[mikrost high stakes'ini] muruntau
Collapse
X
-
Re: [$30 6max hyper] muruntau
Panen siis mõned SNG graphid:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)30sed:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
aasta BI'des:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
aasta rahaliselt:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Mõte siin cashi peale üle minna. Vaadates cashimeeste teemasid, kuidas 10-20 BI sving juba kurvaks teeb, lol, siis tegelikult safemat ja variatsioonivabamat pokkeriformaati ei olegi. Pmst nagu raha deposse panemine :D Isegi arvesse võttes, et bb'des on mäng erinev ei ole cashis variatsiooni pmst ollagi.
Veidi olen katsetanud, sample küll lolväike, aga lootust ehk on:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Esimesed 2,7k kätt FR, edasi 6max. Püüangi edasi 6maxile keskenduda.
Comment
-
-
Re: [$30 6max hyper] muruntau
Ütlesin sulle ka Skypes, et cashi BI != turka BIAlgselt postitas muruntau Vaata postitustPanen siis mõned SNG graphid:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)30sed:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
aasta BI'des:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
aasta rahaliselt:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Mõte siin cashi peale üle minna. Vaadates cashimeeste teemasid, kuidas 10-20 BI sving juba kurvaks teeb, lol, siis tegelikult safemat ja variatsioonivabamat pokkeriformaati ei olegi. Pmst nagu raha deposse panemine :D Isegi arvesse võttes, et bb'des on mäng erinev ei ole cashis variatsiooni pmst ollagi.
Veidi olen katsetanud, sample küll lolväike, aga lootust ehk on:
Esimesed 2,7k kätt FR, edasi 6max. Püüangi edasi 6maxile keskenduda.
Ei võta õhust. Olen HT-sid mänginud ja jooksnud 100BI alla EV ning see oli lumme kusta võrreldes 20 BI cashgame downswingiga. SNG-de ja HT-de downswingidel on väga suur eelis: sa saad aru, kui jooksed halvasti ning biidid EV-d ehk teisisõnu tead, et mängid siiski hästi või vähemalt +EV mängu. Cashgames nii ei ole. EV-st lohutust ei ole mõtet otsida ning suurte downswingide puhul tekivad väga sügavad kahtlused.
Lisaks tilt. turniiridel on kaotuste arv minimaliseeritud: niipalju, kui sul laudu lahti on. Cashgames aga mitte ning väga tihti leiad ennast "august" välja grindimas, kui just ei ole tugeva distspliiniga.
Kindlasti proovi cashi. See ei ole kunagi kahjuks, ja ehk on see sinu mäng, aga arvan, et mõne kuu pärast saad aru, mida ma täpselt silmas pidasin.
Üks asi veel. Cashilt turniiridele edasi liikuda on lihtne. Biidid ei ole üldse enam biidi moodi ega aja eriti tilti. Vastupidi ma ei oska öelda - arvan, et veel keerulisem.
Comment
-
Re: [NL50 SH] muruntau
Vaikselt hakkan cashi sisse elama, NL50 on juba veidi plussis:
Sean siin mõned eesmärgid ka endale:
[ ] Vähemalt 2h õppimist päevas (igapäevaselt käte üle vaatamine, raamatud, videod, märkmete tegemine jne)
[ ] 6h mängimist päevas
[ ] enne sessi ettevalmistus
[ ] netis maks 1,5h päevas, kindlasti ei alusta päeva netis käimisega
[ ] mängupäevi vähemalt 22 kuus
[ ] max kolmel päeval kuus mängin muid mänge (sh laivi)
[ ] enne laivi ei roni, kui paarkümmend k kätt NL100's plussis on (erandiks võib olla ainult pafi €500 6max juuni lõpus)
Iga eesmärk on eraldi bet, kui feilin, €100 FC PP'le. Kokku siis max €700.
Stiilinäide ka:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2218631
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $50.00
UTG: $13.43
CO: $58.14
BTN: $50.00
Hero (SB): $82.18
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with 4
7 
2 folds, BTN raises to $1, Hero raises to $4, 1 fold, BTN raises to $8.50, Hero raises to $82.18 all in, 1 fold
Final Pot: $17.50
Hero mucks 4
7 
Hero wins $17.50
Vastane reks kes ei taha eriti alla anda, fold to 3bet 53, 4bet 22.7.
Last edited by muruntau; 24.05.13, 07:25.
Comment
-
Alles alustan, seega 6-8 hetkel laudu. Volüüm väike jah veel hetkel, laudu vähe + puhkusel olin, nv pmst veetsin Pargis jne. Püüan +100k/kuu peale saada edaspidi.
Comment
-
Ei ole tõesti online cashiga varem palju kokku puutunud peale paarikümne k käe Trio nl10's mõned aastad tagasi. Pluss veel live cash see aasta enamasti mudas peaga. Samas ega need eri pokkerivariandid niiväga erinevad ka ei ole, turkade taustaga annab cashi küll üle liikuda, betsize'ingud suuremaks, paar muudatust veel ja läks. Eks coach on ka head nõu andnud, aga põhi oli olemas. Ja Karel, ma olen tegelikult päris rahul selle üleminekuga. Variatsioon kordades väiksem (suhtena BI'sse kindlasti), sellest on lives ja mujal kõvasti rohkem kasu, kui SNG rangede optimiseerimisest ja edasiliikumisruumi on ka rohkem. Viimane on muidugi rohkem selline self help eneseõigustuse masti asi rohkem, kui plaan, aga teoreetiliselt ei välistaks sedagi.
Comment
-
Teen väikse apdeidi. Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna:
Räägime veel deja fking ammuust :D Alguse asi, saab selle EV joone ka stabiilsemalt üles liikuma, küll siis kunagi roheline jooneke ka järgi tuleb. See siis NL50 ja 100 läbisegi, enamuses 50.
Üldiselt aga pole tegelikult pokkeris kehvasti läinud, tõmbasin ühe milestone ära, satikatel gämblides tõmbasin kogemata APPT/ANZPT Queenstown Snowfest paketi ära:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Seoses sellega mõtlesingi, et on vaja traditsioone üleval hoida ja teha steigiteema, kuhu on seotud sisse ka Eesti meister ja matkale minek. Kogu komlekt põhimõtteliselt. Tegelikult tahaks lihtsalt veidi variatsiooni vähendada ja osakuid müüa. Lennupiletid on juba ostetud, osalen niikuinii.
Igatahes, turnapileti väärtus on NZD 3000 ehk €1764.67 hetkekursi järgi google'i andmetel. Müün kuni 50%, 5%=€50, ehk siis €1 piletist müün €1,13'ga. Väiksemaid tükke kui 5% ei tahaks müüa. Ma ei oska öelda, kas see on investoritele hea tehing või mitte, ise arvaks et peaks veidi valuet olema. Enamus mu selle aasta kasumist on pool-kogemata tulnud turniiridest.
Minu OPR
ja Olümpsi ajalugu
Andke siis siia huvist teada, kui peaks tekkima kriitiline mass hulljulgeid ajaloo trotsijaid, panen enda pangaandmes siia üles.
Mingil määral lasin, aga arvestatavat sämplit ei saanud, alla 10k käe kindlasti. Kindlasti imesin ka :DAlgselt postitas inward Vaata postitustKas sa mitte päris alguses enne HU sng-d ja MTT turnasid, NL50 hu cashi ei lasknud ?
Comment
-
-
võtan 40% kui kainena mängid.
cashi kohta seda et kus showdown on, see läheb küll väga kahtlaselt aukuLast edited by vonkartoffel; 20.06.13, 15:28.
Comment
-
Sorri kutid, valesti arvutasin ja panin kiirustades üles. Mõtlesin tegelikult €50=2,5% (siis oleks €1 turkat müün hinnaga €1,13 õige, nagu eelmises postis) ja 2,5% miinimum. 5%=50 oleks kõvasti alla omahinna müümine, milleks mul mingit vajadust ei ole. Vabandan kiirete ees ja loodan, et mõistate, et ei tahaks eelmises postis olnud pakkumisega müüa.Last edited by muruntau; 20.06.13, 15:51.
Comment
Comment