[mikrost high stakes'ini] muruntau

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [$30 6max hyper] muruntau

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
    Ka parimas lauas ei ole nii palju mängijaid, kes tahaks spekulatiivse käega potti suureks ajada ja siis teise paariga niti vastu ära stäkkida. Heal juhul 2 spewtardi on, aga needki enamasti vähemalt nii tähelepanelikud on, et igaühele ka kingitusi ei tee. Hea nitt on obv võitev mängija laivis, aga iga nitt küll mitte, enamus õhtutel vähemalt.

Edit: nitt võib ju marginaalselt võitev ka olla, aga kui EV õhtu pealt on kusagil €50, siis see variatsioon ja ajakulu seda küll väärt ei ole, selle peale karjääri üles ei ehitaks.
    Me vist defineerime nitti erinevalt. Online 16/14 (6max 24/20) mängija on Live mõistes ka nit. Pidasin eelkõige selliseid silmis. 9/9 juba isikuomadustelt ei tee ühtegi bluffi ega julge maadlema minna. Teiseks su paarisessioonine head tulemused ei peegelda kaugeltki long-runni.

Kolmandaks: onlines mängijad on tunduvalt tähelepanelikumad ja ei tee suuri vigu 9/9 tüüpide vastu. Juba seepärast, et nende ranged on kitsamad ning kogu postflop mäng rohkem distsplineeritud. Ei taha mitte kuidagi uskuda, et lives keskmine mängija on sama tugev, kui online. Isegi online mängija muutub tunduvalt loosemaks lives.

Ei ole live cashis kunagi eriti spewtard/agro olnud. Olen pigem nitt ja lives kaotussesioone on väga vähe ning maksmata ei ole jäänud mitte midagi välja.

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

Ei ole live cashis kunagi eriti spewtard/agro olnud. Olen pigem nitt ja lives kaotussesioone on väga vähei ning maksmata ei ole jäänud mitte midagi välja.

sest sa ei ole ühes kohas käinud mitu kuud järjest live cashi mängimas.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
        absoluutselt ei loe.

lives tunnen end veitsa ebamugavalt ja teiseks ei ole ka nii tugevaid reade, mille ma saan küll juba sessiga. kuid mängimas käies muutuksin samaks nagu online mängijaks :)

saan pointist aru, aga minu live kogemused: ma ei ole näinud lauda, kus nitil ei saaks olla eelist ja ei ole näinud mitte ühtegi lauda, mida ma kutsuksin halvaks lauaks, aga olen neid lauseid kuulnud küll ja veel.

live on ja jääb nõrgaks, sama nagu 10NL.

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

pmst nagu 25NL ikka :)

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
            Mis seal vahet on, seal on iga päev uued näod. Imo võid sa nii nit olla kui üldse saab pargicashis, selel all ma mõtlen ka muidugi seda et sa saad aru reeglitest ja mida sa teed. Inb4 privador tuleb naxeri ss armeest rääkima, need polnd nitid need olid fishid. Lobisemise ja entertainment value osaga ma olen küll nõus. Kui mingi julm m.nn olla siis sa ei saa pigem seda actionit, nittimine ei koti küll kedagi livemängus.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Naxer ju steikis Tuuli Vahtrat(naiste eesti meister pokkeris) mängis mingi jj+ v krt teab mida. Igatahes sai lossi...ma nyyd ei tea kas ta jooksis üle ev v alla ev

Aga üldiselt peaks nit siiski teenima-st eriti mõtlev nit. Olen ise näinud kus jõuluvana tuleb lauda ja regzid muutuvad ka loosemaks(tahtes temaga mängida). 9 handed lauas võib olla juba palju raha, kui nit teeb oma premiumiga ch raise, v 4bet allinni
              Miks me kirume shortstakke, sest me ei saa teiste suurte stakkidega normaalselt mängida-shortstakk istub nagu ora perses.

Kui on 2man show korralike avangutega, siis ofc niti mäng muutub suht mõttetuks, aga neid oinaid on liiga palju seal.

Kui nit veel kasutab aeg ajalt ka bluffi, sisi see on puhas kuld, sest saab vastuse ainult top rangega

Comment

• p0l1
                Grinder
                • Jan 2011
                • 581

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Me vist defineerime nitti erinevalt. Online 16/14 (6max 24/20) mängija on Live mõistes ka nit.
                Ranka: mille alusel sa pead 24/20 6max mängijat nitiks ? Pigem tundub 19-17 tüüp nit, sest eriti ei abuse, ei blufi. 24/20 oskab elu keerulisemaks teha.

On limiite, kus rexide keskmine näitaja on < 20/<17, nl50 ümbruses näiteks.
                Last edited by p0l1; 08.04.13, 22:25.

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas p0l1 Vaata postitust
                  Ranka: mille alusel sa pead 24/20 6max mängijat nitiks ? Pigem tundub 19-17 tüüp nit, sest eriti ei abuse, ei blufi. 24/20 oskab elu keerulisemaks teha.

On limiite, kus rexide keskmine näitaja on < 20/<17, nl50 ümbruses näiteks.
                  Loe uuesti, ranka sõnastus vb raske, aga mõte teine.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

24/20 lives on meganit ikka.

Comment

• sven
                      Jube Noob
                      • Nov 2010
                      • 127

Ma arvan et live's peaks mangustiili valik olenema ikka vaga palju mangust. Ma ise kain kahel mangul regulaarselt, yks kodumang ja yks suht sama pundiga mang kasiinos ja kodumangus olen rohkem TAG ja kasiino mangus isegi vaga LAG sest mangijad on vaga erinevad. Ma arvan et nitine TAG stiil on vaga hea loose mangus. Otsused tihti kergemad ja bluffimine palju kergem. Ja kui raha on su pohi eesmark, siis nit olemine has extra value sest vastased yritavad sind crackida vale hinnaga tihti kuna teavad et "this is their chance".

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Codecci, see €1k on sinu. algne $470 vms on busto. Kokku 505 BI alla EV, 30stes ka 112 BI alla EV. Graafikud panen hiljem millalgi.

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

mida nüüd mängima hakkad?

Comment

• SANGPOMM
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2010
                            • 479

holy cow. 582 BI alla EV on küll ikka vääga rets. Raudseid närve sulle muru!

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Algselt postitas leits Vaata postitust
                              mida nüüd mängima hakkad?
                              Tõmban nina täis ja lähen Parki cashi. :D Muidu aga jätkan samamoodi, 6max jääb põhimänguks. 500 BI alla EV ei ole küll mingi asi, mis mind murraks. Ja noh, tegelikult ma ei saa kokkuvõttes selle aasta jooksu üle kurta, €18-19k plussis, üle poole eelmise aasta tulemusest juba koos. Kõik küll laivis, aga laivimeheks siiski ennast veel ei peaks ja ei muutuks.

Comment

• vonkartoffel
                                Pokkerihai
                                • May 2009
                                • 1658

Livepro ITT

Comment

Working...