Tra, kui egod ja ballerid need vanad seal kõik on, HU arutasid seal ka, siis oldi ka ikka nii kitsid. 40bb DEEP HU ja 400k EURi rahavahe lol, ma chopiks ära ja mängiks 1000 Euri peale :D Sellisesse olukorda ei jõua elusees nii piisavalt elu jooxul, et variatsiooni biitida suudaks.
Tra, kui egod ja ballerid need vanad seal kõik on, HU arutasid seal ka, siis oldi ka ikka nii kitsid. 40bb DEEP HU ja 400k EURi rahavahe lol, ma chopiks ära ja mängiks 1000 Euri peale :D Sellisesse olukorda ei jõua elusees nii piisavalt elu jooxul, et variatsiooni biitida suudaks.
Asi ei olnud ju absoluutselt selles. Middletoni backerid oli Toby Lewis ja Jake Cody, mõlematel piisavalt suured rahakotid. Nemad pmst ütlesid talle, et diili teed ainult siis kui saad nii või nii palju. Kui ei saa, siis mängi edasi. Teised ei olnudki nõus ja Middleton ütles siis, et "sry guys, no deal" ja mängisid edasi.
Huvitav, et Middletoniloli enne võitu 500+k winnings, aga mängis ikka stakega 5k eventi
Vaevalt, et tal see 500k kõik kupüürides madratsi alla kogutud on ja kasutamiseks ainult raske fieldiga 5k sisseostuga turnadel. Epic baller lifestyle tahab ka oma osa ning kui seal on keegi, kes on nõus sind stakema siis võetakse see vastu või müüs rahadesse jõudes osa actionit või vahetas mingi %.
Huvitav, et Middletoniloli enne võitu 500+k winnings, aga mängis ikka stakega 5k eventi
Vb ostis maja ja auto?
Vb pani mõned kümned kilod EPT festivalide alla?
Kui külastad mõnda EPT eventi ja ööbid mõnes 5-tärni hotellis nädal aega, siis lennule ja elamisele läheb ca 2k€.
Lisaks EPT ME -5,2k€ ning mõned sideevendid -5k€. Lisa juurde alkohol, peod ja söök ning saad kokku ca -15k€. Seega halvimal juhul on kulud vähemalt -15k€.
Teed hooajaga neli ebaõnnestunud EPT trippi ning oled -60k€ augus.
Vaadates tema Hendoni tulemusi, siis kuni 2010nda aastani mängis ta enamjaolt 300-1000$ turniire. 2011nda aasta WSOPil sai esimese suure hiti (305k$) ning pool aastat hiljem tuli jälle 305k$. Vahepeale jäävad mõned 20-40k$ cashimised.
Ma olen üsna kindel, et 2-5k$ eventidel müüs ta enamus actionist maha ning temale jäi 20-60% kanti.
Võidusumma on Starsis kohal, saatsin kirja ka ära, et cashoudi limiiti suurendaksid. Loodetavasti saan selle nädala jooksul hakata investoritele tagasi kandma.
Teen siin ka arvutuse, palju üks osak väärt on. Arvutage üle kas jõudsite samale numbrile. Osaku väärtus tuleb siis 0,45% x ME cash + kahe €1100 turka raha tagasi, ehk 58950 x 0,0045 +5+5= 265,275+10=€275,275 Fb's vist ütlesin kiiruga võidusumma väiksemana 58450, tegelikult oli jah €58 950, selline summa jõudis Starsi. Andke igatahes teada, kas jõudsite sama tulemuseni.
Teisest küljest pole mulle satika plekk kohale jõudnud, hakkangi uurima, milles asi. Muidu aga oli tore ja teinekord jälle.
Comment