[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rigged
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2535

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

Utg-4 oma 799 chipiga 43%, 22+ Ax+ K2s+ K5o+ Q4s+ Q8o+ J7s+ J9o+ T7s+ T9o 97s+ 87s 76s .
    Co oma 3440-ga chipiga re-iso 15.4%, 33+ A5s+ A9o+ K9s+ KQo QTs+
    Ja meie overcall sb-lt 8.9%, 66+ ATs+ ATo+

Ehk siis okei, aga sellega nõustun, et paremaid spotte võib leida, kui on sobilik laud.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Ma lihtsalt arvan, et norm reg ei lähe selle shortstacki shove pärast seal miski low paaridega ja JT, QT tüüpi kätega võimlema.
      Obv super terrible pole, aga ebavajalik imo.
      Last edited by qbj0hn; 27.10.13, 22:52.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

proovisin korra veel winner takes all payoudiga, mis kajastab veidi reaalsemalt seda olukorda, siis oleks ATo callimispiir. Paraku ei oska hetkel turniiri ICM'i päris ideaalselt arvestada, aga see on piisavalt täpne siiski.

Supersonicul kõngesin kuni 3bb'ga leidsin otsa J8 vs AK

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Paraku ka 500'lt langesin: http://www.boomplayer.com/en/poker-h...733_1209CAACC6

Comment

• Rigged
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2535

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
            proovisin korra veel winner takes all payoudiga, mis kajastab veidi reaalsemalt seda olukorda, siis oleks ATo callimispiir. Paraku ei oska hetkel turniiri ICM'i päris ideaalselt arvestada, aga see on piisavalt täpne siiski.

Supersonicul kõngesin kuni 3bb'ga leidsin otsa J8 vs AK
            Kui on kaugel rahast, eriti FT bubblest, siis suhteliselt ebaoluline

Comment

• Pyha Karu
              Grinder
              • May 2010
              • 565

Kui suur peaks CO stack olema et tal oleks võimalus lihtsalt callida all ini ja foldida suuremate stackide shovile? ma vaatasin et ta saaks 2 to 1 kui shove tuleks 10 prossase rangei poolt ja on päris palju käsi tal isolatimise rangeis millel on vähem kui 33 prossa equityt.

Või siis ma just vastasingi enda küsimusele ja 1/4 stackist sees jooksebki see piir ilmselt. Saabki foldida kõik millel vähem equityt kui 33.
              Last edited by Pyha Karu; 28.10.13, 00:10.

Comment

• Pyha Karu
                Grinder
                • May 2010
                • 565

Päris kahtlane käsi kus utg vs BB flopis A 6 2 check-raisis sind, callisid. turn check check ja blank riveril shovis. Tundub küll selline üsna tihe fishide blufi liin.

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Hotter 44'lt langesin TT vs AA ja eelviimaselt turbolt AJs vs AK shordina. Seekord siis taas hävisin. Vist ei saanud paketi turniiridel ühtegi cashi ega knockouti, aga kontrollin selle paari h pärast üle, hetkel kiire. Väga haige kuidas jooksu oli ainult $5,5 biggeril. Kusjuures enda väiksed panin üksteise peale, 5,5'le ei pööranud eriti tähelepanugi enne kui 3-4 viimast lauda olid.

Kuna tunnen kehvasti, et seekord nii läks, annan eilsetele investoritele võimaluse osta mu järgmise pühapäeva osakuid. Mängin seekord low ja mid stakes'i suures enamuses, lisan mõne väiksema turbo ja $109 big jääb suurimaks. Eeldatavalt $2k kanti jääb kogu sisseost. Täpsem info homme. Kuna mul BR'i poolest seda vaja teha ei ole siis see pakkumine on avatud ainult eilsetele investoritele ja müün max 40%, MU jääb orienteeruvalt 15% kanti. Nt eelmise nv sarnane ettevõtmine jäi mäletatavasti veidi alla $4k plussi.
                  Algselt postitas Pyha Karu Vaata postitust
                  Päris kahtlane käsi kus utg vs BB flopis A 6 2 check-raisis sind, callisid. turn check check ja blank riveril shovis. Tundub küll selline üsna tihe fishide blufi liin.
                  Mul KK too käsi. Tundus blufine küll, selle pärast pikalt mõtlesin, ju siis tegin vale otsuse.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Starsi audit: http://www.upload.ee/files/3669960/P...udit.html.html

Paketis olnud turnadest sain ainult $10 bounty. Pole väga pointi seda sajaks jagada. Teen järgmise paketi veidi soodsama. Homme panen üles

Comment

• Pyha Karu
                      Grinder
                      • May 2010
                      • 565

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                      Hotter 44'lt langesin TT vs AA ja eelviimaselt turbolt AJs vs AK shordina. Seekord siis taas hävisin. Vist ei saanud paketi turniiridel ühtegi cashi ega knockouti, aga kontrollin selle paari h pärast üle, hetkel kiire. Väga haige kuidas jooksu oli ainult $5,5 biggeril. Kusjuures enda väiksed panin üksteise peale, 5,5'le ei pööranud eriti tähelepanugi enne kui 3-4 viimast lauda olid.

Kuna tunnen kehvasti, et seekord nii läks, annan eilsetele investoritele võimaluse osta mu järgmise pühapäeva osakuid. Mängin seekord low ja mid stakes'i suures enamuses, lisan mõne väiksema turbo ja $109 big jääb suurimaks. Eeldatavalt $2k kanti jääb kogu sisseost. Täpsem info homme. Kuna mul BR'i poolest seda vaja teha ei ole siis see pakkumine on avatud ainult eilsetele investoritele ja müün max 40%, MU jääb orienteeruvalt 15% kanti. Nt eelmise nv sarnane ettevõtmine jäi mäletatavasti veidi alla $4k plussi.

Mul KK too käsi. Tundus blufine küll, selle pärast pikalt mõtlesin, ju siis tegin vale otsuse.
                      Päris naljakas, et kui ma laivis kätt vaatasin, siis just mõtlesin et K K oleks siin hea järgi checkida bluff catchiks, aga 10 10 juba cbetiks sest liiga palju overcarde tulemas.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

SNG'sid või turniire mänginud? Seal kohas tüüp isob 22+, Axs, A5o+, KTs, KJo, QTs+ JTs, mõni lightimaltki. Top range'i lendamine aeg-ajalt on paratamatu.
                        Krt ma ei ei tea. Nash tõesti näitab seda range, aga tundub uskumatu, et mõni regular isoks sellise rangega. Ise isoksin at+,55+,kq
                        Lightimalt ei julgeks panna sest kogemusi piisavalt kus tagant keegi mõnusalt callib ak-ga ja scoopib kõik

Comment

• overbet
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 1620

Ma küll donkamente ei mängi väga, aga ise tolle regi asemel tõmbaks väga laia rangega nuppe, niiet snapiks ATo seal.

Comment

• Rigged
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2535

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Krt ma ei ei tea. Nash tõesti näitab seda range, aga tundub uskumatu, et mõni regular isoks sellise rangega. Ise isoksin at+,55+,kq
                            Lightimalt ei julgeks panna sest kogemusi piisavalt kus tagant keegi mõnusalt callib ak-ga ja scoopib kõik
                            Kui see on +chipev, siis see on +chipev ja see kas taga keegi AKga callib ja scoopib on ebaoluline.

Comment

• levis
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1557

Kui mängida nii nagu mina, et esmalt vaadata rahadesse jõudmise peale, edasi unistada finaallauast ning seal ehk näkkab esikolmiku koht, siis sellise tight-chicken stiili juures on see ATo vägagi spewy.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Nitistunud ilmselt, aga mõtlesin omale päris sarnase range hüpoteetiliselt eile. mõni % losem.

Comment

Working...