investoritele tagasi sama summa, mis ma maksan. Ma müün 130% hinnaga, kui sa eeldad, et mu EV ROI on 20, on sul iizi 10% profitit. Vastaspoole leiad päris kiirelt.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Nt daily bigide puhul on viimase 2-3 laua puhul tihti alles ainult 4-5 kompetentset mängijat turniiri peale. Olen mõned korrad nii kaugel olnud. Ma usun, et TCOOPidel on sarnane keiss, lihtsalt korja chippe üles. Nendes on kindlasti kõrgem ROI saavutatav.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Mul on kõike seda raske uskuda, sest tegu on turbode seeriaga, kus sul lõpus (heal juhul?) 20bb avg stackid on. Fakt, et see su senistest seeriatest suurima markupiga on lööb mul alarmikellad tööle. Kui oleks standard pühapäeva pakett, siis ma oleks vait olnud või ehk isegi osakuid ostnud.

Comment

• tiigrikutsu
                  Grinder
                  • Oct 2011
                  • 522

Oleks vaba bankrolli nii palju, et mitu suurt hitti ilusti ära katta, kui peaksid tõesti oma lucknessi jälle näitama, siis müüks küll 130%-ga su osakuid ise. :D

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Lenc, kui arvad, et olen -EV, teen sulle pakkumise, beti mu vastu. Ma ostan sult enda osakuid, enda siin paarkümmend posti tagasi välja pakutud hinnaga ja sa kohustud osakudiilili lõppedes maksma mulle sama summa, mis ma investoritele maksan. Kuni nt 20% ulatuses, kuigi sel juhul võib sul mu hiiteri korral tekkida raskusi enda osa täitmisega.

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                      Võib, aga sellisel juhul peab ka arvestama avaliku häbistamise ja maine kaotamisega.
                      ma isiklikult moraalset vastuolu siin ei näe - ma võtsin oma pisku ka lihtsalt lõbu pärast ja hea õlg alla panna ju foorumikaaslasele. häbiks ka ei näe põhjust - arvestades äsjaseid hitte oli loogiline, et huvi on väga kõrge ja nagu privador ütles - turg paneb asja paika. loll oleks odavamalt panna, kui tahtjaid leidub. sellise osakuga ostetakse suuresti ka gamblimist, kaasaelamise põnevust, meelelahutust.

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                        Lenc, kui arvad, et olen -EV, teen sulle pakkumise, beti mu vastu. Ma ostan sult enda osakuid, enda siin paarkümmend posti tagasi välja pakutud hinnaga ja sa kohustud osakudiilili lõppedes maksma mulle sama summa, mis ma investoritele maksan. Kuni nt 20% ulatuses, kuigi sel juhul võib sul mu hiiteri korral tekkida raskusi enda osa täitmisega.
                        See kisub vägisi dickswingimiseks. Ma oleks sellest huvitatud, aga ma ei saa mingit suurt mahti panustada, sest ME/highrolleri hitt võiks mu päris broke'iks lüüa. Teeme nii, et kui sa saad mulle tõestada, et sinuga analoogsetel mängijatel on 10k+ $215+ turbo peale 40%+ ROI mingi "objektiivse" valimi põhjal(OPR ranking/Starsi yearly TLB - ehk siis ilma suurimaid hittijaid cherrypickimata), siis ma annetan €50 FC Pokkeriprodele.

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                        ma isiklikult moraalset vastuolu siin ei näe - ma võtsin oma pisku ka lihtsalt lõbu pärast ja hea õlg alla panna ju foorumikaaslasele. häbiks ka ei näe põhjust - arvestades äsjaseid hitte oli loogiline, et huvi on väga kõrge ja nagu privador ütles - turg paneb asja paika. loll oleks odavamalt panna, kui tahtjaid leidub. sellise osakuga ostetakse suuresti ka gamblimist, kaasaelamise põnevust, meelelahutust.
                        Minu moraalitunnetus jällegi ütleb mulle, et ma peaks lihtsalt enda arvamuse ütlema, kuigi ilmselgelt on ka sellel mingi piir - nt Selveri infoleti järjekorras töllerdades ma ei hakka eespool seisvale härrale jahuma mingist longtermist, parasjagu kui ta loteriipileteid ostab.

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Postitus, mis võrdleb suurt mängijate sample'it turbodes vs reg speedides: http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=234

Comment

• vonkartoffel
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1658

Lenc teeb täpselt seda sama mida tegi muru kunagi kui rääkis halbadest diilidest/close diilidest. Imo täiesti õigesti teeb ja vastus, et beti mu vastu on tõesti lame dickswingimine, kus risk vs reward obv lenci kahjuks.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Kui peenelt vihjatakse skämmimise, investorite lüpsmise vms võimalusele (ohutuled löövad põlema), siis mul on õigus veidi puudutatuna tunda ennast.

Ma olen täiesti teadlik sellest postist , aga ma jään enda seisukoha juurde. Turbodes ja reg speedides on vaja päris erinevaid skillsette. Nt minu kümnest suurimast online hitist 8 on turbodest, ma olen päris kindel, et mu turbo ROI on vähemalt sama kõrge kui mitte kõrgem reg speedide ROI'st. Ärge palun hakake ajama seda laiv mängijate juttu, et turbod on flippamine ja edge'i pole kellelgi. Ma võin omast kogemusest öelda, et on täitsa korralik edge saavutatav.

Ma ei loeks liiga palju välja reg speed crusherite turbo tulemustest, need peaksidki way väiksemad olema.

Ja veel xCOOP seeriate puhul ei saa BI'sid üks-ühele võrrelda tavaturniiride omadega, ABI tuleks jagada mingi arvuga ja see on kindlasti suurem kui 2.

Ja lõppude lõpuks, võib öelda ka, et ma ei müügi TCOOPi osalust, vaid võimalust PCA neljandaga hittida.

Edit: posti sisuga siiski nii täpselt kursis polnud, olen näinud sama tüübi teist sarnasesisuga posti, aga see ei vaidle mu seisukohale vastu, et turbodes ja reg speedides on vaja erinevaid skille. Mul siiamaani on küllaltki objektiivne alus arvamusele, et biidin turbosid päris hästi. Ma ei tea, miks ma isegi vaevusin siin vaidlema.
                              Last edited by muruntau; 23.01.14, 17:59.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

lol, okei it's on

viitasid enne daily bigidele - see on väärtusetu argument, sest tegu ei ole turbo turniiridega, seal on vaja "päris erinevaid skillsette"

[x] vähemalt sama kõrge kui mitte kõrgem

Mis toimub su reg speedide mänguga, et sul nendes roi madalam on?

Eeldan, et järgmised paketid, mis sisaldavad kõiki pühapäeva igapäevaturniire tuleb siis jällegi 1.1 markupiga, sest see schedule ei koosne 100% turbodest?

Kui tuleb hyperite turnadeseeria, mis nendes veel markup olla võib?

Comment

Working...